Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום בשעות הבוקר המוקדמות אני נוסע לתחנת הרכבת לכיוון הבסיס, אני מחליק עם הרכב והנזק - ג'אנט גמור וצמיג מפונצר.

הצמיגים ברכב הם של דופלופ (שנת ייצור סוף 09), שהתכנון שלי להחליפם היה בעוד כחודש-יים, אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד.

כרגע אני עומד ומסתכל מה ניתן לעשות במצב הנוכחי והאופציות שלי הם:

- להגדיל ל-205/45/16 ולרכוש רבעיית SDRIVE או T1R אבל זה יגרור אחריו גם רכישת מגנזיום כי הג'אנטים הנוכחים לא יתאימו במידה.

- להישאר במידה הנוכחית 195/55/15 ולרכוש רבעיית צמיגים טריה כנ"ל של SDRIVE או T1R ולהביא מגנזיום בשלב יותר מאוחר.

ישנם עוד צמיגים מומלצים? בסגנון שאני מחפש - יומיומי וספורטיבי.

אשמח להמלצות על פנצ'ריות באזור הצפון, שיש להם מחירים הוגנים ומחזיקים במלאי צמיגים טריים.

תודה.

Peugeot 206XS

פורסם

תישאר עם ה15, ה16 יכבידו לך על הרכב, הרכב ירגיש הרבה פחות קליל, יאיץ ויבלום פחות טוב.

אם אתה רוצה צמיגים שיחזיקו הרבה זמן וגם תהיה להם אחיזה טובה אני ממליץ על SDRIVE . בתקציב נמוך יותר עם אחיזה קצת פחות טובה יש לך את הפאלקן 912 . הטויו צמיג טוב אבל נגמר מהר.

בברכה

גיל.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
תישאר עם ה15, ה16 יכבידו לך על הרכב, הרכב ירגיש הרבה פחות קליל, יאיץ ויבלום פחות טוב.

אם אתה רוצה צמיגים שיחזיקו הרבה זמן וגם תהיה להם אחיזה טובה אני ממליץ על SDRIVE . בתקציב נמוך יותר עם אחיזה קצת פחות טובה יש לך את הפאלקן 912 . הטויו צמיג טוב אבל נגמר מהר.

בברכה

גיל.

רציתי להביא את הגאנט שיושב על 307 למיניהם, הכוכב אבל הוא מידה 16 לצערי.

ישנו איזה גאנט מומלץ שיושב יפה על 206 במידה 15?

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...