Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסמר בתוך הצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עד כמה זה מסוכן לנסוע עם מסמר בתוך הגלגל ?

לפני כחודש נדלקה נורית של לחץ אוויר, בדקתי את הלחץ והכל היה נראה תקין, איפסתי את הנורית והמשכתי לנסוע.

לאחר שבועיים הנורית נדלקה שוב פעם, ואותו סיפור, הוספתי קצץ אוויר איפסתי את הנורה והמשכתי לנסוע.

היום הנורית נדלקה שוב פעם, אך טרם מילאתי אוויר, בצהריים שתפתי את הג'נטים, ומה הפלא, יש לי בורג תקוע בתוך הצמיג.

השאלה היא עד כמה זה מסוכן לנסוע ככה (לא יהיה לי זמן ביומיים הקרובים לטפל בזה) , יש לציין שמאז שנדלקה הנורה פעם הראשונה עברתי כבר כ 1200 ק"מ כאשר מחציתם בכבישים מהירים

ושאלה נוספת, עד כמה זה מורכב לתקן פאנצ'ר על ג'נט (או שזה אותו סיפור כמו גלגל רגיל)

ואחת אחרונה, מה בערך עלות תיקון פנצ'ר בימיינו (איזור המרכז)

בבקשה להעביר למקום מתאים

תודה

תודה

פורסם

תמצא מחר חצי שעה ותתקן.

עולה עד 50 ש"ח, כולל איזון גלגל.

אם יש לך חישוקים סגסוגת (מגנזיום), תוודא שלפנצ'ריה יש כלים שלא ישרטו לך את הג'נט .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תמצא מחר חצי שעה ותתקן.

עולה עד 50 ש"ח, כולל איזון גלגל.

אם יש לך חישוקים סגסוגת (מגנזיום), תוודא שלפנצ'ריה יש כלים שלא ישרטו לך את הג'נט .

כן, יש לי מגנזיום, איך בודקים שיש להם כלים ? (בטח כל פנצ'רמכער יגיד שיש לו...)

פורסם

אם ממש נסעת אפילו למרחק יחסית קצר (יותר מקילומטר, נגיד) על צמיג בלחץ אוויר נמוך במיוחד - סביר שנגרם נזק פנימי לצמיג. אם אתה רוצה לוודא אפשר להסיר את הצמיג ולבדוק אם החלק הפנימי קיבל צורה מגוידת והאם יש בתוכו אבקה שחורה - במקרה זה הצמיג גמור!

להבא, אל תסמוך רק על חיישני לחץ האוויר. השג מדיד זול בצורת "עט" ובדוק את הלחץ בבוקר פעם בשבוע עד שבועיים (אפשר גם פעמיים בשבוע וגם יותר). בנוסף, בבוקר של כל יום לפני נסיעה - תעשה סיבוב מסביב לרכב ותראה שהכל בסדר בצמיגים ובגלגלים וגם כאן - אפשר ועדיף לעשות את זה לפני כל פעם שאתה נכנס לרכב!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אם ממש נסעת אפילו למרחק יחסית קצר (יותר מקילומטר, נגיד) על צמיג בלחץ אוויר נמוך במיוחד - סביר שנגרם נזק פנימי לצמיג. אם אתה רוצה לוודא אפשר להסיר את הצמיג ולבדוק אם החלק הפנימי קיבל צורה מגוידת והאם יש בתוכו אבקה שחורה - במקרה זה הצמיג גמור!

להבא, אל תסמוך רק על חיישני לחץ האוויר. השג מדיד זול בצורת "עט" ובדוק את הלחץ בבוקר פעם בשבוע עד שבועיים (אפשר גם פעמיים בשבוע וגם יותר). בנוסף, בבוקר של כל יום לפני נסיעה - תעשה סיבוב מסביב לרכב ותראה שהכל בסדר בצמיגים ובגלגלים וגם כאן - אפשר ועדיף לעשות את זה לפני כל פעם שאתה נכנס לרכב!

העניין הוא שלא הרגשתי שאני נוסע על לחץ נמוך (עד שראיתי את הבורג) הצמיג גם ככה בחתך נמוך ככה שלראות את זה בעין מאד קשה

• תוכן חדש...