Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי תאונה קטנה לפני כמה חודשים, יש ביטוח - אני יודע בוודאות וגם התחלתי תהליך מולם.

לא מדובר על פיצוי גדול שאני מבקש , בערך 5K, אבל כמובן חברת ביטוח חייבת להיות חברת ביטוח ולשחק משחקים.

אין לי זמן להתעסק בזה יותר (פקסים, מיילים, דואר רשום וכו).

מישהו מכיר עו"ד באזור חיפה שיוכל לעזור ולגבות אחוז מסוים מהפיצוי?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

זה סכום בעייתי. לעורך הדין יש פה 1000 ש"ח ברוטו שכר טרחה ולא יהיה כדאי למישהו להתעסק בזה.

מצד שני גם לחברת הביטוח לא שווה להתעסק עם זה יותר מידי אז איים בתביעות קטנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין מה לאיים, רק להגיש את התביעה. עולה כמה עשרות שקלים, ויגרום לחברה לזוז הרבה יותר מהר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עורך דין יגבה 8% + מע"מ וזאת על פי כללי לשכת עורכי הדין (תעריף מקסימלי לשכר טרחה בטיפול בתביעות לפי חוק הפיצויים לנפגעי תאונת דרכים) התשל"ז-1977.

פורסם

8% זה לפני הגשת תביעה. לאחר הגשת תביעה זה כבר 11% ואם זה הגיע לפסק דין זה כבר 13%. כל זה, אגב, אם הותנה בין עורך הדין ללקוח ששכר הטרחה יהיה לפי תוצאות הטיפול. עורך הדין רשאי לסכם עם הלקוח גם על סכום קבוע, אז לא יהיה כפוף לאחוזים הנ"ל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין מה לאיים, רק להגיש את התביעה. עולה כמה עשרות שקלים, ויגרום לחברה לזוז הרבה יותר מהר.

איום יגרום להם לעשות חשבון כמה יעלה המשפט ומה ניתן לחסוך בו ולפי התוצאה להתפשר. אחרי ההגשה כבר יתנו לשופט להחליט כי ממילא זה נגמר בדיון אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בתיקים שכאלו בהם פגיעת הגוף היא קלה לא נהוג להגיש תביעה לבית המשפט. הגשת תביעה בגין נזקי גוף כרוכה בתשלום אגרת בית משפט בסך 686 ש"ח.

ממליץ ללחוץ על חברת הביטוח ולנהל מו"מ טלפוני ישירות מולם הדרישה לפיצוי של 5,000 ש"ח סבירה לפגיעה קלה ולבסוף הם ייעתרו.

פורסם
8% זה לפני הגשת תביעה. לאחר הגשת תביעה זה כבר 11% ואם זה הגיע לפסק דין זה כבר 13%. כל זה, אגב, אם הותנה בין עורך הדין ללקוח ששכר הטרחה יהיה לפי תוצאות הטיפול. עורך הדין רשאי לסכם עם הלקוח גם על סכום קבוע, אז לא יהיה כפוף לאחוזים הנ"ל.

האם הסכום הקבוע יכול להיות גבוה מהסכום הנקוב בחוק?

כמדומני שלא.

ולפותח השרשור

את התביעה אתה מגיש כנגד חברת הביטוח חובה שלך!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בתיקים שכאלו בהם פגיעת הגוף היא קלה לא נהוג להגיש תביעה לבית המשפט. הגשת תביעה בגין נזקי גוף כרוכה בתשלום אגרת בית משפט בסך 686 ש"ח.

ממליץ ללחוץ על חברת הביטוח ולנהל מו"מ טלפוני ישירות מולם הדרישה לפיצוי של 5,000 ש"ח סבירה לפגיעה קלה ולבסוף הם ייעתרו.

קודם כל תודה.

אני אנסה לדבר בטלפון עם פקידת התביעות שהחלפתי איתה מכתבים עד עכשיו. מקווה שזה יספיק כדי שנסגור.

הבהרה, לא מדובר בתאונת דרכים , אלא בתאונה בזמן פעילות ספורטיבית במתקן ספורט מסוים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ישה

שכר טרחה בתיק תאונות דרכים על פי חוק הפלת"ד שאינו מותנה בתוצאת ההליך ונקבע כסכום קבוע וידוע מראש יכול להיות כל סכום שהוא ללא קשר לסכום שנפסק וייתכן שבסופו של יום שכר הטרחה יהיה גבוה יותר משיעור האחוזים הקבוע בחוק כשמדובר בשכר המותנה בתוצאה.

גם ההגיון מחייב זאת שכן כשמדובר בסכום שכר טרחה שנקבע מראש כשהתוצאה אינה ידועה כל צד עורך הדין או הלקוח קונה סיכון סיכוי באשר למתאם בין שכר הטרחה שנקבע ולסכום הפיצוי שהתקבל.

לפותח השירשור:

מאחר ומדובר בתאונה שאינה תאונת דרכים אז גם עצם החובה לפצותך שנוייה במחלוקת מה שמכונה אצל עורכי הדינים "שאלת החבות" - במקרה כזה גם משקללים במו"מ לפשרה גם את הסיכון/ סיכוי של שאלת החבות - משמע סכום הפיצוי יכול להיות נמוך יותר.

פורסם

שלמה

תודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...