Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמנים ibiza fr

Zone
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש איביזה, לא FR, אמנם עם 2,000 ק"מ על השעון ;) אבל אני אנסה לעזור לך מנסיוני.

צריכת שמן: לפני שהנעתי בפעם הראשונה, בדקתי כמה שמן יש וזכרתי מהי הכמות ולאחר נסיעה של 300 ק"מ בדקתי שוב ושמתי לב שהשמן ירד אל תחתית הקו המחוספס, התקשרתי לחברה ואמרו לי למלא שמן לפי מפרט היצרן (שמן מתאים!!! ) ולהמשיך לעקוב כי המנוע חדש ויכולה להיות צריכה מסוימת של שמן לפחות בק"מ הראשונים וכך היה.. לאחר מכן אני מקפיד לבדוק והמפלס לא יורד אפילו במ"מ כבר 1500 ק"מ.

איזה שמן צריך? : כפי שכתוב אצלי בספר הרכב, אם השמן שאתה תקנה יעמוד בתקנים של VAG למנוע כמו שלך (כלומר, השמן יופיע ברשימה שלהם כמאושר), אתה יכול לערבב ללא חשש סוג אחר של שמן, תתקשר לחברה ותשאל מהם התקנים אם לא תמצא את הרשימה פה בפורום.

אתה יכול לקנות מצ'מפיון או למצוא שמן לא פחות איכותי לא בחברה.

מתי בודקים שמן? : אני לא אענה מהידע האישי שלי אלא מספר הרכב בלבד... יש להניע את הרכב ולהמתין עד שיגיע לטמפ' העבודה (תמתין מונע כמה דקות), כבה את המנוע, תמתין כ-5 דקות ואז תבדוק.

נ.ב. אם יש לך גיר, זה אומר שיש לך שמן גיר ואתה לא צריך לבדוק את זה, תקפיד לעשות טיפולים במוסכים מורשים או מורשה כללי ויבדקו לך שמן גיר לפי סוג הטיפול.

מקווה שעזרתי (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...