Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג, תקציב 50 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב מחליף קליאו 93 שהחלה בהתפרקות נמרצת.

עקב הבעלות על מכונית זו סובל משינאת-ארופאיות יקרות חלפים,

ועל כן הדרישות הן:

אוטומטית - בעיקר מטעמי סחירות,

קטנה - מיועדת לזוג צעיר ללא ילדים,

זולה להחזקה, כאמור,

כל זה מצביע על יפאנית מהקטנות, אזור שנתון 2000, וחשבתי על האופציות הבאות:

יאריס וסיריון (גטס נפסלת מפאת היותה משנתונים מאוחרים מידי). בנוסף חשבנו כי יש לשקול יונדאי לנטרה משנתון מוקדם יותר - כרכב גדול יותר אך עדיין אמין.

כמו כן רציתי לדעת האם האופל קורסה נופלת גם היא בקטגוריה זו ? ואיך הסוזוקי איגניס ?

תשובות תקבלנה בברכה

בתודה מראש

יהושפט

פורסם

מהבחינות שציינת לך על היאריס.

רכב אמין, חביב לנהיגה (לפחות יותר מהמתחרות שציינת) ובעל סחירות מצויינת כיום ובעתיד. *** עריכה - (חוזה עתידות בפורום ? :shock: ) ***

בקשר ללנטרה, הייתה לנו כזו בגרסה 1.8, למרות שזה היה לפני כמה שנים לרכב לא הייתה שום בעיה של אמיות וגם נמכר מהר מאד, מנסיון אני יכול להגיד לך שהרכב מאד נוח (כמובן שאני עוד אז לא הייתי נהג...), אבל בכל מקרה הייתי הולך על היאריס אם אין ילדים, תא מטען צפוף וגם אחורי, אבל כשיש ספסל ריק זה לא כזה משנה.

פורסם

יש המון אפשרויות מצויינות שאפר ללכת עליהם, לדוגמא:

פיאט פונטו 1.2 אוטומט, רנו קליאו, פיג'ו 306, דייהטסו סיריון, טויוטה יאריס וכו'.

האופציה העדיפה לדעתי(ולמרות שאתמול ראיתי אחת שמנועה נשרף באמצע הנסיעה-כמובן אישה נהגה) היא הפיאט פונטו ספייס, המציעה מרווח מצויין, מנוע טוב ונוחות כמעט צרפתית, וגם נמכרו אלפי אקזמפלרים, כך שתוכלו למצוא אחת שמורה.

• תוכן חדש...