Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התקציב לרכב הוא עד 160 אלף.

אנחנו מחפשים רכב אמין, מרווח, נוח וחזק ככל האפשר.

באשר לגיר - ידני. רכב זה ישמש גם אותי וגם את אימי.

תודה רבה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא נהגת שודים?

יש כ"כ הרבה אפשרויות. השאלה היא עד כמה מרווח הוא צריך להיות? חייב להיות גדול ונוח ל-5 מבוגרים? להרבה מטען? תצמצם.

פורסם

סקודה יטי דיזל ידני? נשמע מאוד מתאים, חזק מאוד עם 2 ליטר טורבו דיזל, גיר ידני שאמור לפטור אותכם מדאגות ל-DSG ותא נוסעים דיי מרווח.

אגב האימהות פה בפורום ממש מתפרעות בימים האחרונים ;)

פורסם

לאון FR ידנית ב-148K,תבדוק אם זה עדיין רלוונטי.

בגדול היא תענה לך על כל הדרישות חוץ מנוחות נסיעה בינונית.

turboy

פורסם
סיוויק 5 דלתות, אבל ה"בעיה" היא אולי שאתם רוצים לבזבז יותר כסף..(ואולי גם יותר דלק..)

לא כל כך אהבנו את הסיפור של הדלתות האחוריות.

עוד הצעות?

פורסם

אם הסקודה מכוערת ויש העדפה למשפחתית סטנדרטית יותר אז אפשר לבדוק גם את הפלואנס דיזל הידנית, הדגם המאובזר ישאיר אתכם עם עודף תקציב ותקבלו רכב גדול, מרווח נוח וחסכוני. הביצועים שלו לדעתי מספקים בהחלט.

פורסם
אם הסקודה מכוערת ויש העדפה למשפחתית סטנדרטית יותר אז אפשר לבדוק גם את הפלואנס דיזל הידנית, הדגם המאובזר ישאיר אתכם עם עודף תקציב ותקבלו רכב גדול, מרווח נוח וחסכוני. הביצועים שלו לדעתי מספקים בהחלט.

אתה לא בכיוון, כי הם ממש לא מחפשים לחסוך במחיר/דלק.

פורסם

אם הסקודה מכוערת אז מה הפלואנס? ... היטי יפה, ה LOGAN מכוערת :-)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...