Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בין כל מיני הריסות וזבל את האופניים שהייתי רוכב עליהם כשהייתי קטנצ'יק - כמה יעלה לי לשפץ אותם למצב תצוגה?

זה אופניים מתקפלות ממש פשוטות, לא רקובות אבל עם הרבה חלודה בהרבה מקומות. חוץ מזה, אתם חושבים שיש לזה איזה ערך כספי לאספנים מלבד הערך הסנטימנטלי?

תמונה חדשה.jpg

קקטוסולר ידנית

פורסם

הם לכל הפחות צריכים כנראה ניקוי (חול?), שכבת ייסוד וצביעה מחדש - אם איני טועה זה ההליך במקרים כאלו :wink:

הייתי ממליץ לך לשאול את זה גם בפורום אספנות (בשיא הרצינות, הם מקצוענים בדברים האלו)

הם גם יוכלו לתת אמדן אמיתי של מחירים לאור העובדה שהם עוברים תהליך דומה עם הרבה רכבים

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אחרי שיפוץ הם יהיו שווים לכל היותר 500 ש"ח (אלא אם כן תתפרע עם כרום/ניקל אבל כנראה שאתה לא ...)

השיפוץ יעלה לך בערך אותו סכום.

חשבון פשוט אומר שלא כלכלי לשפץ אותם.

having said that....

היו לי בילדותי אופניים כאלו בדיוק, ואם הם היו עדיין ברשותי - הייתי משפץ אותם למרות חוסר ההגיון הכלכלי.

אין לזלזל בערך סנטימנטלי :?

פורסם

הערך והכדאיות היחידים שמצדיקים את השיפוץ הם רגשות סנטימנטלים.

אני משפץ עכשיו 2 מקקרים משנות ה 50, תנור משנות ה 50 ו 2 דלתות עץ מלא משנות ה 30.

כדאי? ממש לא.

ככל הנראה לא אראה את הכסף שהוצאתי על הקניה והשיפוץ אבל אני נהנה ואני גם די בטוח שעוד 20-30 שנה, למרות שעדיין לא יהיו שווים יותר מידי, יהיו הרבה יותר נדירים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רוצה להחיות את האופניים שכ"כ אהבת כשהיית ילד? שפץ בלי לחשוב פעמיים

רוצה לקבל עליהם כמה שיותר כסף? תמכור אותם לברזל או למישהו אחר שרוצה לשפץ כאלה.

רווח לא יהיה לך מהם, במקרה הטוב תחזיר את עלות השיפוץ

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
  • תוכן חדש...