Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנו רכב ספציפי מהדגם המדובר שממש משך את עיניי, לפחות מבחינה חיצונית כרגע (עד הבדיקה אם בכלל).

אך לפני שאחליט אם להמשיך לבדיקה או לא, הייתי מעוניין לדעת לאן אני מכניס את עצמי.

נכון שהכל תלוי ברכב ואיך שמרו אליו, אך בכל זאת ישנם דגמים מסוימים שחולקים מחלות ילדות למנייהן.

בכל אופן, הייתי מעוניין לשמוע מה דעתכם על הגולף מארק 5 2005 1600 קומפורטליין.

האם יש לה מחלות ידועות?

איך ההחזקה שלה? (הכוונה לרכב במצב סביר לגיל ולאומת רכב בנאלי כמו מאזדה 3)

ובכלל באופן כללי מה דעתכם על הדגם הזה?

גם צריכת דלק ממוצעת מכאלו שחוו את הרכב תעזור.

וכל מידע רלוונטי שחשוב שאני אדע לפני הרכישה אם בכלל.

פורסם

האם מדובר על 1600 FSI או 1600 "רגיל" ? (ב FSI זה 115כ"ס וברגיל 102).

לי הייתה הFSI 1.6.

צריכת דלק - ממוצע 1:12 (בכל זאת רכב כבד ותצטרך "למחוץ" את הדוושה בעליות וכדומה.)

אחזקה - כמו כל רכב מצ'מפיון,מיקר יחסית (500 לטיפול קטן) עד שוד לאור יום (במיוחד כשהרכב מחוץ לאחריות ואז הם מפגיזים במחירים) - אני מדבר על מוסכים מורשים כי שם טיפלתי בזאת שהייתה אצלי.

אם אתה מהמרכז - טפל אצל רון.

מחלות - לא ידוע לי ומצד שני הגולף הייתה אצלי רק שנה ו24KM אאל"ט,אולי אחרים יודעים.

סה"כ רכב טוב,גדול מהממוצע (בכל זאת משפחתית קומפקטית,ולא סופר מיני).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

"מחלות ילדות" אינן רלוונטיות למכונית בת 8.

מדובר במכונית אמינה מאוד ואיכותית מאוד.

כמו כל מכונית בגילה, אם אתה ממוקד בדגם אוטומאטי, מאוד כדאי להתמקד במצב הגיר, כמו גם במצב המנוע, כי אלו המקומות שמשלמים עליהם ביוקר אם הם במצב לא טוב.

אל תוותר על בדיקה במכון שאתה בוחר, ובמידת הצורך לך למוסך שיבהיר לך את ה"תמונה" ומחיר יישור הקו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לי יש כזאת 1.6FSI ברשותי כבר 3 שנים שעשיתי בהם 30K , חוץ מטיפולים לא היה לי משהו מיוחד האמתי רכב מאוד אמין ונוח

יש לי את הקומפורטליין + עם הסנרוף .

צריכת דלק אצלי ת"א חולון 10.5 , 11 ויש לי רגל יחסית כבדה , אני מאמין שאפשר להוציא גם 12ל-1.

תבדוק את הידיות של הדלתות שהכל ננעל עם האזעקה ונפתח כי אם הלך מנעול זה בערך 1200 שקל עם עבודה.

קילופים בפלסטיקים זה אצל כל הקונצרן אין מה להתרגש .

אני מטפל אצל מוסך רון ואני גם ממליץ לך לטפל שם.

וגם ב 1.6FSI יש שרשרת תזמון ולא רצועה.

פורסם

רכב אמין ואיכותי.

יש לי ב"צי" המשפחתי אחת כזו 1.6 טיפטרוניק שהבעיה היחידה בה עד כה היתה שהזמזם של האורות דלוקים כשפותחים דלת הפסיק לעבוד ונפתר יחסית בזול. (הלך זמזם)

מבחינת עלויות אחזקה, מאוד דומה למשפחתית רגילה שמטופלת בחברה .

אם תטפל מחוץ לצ'מפיון אפילו זול יותר.

נ.ב. אם אתה באזור המרכז, קח אותה לבדיקה לפני קניה אצל רון. יוכל לכוון אותך בדיוק אם יש בעיה כלשהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה' date=' אגב דיברתי על ה1.6 ה 102 כוח סוס, אם זה משנה משהו.[/quote']

אמין לא פחות...פעולתו אפילו חלקה יותר, אך מן הסתם איטי יותר.

ידני או אוטומאטי?

אני מהמר לפי רמת הגימור שאוטומאטי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...