Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי פיג'ו 206 מודל 2000 XT.

הרכב עבר טיפול מקיף במנוע, אצלי, פתחו ראש מנוע, טיימינג, משאבת מים, כל הסיפור.

לאחר הטיפול, התחילה תופעה מוזרה, לאחר נסיעה ארוכה טורים גבוהים, בזמן שאני מוריד הילוכים ובעצם לא נותן לרכב גז, הרכב נכבה.

הוא נכבה כאשר אני לוחץ על הקלאץ'(עד הסוף) .

אני מניע אותו בלי שום בעיה והרכב ממשיך לנסוע עד הפעם הבאה שקורה, בדקתי את זה כשהרכב עומד ועל ניוטרל, נתתי לו הרבה גז ומיד עזבתי, גם אז הוא נכבה

בניסיון לפתור את הבעיה, הוחלפה משאבת דלק, והדבר חזר על עצמו. המשאבה שוב הוחלפה, אבל עדיין כלום(המוסכניק חושד בה כאחראית), כשהוא בדק את הרכב הכל היה נראה תקין, כולל חשמלים, ולכן לדעתו זו המשאבה, אני סומך על הבחור ככה שאין פה בעיה של אמינות.

זה לא קורה כל הזמן , פשוט באקראי, נתתי אותו למוסכניק שייבדוק מה העניין, וכשהוא נוסע אין עם הרכב כל בעיה, לא נכבה לא פעם אחת.

יש לציין שזה קורה בעיקר בבוקר, אחרי שהאוטו נסע ק"מ מקסימום.

אשמח אם מישהו יוכל לתת דעה כי המצב ממש מתסכל, תודה

פורסם

הייתה לי פיג'ו 206 עם בעיה דומה. במקרה שלי לפחות זה היה המנוע צעדים, פעם בשנה כשהייתי מגיע לטיפול במוסך הייתי מבקש שינקו לי את מנוע הצעדים.

אתה יכול לבקש שינקו לך, עד כמה שזכור לי זו לא עבודה מסובכת או יקרה.

פורסם
הייתה לי פיג'ו 206 עם בעיה דומה. במקרה שלי לפחות זה היה המנוע צעדים, פעם בשנה כשהייתי מגיע לטיפול במוסך הייתי מבקש שינקו לי את מנוע הצעדים.

אתה יכול לבקש שינקו לך, עד כמה שזכור לי זו לא עבודה מסובכת או יקרה.

גם אני חושב שהבעיה במנוע צעדים, אבל הדרך הבטוחה לדעת מה גורם לבעיה זה להתחבר במוסך לסורק תקלות

ולפעול בהתאם.

הקביעה שהבעיה במש. הדלק מוזרה בעיני.

פורסם

יש לי אותה בעיה בפיאסטה דיינמיק מודל 97

אצלי ניקוי מנוע צעדים לא עזר

ניקיתי את חיישן (MAF (mass air flow sensor וזה הסתדר לחודשיים ועכשיו התקלה שוב חזרה

אני חושד שהוא דפוק.

תעדכן שהתקלה תסתדר

בהצלחה

פורסם

קודם כל תודה על ההתייחסות,.. דבר נוסף ששכחתי לציין, הרכב נכבה בעיקר בבוקר, כלומר, אני מניע נוסע כמה מטרים, הטורים קצת עולים ואז הוא נכבה. הכיבוי הוא מיידי, ז:א הטורים לא יורדים עד לכדי כיבוי, אלא פשוט הרכב נכבה.

אני חושד שמדובר באיזשהי הרטבה במקום זה או אחר, שגורם להפרעה של דלק להגיע למנוע... למה. אני לא יודע אם זה קשור,, אבל בשבוע שעבר לקחתי את האוטו לשטיפה, הוא נסע כל היום בסדר גמור, עד שהגעתי לשטיפה, איך שאנני יוצא מהמנהרה, הרכב מתחיל "לפרפר" כאילו כמעט לא מגיע דלק למנוע, גם שאני נותן פול גז.כשאני הוטרדתי את הגז, הרכב עובד בלי בעיה, הדבר קורה רק כשאני בהילוך.

פורסם

העובדה שזה כיבוי מיידי לא שוללת בעיה במנוע צעדים? בעיה במנוע צעדים מתאפיינת ב"חירחורים" של הסל"ד, ולא בכיבוי מיידי... או שאני טועה?

זה פשוט מזכיר לי משהו שקרה לי בג'ימני והתגלה כחיישן גל ארכובה (קראנק) דפוק. גם שם הכיבוי היה מיידי וקרה בצורה רנדומלית.

אמנון (אמ הדרך), יש סיכוי שזו הבעיה, או שאני לגמרי לא בכיוון? :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני יותר חושד במשאבת דלק, בגלל הסיב שיש תופעה שכאילו לא מגיע דלק למונע, אני נותן גז, והמנוע כאילו לא מקבל כמו שצריך..

פורסם
אני יותר חושד במשאבת דלק, בגלל הסיב שיש תופעה שכאילו לא מגיע דלק למונע, אני נותן גז, והמנוע כאילו לא מקבל כמו שצריך..

מישהו? עוד?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לי יש בדיוק את אותה הבעיה, האם אתה זוכר איך פתרת את הבעיה??

אני חושב לקנות תוסף K44 כדי שינקה לי את המזרקי דלק ואז אולי יפתור את הבעיה.

אשמח מאוד לעזרה. :|

פורסם

האם שום דבר קשור לדלק?????? שכחתי לציין שהלכתי לבדיקה והכניסו איזשהו מכשיר מתחת להגה שמזהה תקלות ברכב, ויצא שיש משהו שקשור לדלק... האם זה אמין או פשוט להגיד לו שינקה לי את המנוע הצעדים??

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לגבי הבעיה המקורית ,, לקח הרבה זמן להגיב, לא הייתי בעניינים הרבה זמן.

התקלה הייתה פריצה באטם ראש מנוע,, נכנסו מיים לבוכנות ופגלל זה האוטו פרפר.

תודה לכולם בכל אופן

• תוכן חדש...