Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והברירה היחידה כדי להנות מההצעה האטרקטיבית הזאת, היא להסכים לשים על הרכב שלך צבע של קיא או צבע שישתלב במצעד הגאווה.... זו לא הפעם הראשונה שהם עושים מבצעים טובים על צבעים שהם רוצים להפטר מהם...

פורסם

ליד הבית שלי יש אחת כזאת ירוקה והצבע די מתאים לה. מיותר לציין שהרכב שייך לבחורה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

במחיר הזה היא פתאום הופכת לתחרותית.

גם ב-"מבצע האביב" האחרונים בשברולט היא נמכרה במחירים האלה אבל בלי תוספות האיבזור.

פורסם
השם שהכי מתאים לרכב הזה זה דייהולט סמארק .

+1.

בכללי, לדעתי, הספארק הוא אחד הרכבים היותר מכוערים שנמצאים בשוק.

פורסם

מזל שהעיפו את הגלגלים המקוריים ושמו מגנזיום במסגרת המבצע. לדעתי הגלגלים מאוד הורסים את העיצוב של האוטו, אם הייתי קונה אחת מיד הייתי הולך להחליף אותם למשהו שנראה יותר טוב.

פורצה יובה!

פורסם
+1.

בכללי, לדעתי, הספארק הוא אחד הרכבים היותר מכוערים שנמצאים בשוק.

אני בן הראשונים שקנו את הרכב הזה, אך למזלי ביטלתי אחרי 3 חודשי המתנה וקניתי איביזה ... הרכב הזה

מכוער מקדימה, מאחורה הוא נראה לא רע. לא מבין למה הפנסים כאלה ענקיים, זה פשוט מכוער.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אגב מוזר שאני לא רואה אנשים בפורום שמקללים את UMI , הרי רבים קנו את הרכב ב 70K ועכשו המחיר נחתך ב 10K כמעט.

מחירון הספארק 2011 הוא 55K וזה בלתי אפשר למכור במחיר כזה כאשר המחיר החדש של הספארק הוא 63K. אז אפשר להגיד שהמחיר שלה נחתך ב 20K בשנה ! כי למכור ב 50 זה האופציה היחידה של אנשים...וגם זה מחיר שקרוב לאוטו חדש.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אף אחד לא יכול למכור את הרכב שלו במחירון וכמובן של 63 מוסיפים אגרה ואביזרים.

אני מכרתי את המאזדה המהממת שלי ב15 כשהמחירון היה 21 והרכב היה במצב חדש וגם את הרכב החדש שלי קניתי ב 7 מתחת למחירון.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
מזל שהעיפו את הגלגלים המקוריים ושמו מגנזיום במסגרת המבצע. לדעתי הגלגלים מאוד הורסים את העיצוב של האוטו, אם הייתי קונה אחת מיד הייתי הולך להחליף אותם למשהו שנראה יותר טוב.

וגם לעלות במידה לצורך בטיחות בבלימה ואחיזה !!!!

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
וגם לעלות במידה לצורך בטיחות בבלימה ואחיזה !!!!

כבר דובר על זה שלעלות במידה לא בהכרח משפר בלימה או אחיזה, זה תלוי בהמון משתנים, דווקא הגדלה של הג'אנט ללא הגדלה משמעותית יחסית של רוחב הצמיג עלולה לגרום ההפך.

• תוכן חדש...