Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיג'ו 306 1600 ידנית שנת 97 שעברה 191 אלף ק"מ.

האוטו מטופל (לפחות על ידי) ועבר החלפת ראש לפני כחודשיים +-.

השאלה היא ממה יכול לנבוע CO גבוה והאם זה מעיד על בעייה כלשהי? מהן הדרכים לפתרון בעייה זו?

שמתי תוספי דלק האם זה יעזור?

האם ערך הלמבדה תקין? למיטב ידעתי הוא צריך להיות 1.00

תמונות:

230514673516.jpg

484825246967.jpg

פורסם

אני גם לא עברתי טסט בגלל CO גבוה. נאלצתי להחליף ממיר קטליטי. זה פתר את הבעיה ועברתי את הטסט.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

במאזדה שלי אני נוסע חודשים עם ממיר קטליטי לא תקין ואין שום נזק. לפני הטסט המכונאי שלי שם לי תוסף. למיטב ידיעתי צריך לנסוע בערך 30 קילומטר. תבדוק על האריזה של התוסף, זה צריך להיות מצויין שם.

פורסם
יתכן ויש לך חור באגזוז.

אם האגזוז תקין אז תצטרך להחליף ממיר התוסף לא יעזור לך במקרה הזה.

האם המנוע מעשן?

הלמדה שלו תקינה [0.98] אז למה אתה שולח אותו לבדוק את האגזוז ?

לפי הערכים כנראה שבכלל אין ממיר ברכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הלמדה שלו תקינה [0.98] אז למה אתה שולח אותו לבדוק את האגזוז ?

לפי הערכים כנראה שבכלל אין ממיר ברכב.

איציק

לפי מיטב ידיעתי, כל הרכבים משנת יצור 1995 מחויבים בממיר ומדובר כאן על רכב שנת 97 כך שנראה לי שיש ממיר.

לדניאל: אתה צודק בעניין המחיר. גם אם הבעיה בממיר, אולי יש אפשרות לתקן אותו אבל המוסכים לא כל כך עושים את זה היום.

הכי קל להם לשים חדש, גם ככה הלקוח משלם ופחות עבודה. יחד עם זאת, פעם קראתי כאן בפורום על מקום שכן מתעסק בתיקון ממירים,

באיזור המרכז. בצע חיפוש ואולי תמצא משהו.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

אכן מותקן ממיר באוטו, האם הערך של הco גבוה יותר מידי ובטוח שהממיר הלך? נגרם נזק מלסוע עם ממיר תקול? תוסף יפתור את הבעייה?

האוטו כלל אינו מעשן (בגלל הסיבה הזאת הוחלף ראש) אבל מרגישים אוויר שיוצא מהאגזוז ששמים יד מול האגזוז שהאוטו עובד

האם תרון של נסיעה מאומצת+ שתי תוספים ששמתי יועילו לי כדי לעבור את הבדיקה? החלפת חיישן חמצן יועיל או שאין קשר?

פורסם

עדכון: לאחר מילוי התוספים אתמול ונסיעה מאומצת של 60 ק"מ הלכתי היום לנסות לעבור את בדיקת הזיהום אוויר ואכן עברתי.

תוצאות הבידקה הראו שכמות הCO ירדה בצורה משמעותית לעומת הבדיקה אתמול (1.3 בערך והיום פחות מ1)

פורסם

לפעמים התוסף עוזר, לפעמים זו הנסיעה המאומצת שעשית שגרמה לניקוי הפיח מהמנוע, מה שהוריד לך את היחס של ה CO.

גם אצלי זה היה, אבל אחרי נסיעה מאומצת + תוסף זה לא עזר, אמנם ירד ה CO אבל עדיין לא עבר, אצלי היה צריך לתקן חור באגזוז אבל זה כבר משהו אחר, גורם לחיישן למבדה להיות גבוה מדי כשיש חורים. (תערובת עשירה מדי)

Opel Adam S 2017

פורסם

האמת שלא הסתכלתי על התוסף, המוסכניק שם לי אותו.

במקרה שלי ערך הלמבדה היה תקין כך שהבעייה הייתה רק בCOגבוה שנפתרה ע"י נסיעה מאומצת +תוסף

• תוכן חדש...