Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיודיסקMP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיודיסק חדש ואני חושב לקנות PIONEER PRIEMER 560

ראיתי שיש הבדלים בין הדגמים הרגילים. ופה היה כתוב שהPRIEMER

הם משוחזרים. אני מצאתי מחנות באינטרנט בפומפה ששם הכי זול. מישהו מכיר את החנות?

כדאי לקנות שם? מישהו יכול להמליץ על מקום אחר?

פורסם

אני אישית לא הייתי הולך עליו

אפשר למצוא רדיו דיסק יותר טוב באותו מחיר

הפרמייר אכן"ממוחזרים"

והם לא מיוצרים ע"י פיונייר בכלל!(בערבן מוגבל)

פורסם

כמו שאמרתי ראיתי את מה שכתוב פה באתר עליהם שהם משוחזרים ובגלל זה שאלתי אם מישהו מכיר חנות אחרת שכדאי לקנות שם?

אם לא ללכת על הדגם הזה אז על מה כן כדאי?

פורסם
והם לא מיוצרים ע"י פיונייר בכלל!(בערבן מוגבל)

אז על ידי מי? קנווד?

שמעתי מכמה וכמה מקורות ובלבד שקראתי איזה פעם אחת פה בפורום

שהפרמייר מיוצרים ע"י חברת בת או חברה אחרת שמשתמשת בשפ של פיונייר

(למרות שאני לא חושב שיש הבדל גדול)

ההצלחה של פיונייר עלתה להם לראש, ולפי דעתי זאת חברה ממוצעת עם שם גדול

וכמה מוצרים בודדים ששוים משהוא

פורסם

פיוניר\פרמייר הכל אותו דבר...

לפי דעתי ה560 מכשיר חמוד לאללה יחסית למחיר שלו הוא מכשיר בעל תצוגות\כיוונונים\סאונד חמוד לאללה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא הייתי מיחס הרבה רצינות לשמועות האלה. לא עלה להם שום דבר לראש, בארה"ב פיוניר נמכרים בכמויות. יש שם הרבה דילרים. קורה שדילר נתקע עם מלאי ורוצה להיפטר ממנו ומוכר למדינות אחרות. יש את המוצרים המשוחזרים (כמו שיש בכל חברה). יש מוצרים שהם החזרות (יש חנויות עם מדיניות החזרה) ועוד כל מיני דברים שכאלה. את כל אלו יכולים יבואנים מכל העולם לרכוש. יש גם דגמים רגילים וגם פרמייר. הענין הוא שבארץ ביבוא בלעדי לא מיובאים הפרמייר ולכן משייכים רק את הפרמייר ליבוא מקביל למרות שיש גם את הסדרה הרגילה.

הפרמייר היא סדרה יקרה יותר, מגוחך לחשוב שדווקא היא לא מיוצרת ע"י פיוניר.

פורסם

אייל מה שאתה אומר אני לא יודע על זה...

אבל אני יודע שבחיים לא שמעתי על זה שפרמייר הוא נופל מפיוניר או שהסוכן שלהם בא אני בחיים לא שמעתי ממנו משהו כזה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

הם היו זולים יותר כי יש סיכוי טוב שהם היו יבוא מקביל וה"רגילים" יבוא בלעדי. יבוא בלעדי מדובר במכשירים חדשים בלבד (כמו כן ארופאיים עם RDS) ובמקביל מדובר במכשירים כמו שציינתי למעלה.

יש בFAQ על פיוניר.

פורסם

ביפן יש סדרת CARROZZERIA

לדעתי פיוניר מייצרת מוצרים למדינות שונות בגלל צרכים שונים. בארה"ב זה פרמייר ביפן זה כמו שאמרתי ואירופה זה פשוט פיוניר. פיוניר עדיין עצמאית?

היא חברה יפנית עדיין?

פורסם

יש להרבה חברות גדולות ליינים שמוצעים רק למזרח הרחוק. זה אולי מצחיק (כי במזרח מיוצר גם רוב ה"זבל") אבל שוק ההיי אנד שם הוא הגדול בעולם. הליין שציינת מיוצר ע"י פיוניר, פשוט המוצרים כוללים בתוכם עוד כמה אופציות על מנת להתאים אותו לשוק שם. הוא מאוד דומה לP9 שמשווק לשאר העולם.

בקיצור, אתה צודק.

לגבי אם פיוניר חברה יפנית או לא, אני לא בטוח, לא ידוע לי שהיא עברה בעלות. אבל כמו המון חברות אני בטוח שיש לה מוצרים שלא מיוצרים ביפן (גם אם היא חברה יפנית) או אולי אפילו הרוב/הכל לא מיוצר שם פשוט כי יותר זול לייצר בסביבה. זה לא אומר שהמוצרים הם לא של פיוניר כמו שהטויוטות שמיוצרות בטורקיה הן עדיין טויוטה.

פורסם

פיויר כבר לא מיצרים ביפן,על הקופסאות שלהם כתוב שהם מיוצרים בתאילנד אבל זה עדיין פיוניר כמו שאמרת טיוטה שמיוצרת בתורכיה היא עדיין טויוטה

• תוכן חדש...