Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי טסט של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי מקום אחר

רשום לי בתאריך של הרישיון רכב התוקף 23/8/2012

שזה בערך חודשיים באוגוסט

אני אמור לעשות טסט לרכב עכשיו השאלה היא קצת מורכבת

אמא שלי נכה 100 אחוז והיא אמורה לקבל תו נכה הרכב בבעלותי

פשוט הלכתי למשרד הרישוי הבאתי תעודת זהות שלי ושל אמא שלי הסברתי להם שזאת אמא שלי והרכב רשום על שמי

אמרו לי שאם אני יהיה זכאי אני יקבל את התו בדואר בערך חודש חודשיים

עכשיו לגבי הטסט אני יהיה פטור נכון ? ושזה פטור זה אומר אני ישלם אלף שקל ויקבל החזר ?

כי צילמתי גם את הצ'ק של אמא שלי ופרטי חשבון בנק

ואני אמור לקבל ממשרד התחבורה הודעה לטסט ? ואם זה לאן אני הולך ? מתי זה אמור להגיע לפני התאריך ה 23 .?

ויש הרבה תור לטסט הזה ?. אני פשוט חדש בזה חח אשמח מאוד לתשובות תודה רבה רבה לכולם :)

פורסם

אין לי מושג לגבי העניין של האגרה והפטור - אז אני לא אתייחס. באתר של משרד הרישוי תחת הלשונית אגרות --> אגרות רישוי רכב מרוכז המידע בצורה מסודרת בנושא פטורים מאגרות.

הודעה לגבי חידוש רישיון רכב תקבל בדואר כמה שבועות לפני פקיעת תוקף הרישיון.

על איזה רכב מדובר? קח בחשבון שלפעמים מכשילים על שטויות, במיוחד אם הרכב משנתון מתקדם. חיפוש קצר בפורום יעלה לך אלפי אם לא יותר מקרים שהכשילו טסט על שטויות.

נהוג לקחת את האוטו לטיפול שנתי במוסך לפני הטסט, כדי לבצע יישור קו עם הדרישות של משרד התחבורה.

אם יש תור? זה כמו שתשאל אם יש תור בסופר. תלוי מתי אתה בא ולאיפה. יש כל מיני מכוני רישוי.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

הבנתי מדובר בטויוטה קורולה 2001 עשיתי לה טיפול לפני שבועיים בערך החלפת ברקסים אחוריים

וטיפול של שמנים והכל

האוטו באמת נראה בסדר גמור הכל עובד

יש לי אפוד זוהר משולש אזהרה ג'ק גלגל רזרבי

כל הנורות עובדות בסדר גמור

מקווה לעבוד חח' אז בעצם שנותנים לי את הדף הזה בדואר אני הולך קודם משלם אגרה ? ואז נגש ?. תודה רבה

ובערך כמה זמן זה ?..

• תוכן חדש...