Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטעם הרע שובר שיא חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בעיה אם אתה לא רואה שעושים קרקס מטקס מסורתי ע"פ הדת היהודית, וזה ברור שזה לא לטובת הילד כי אין לו מושג מה בכלל קורה(זה אפילו לרעתו אם תשאל אותי) אלא רק לטובת המשפחה להראות כמה כסף יש להם.

יש אפילו מצבים שהוולגריות והאגו של ההורים כול כך גדול, שלמרות שהילד עצמו לא רוצה את כול ההמולה הזאת והבלאגן הזה, ההורים בכול זאת דוחפים, וממצב של טקס של פעם בחיים, זה הופך לסיוט שהילד פשוט שונא ורק מחכה שהוא יגמר.

סימנתי באדום את מה שלא מעניין אף אחד ואין אליו שום קשר.

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה לא רוצה לשלם אקסטרה על ניקוי הרכב.

אזי עדיף להתחיל קודם עם הנסיעה ולסיים עם הארוחה.

אוטו של יאשה

מאכפטלי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
דווקא לדעתי רעיון מבריק מאוד! מה ההבדל בין תינוק באוטו אמיתי לבין אוטו עם שלט רחוק? אין סכנה לשלום התינוק שקשור היטב!

נ.ב

הייתי באירוע הזה ואני אישית מכיר את המשפחה הזאת ומדובר במשפחה מאוד מכובדת!

לדעתי הלכתם רחוק מדי עם ההגזמות והשמצות!

וזו התחפושת לפורים של התינוקת שלהם:

UyQeq.jpg

מה אני יגיד לך, אולי זו משפחה מאד עשירה, אבל לא הייתי קורא "מכובדת" למשפחה שעושה מופע קרקס מטופש מהברית של הבן. אני מקווה שהילד יגדל לעשות תחת להוריו. אעהם.. סליחה, נחת. :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דווקא לדעתי רעיון מבריק מאוד! מה ההבדל בין תינוק באוטו אמיתי לבין אוטו עם שלט רחוק? אין סכנה לשלום התינוק שקשור היטב!

נ.ב

הייתי באירוע הזה ואני אישית מכיר את המשפחה הזאת ומדובר במשפחה מאוד מכובדת!

לדעתי הלכתם רחוק מדי עם ההגזמות והשמצות!

סליחה אבל מי שעושה קירקס מתינוק בן שבוע יכול להיות הכל חוץ ממכובד.

הטקס הדתי מעניין לי את האשך השמאלי אבל שימוש בתינוק בן יומו כניצב במופע בידור זה עובר כל גבול.

אישית אני גם נגד אירועים המוניים עם תינוק כל כך קטן אבל מקבל את מי שלא מסכים איתי בלי שום בעייה או שיפוטיות. חבל שאתה לא רואה את הבעייתיות בלהסיע תינוק כל כך קטן בין זיקוקים כשהוא קשור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא מצליח להבין על מה כל הרעש?

לפחות לתינוק יש חגורה ככה הוא לא מקבל קנס ונקודות !

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
זה בעיה אם אתה לא רואה שעושים קרקס מטקס מסורתי ע"פ הדת היהודית, וזה ברור שזה לא לטובת הילד כי אין לו מושג מה בכלל קורה(זה אפילו לרעתו אם תשאל אותי) אלא רק לטובת המשפחה להראות כמה כסף יש להם.

יש אפילו מצבים שהוולגריות והאגו של ההורים כול כך גדול, שלמרות שהילד עצמו לא רוצה את כול ההמולה הזאת והבלאגן הזה, ההורים בכול זאת דוחפים, וממצב של טקס של פעם בחיים, זה הופך לסיוט שהילד פשוט שונא ורק מחכה שהוא יגמר.

לא יודע עד כמה תינוק בן שבוע מסוגל לכל מה שרשמת ("ממצב של טקס של פעם בחיים, זה הופך לסיוט שהילד פשוט שונא ורק מחכה שהוא יגמר") אבל דבר אחד בטוח, מישהוא פה יצא עם וואחאד טראומה מהבר מצווה שלו! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נו באמת, אל תדבר שטויות.

מי שמע על כזאת שטות, לקחת עולל בן 7 ימים ולחתוך לו את ה ז'.

פורסם
למה וולגארי?

כנופיית ערסים חיפשו שינוי מרענן מהג'ונגל שהם גרים בו, ומצאו.

אותי מעניין בכמה היכה אותם בעל האולם בשביל הערסיאדה.

גם אני בהתחלה חשבתי דומה ואז שמתי לב שזה בכלל משפחה של רוסים, מוזר :confused:

פורסם
נו באמת, אל תדבר שטויות.

מי שמע על כזאת שטות, לקחת עולל בן 7 ימים ולחתוך לו את ה ז'.

נכון, ממש ברבריות, שיחכו לפחות שמונה ימים.

פורסם
אני לא מצליח להבין על מה כל הרעש?

לפחות לתינוק יש חגורה ככה הוא לא מקבל קנס ונקודות !

כן, אבל הוא נהג ללא מלווה. חבל, עכשיו הוא צריך לעשות תיאוריה וטסט מחדש.

בוריס, אהבתי :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא יודע עד כמה תינוק בן שבוע מסוגל לכל מה שרשמת ("ממצב של טקס של פעם בחיים, זה הופך לסיוט שהילד פשוט שונא ורק מחכה שהוא יגמר") אבל דבר אחד בטוח, מישהוא פה יצא עם וואחאד טראומה מהבר מצווה שלו! :lol:

דווקא בהקשר הזה דיברתי על בר מצווה :)

אני ממש בספק אם ילד בן 8 ימים בכלל מודע למה שהולך מסביבו...

פורסם

מפחיד לדעת מה יילך בבר מצווה שלו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יודע בדיוק מה ילך בחתונה שלו

http://www.youtube.com/watch?v=UZyNpT8v6ic דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...