Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו מצחיק מת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן זה מצדיק ת'רד ,רועי, הבן אדם ראה משהו קצת מוזר וזה מוזר...אז הוא העלה את זה מצדיק ת'רד לא מצדיק מה זה משנה?

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

יש בת"א משאית ביוב שכתוב עליה ככה: החרא שלך זה הפרנסה שלי

וד"א הסמלון שלLiran_a אז ראיתי כזה רכב בת"א עם המנוע בחוץ וחור במכסה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש בת"א משאית ביוב שכתוב עליה ככה: החרא שלך זה הפרנסה שלי

וד"א הסמלון שלLiran_a אז ראיתי כזה רכב בת"א עם המנוע בחוץ וחור במכסה

זאת שבל SS עם סופרצ'רגר (או בעברית: מגדש על...)

פורסם

הגריל והפנסים מזכירים לי את הקורטינה קופה שהיתה לנו פעם

איזה אוטו תותח עם מנוע וולוו, אוטומטיממש טנק שנסע בכל מקום בכל מצב היום היא מסתובבת פה באיזור צבעו אותה בירוק כהה כמו של פיג'ו 306

in the face

with a chair

פורסם
הגריל והפנסים מזכירים לי את הקורטינה קופה שהיתה לנו פעם

איזה אוטו תותח עם מנוע וולוו, אוטומטיממש טנק שנסע בכל מקום בכל מצב היום היא מסתובבת פה באיזור צבעו אותה בירוק כהה כמו של פיג'ו 306

אתה בטוח שזה ירוק כהה של פז'ו 306? לא ירוק כהה של שאריות מלפפון שנשארו בשמש שבוע? :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטוח בטוח, כזה דבר אני לא שוכח

במיוחד ההתעללות שעברתי היום, היתי במסעדה והיתה שם פצצה אלוהית משהו לא נורמלי וכל הזמן הסתכלתי עליה ועל הוויסקי שעל המדף בבר (אני אוהב ג'וני וואלקר רד לייבל) ובחזרה הביתה ראיתי וולקן (3 דלתות צבע בורדו) שמורה נראה לי למכירה במגרש מכוניות מאחורי הבית שלי

ממש התעללות עברתי, לגעת באושר! (כמעט נגעתי באושר)

in the face

with a chair

פורסם
בטוח בטוח, כזה דבר אני לא שוכח

במיוחד ההתעללות שעברתי היום, היתי במסעדה והיתה שם פצצה אלוהית משהו לא נורמלי וכל הזמן הסתכלתי עליה ועל הוויסקי שעל המדף בבר (אני אוהב ג'וני וואלקר רד לייבל) ובחזרה הביתה ראיתי וולקן (3 דלתות צבע בורדו) שמורה נראה לי למכירה במגרש מכוניות מאחורי הבית שלי

ממש התעללות עברתי, לגעת באושר! (כמעט נגעתי באושר)

ראית וולקן 3 דלתות למכירה ולא הבאת פרטים?

יש מצב לבדוק?

יובל.

פורסם

אני לא בטוח עד כמה היא למכירה, וחוץ מזה אם היא למכירה אז היא למכירה במגרש מאחורי הבית שלי.

היא פשוט חונה שם ליד ואני מניח שהיא שייכת למגרש והסוחר הזה חרא. מוכר לך אוטו עם תאונה ואומר לך לא יודע מה יש על האוטו תעשה מה אתה רוצה איתו והוא עוד דורש מחירים של מחירון!!! וזה לגבי רכב עם תאונה יד 2

in the face

with a chair

פורסם
אני לא בטוח עד כמה היא למכירה, וחוץ מזה אם היא למכירה אז היא למכירה במגרש מאחורי הבית שלי.

היא פשוט חונה שם ליד ואני מניח שהיא שייכת למגרש והסוחר הזה חרא. מוכר לך אוטו עם תאונה ואומר לך לא יודע מה יש על האוטו תעשה מה אתה רוצה איתו והוא עוד דורש מחירים של מחירון!!! וזה לגבי רכב עם תאונה יד 2

תציץ על זה אם אתה יכול,

לפעמים יש "מציאות" אצל הסוחרים - אנשים תמימים שלא מצליחים למכור את רכבם "זורקים" אותו אצל הסוחר ובכך נפטרים מהעול

למרות שבמקרה של וולקן 3 דלתות בלי מכות שילדה לא נראה לי שיהיה קשה כ"כ למכור

יובל.

פורסם

זה גם מה שלי נראה מוזר

וואלה אם לא היתי מקשיב לכולם עכשיו היתי הולך וגם קונה אם הכל היה טוב

חרא על כולם שאני מקשיב להם ושהם יודעים מה טוב לי כל הזמן "תקנה אוטו קטן עם מנוע קטן זה בדיוק לצעירים כמוך" "מה אתה צריך רכב עם מנוע גדול זה אוכל הרבה דלק" "תקנה רכב קטן ככה הביטוח לא יהיה יקר וגם לא הדלק"

בנתיים האוטו שלי אוכל 200 שקל לשבוע עם מנוע 1250 ועוד גיר רגיל ואני רואה את כל ההחמצות שפספסתי כי פיג'ו וסיטרואן זה צרפתיות עם סטיגמה

העיקר שהאוטו שיש לי יקח אותי מנקודה X לנקודהY ולא משנה איך זה יקרה (כן בטח@#$@#$)

שאלה על הדרך: 40 אגורות לבנזין 98 זה יקר? כי יש כזה מבצע לא רחוק מהבית שלי ועמית בטח יודע על זה בתחנת פז מול ויצמן

in the face

with a chair

• תוכן חדש...