Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות קיט קסנון 6000K לרכב שלי רציתי לשאול איזה חברות מוכרות ואיכותיות בעל שם טוב אתם ממליצים. ועם אפשר קישורים בכלל יעזור הנורה היא דגם H4.

בנוסף רציתי לדעת מהו ההבדל בין קסנון רגיל לבין HIDXENON לבין BIXENON ומה אומר W שמציון על כל ערכה לדוגמה 55W

פורסם

לא יודע להמליץ לך על סוגים. אני מניח שחברות מוכרות כמו בוש או פיליפס יעשו את העבודה, אבל גם הזולות יותר עובדות טוב כל עוד לא תזמין מאיביי משהו סיני ב80 דולר.

בי קסנון זה מה שאתה צריך. בנורת H4 רגילה יש שני חוטי להט והיא נותנת גם אור רגיל וגם גבוה. בקסנון אין את זה ולכן בנורות H4 יש מערכת מכאנית שמאפשרת הסטה של האור למצב של "גבוה" או רגיל, לעומת נורות אחרות שבהם יש רק מצב אור אחד. לצורך העניין, כל עוד אתה קונה קיט עם H4, זה יתאים.

קח בחשבון שיש הקפדה מיוחדת של המשטרה בעניין הזה ואם הרכב שלך לא נראה שהגיע עם קסנון מקורי, כנראה שבמפגש הבא שלך עם ניידת תנועה/בוחן תידרש לפרק את המערכת ולשלם קנס.

פורסם

הבנתי אני מעדיף להימנע מלהזמין בחול כי יעשו לי עם זה בעיות במכס ולא מצאתי פיליפס בארץ אז אני רק צריך כמה שמות של קיטים איכותיים וקישורים כדי לראות בעניים שזה לא זיוף והבנתי שבוש לא מוכרת קיטים וזה זיופים

פורסם

מנסיון אישי אני יודע שיש 2 סוגי בלאסטים דיגיטלי ורגיל, הדיגיטלי הרבה יותר קטן ונחשב טוב יותר וכמובן יקר יותר אבל לא בהרבה.

לגבי חברות, לא קניתי מותגים, קניתי סט זול והצטערתי על כך, החלפתי ליקר יותר ונגמרו הבעיות עובד כמה שצריך.

יש לי 2 סטים, אחד אור רגיל, האחר בפנסי ערפל.

אחד מהסטים דיגיטלי והאחר רגיל, עובד אותו הדבר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
מנסיון אישי אני יודע שיש 2 סוגי בלאסטים דיגיטלי ורגיל, הדיגיטלי הרבה יותר קטן ונחשב טוב יותר וכמובן יקר יותר אבל לא בהרבה.

לגבי חברות, לא קניתי מותגים, קניתי סט זול והצטערתי על כך, החלפתי ליקר יותר ונגמרו הבעיות עובד כמה שצריך.

יש לי 2 סטים, אחד אור רגיל, האחר בפנסי ערפל.

אחד מהסטים דיגיטלי והאחר רגיל, עובד אותו הדבר.

איזה חברה הסט היקר? ולמה הצטערת שקנית את הזול? ובלאסט זהו המגבר של המנורה נכון? עם כן אתה יודע מה ההבדל בין הדיגיטלי לרגיל?

פורסם

בזול היו לי בעיות כמו, אחת נדלקת אחרת לא, ולא בגלל שנשרף או משהו, אני מכבה אורות מדליק שוב אותו הסיפור, כל פעם צד אחר, או לאחר זמן מה אני שם לב שאחת שוב לא עובדת למרות שנדלקה בהתחלה, מצאתי את עצמי בודק כל כמה דקות על ידי השתקפות ברכב מלפנים וחשבתי כבר לעבור למנורות המקוריות וזה אחרי שכבר עברתי על כל החוטים 10 פעם, אפילו הוספתי ריליי וזה לא עזר, ברגע שהחלפתי לחברה אחרת (מנורות קודמות השארתי) רק את המגבר "בלאסט" והכל הסתדר.

החברה שכרגע יש לי נקרת MIGO RACING, אבל זה גם לא חברה ידועה או משהו.

בדילר של טויוטה מוכרים סטים אבל ממש יקרים, באיזור ה300 דולר, את הזול קניתי ב65 ואת היקר יותר ב90 דולר.

ההבדל בין המגברים בעקרון הגודל, הקטן נחמד יותר ובמצב שלכם בארץ עדיף אותו כי קל יותר להחביא וגם נראה טוב יותר אם רואים.

מקווה שעזרתי, אם תצתרך עוד עזרה בכיף, ההתקנה פשוטה אבל אם משהו תשאל פה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
בזול היו לי בעיות כמו, אחת נדלקת אחרת לא, ולא בגלל שנשרף או משהו, אני מכבה אורות מדליק שוב אותו הסיפור, כל פעם צד אחר, או לאחר זמן מה אני שם לב שאחת שוב לא עובדת למרות שנדלקה בהתחלה, מצאתי את עצמי בודק כל כמה דקות על ידי השתקפות ברכב מלפנים וחשבתי כבר לעבור למנורות המקוריות וזה אחרי שכבר עברתי על כל החוטים 10 פעם, אפילו הוספתי ריליי וזה לא עזר, ברגע שהחלפתי לחברה אחרת (מנורות קודמות השארתי) רק את המגבר "בלאסט" והכל הסתדר.

החברה שכרגע יש לי נקרת MIGO RACING, אבל זה גם לא חברה ידועה או משהו.

בדילר של טויוטה מוכרים סטים אבל ממש יקרים, באיזור ה300 דולר, את הזול קניתי ב65 ואת היקר יותר ב90 דולר.

ההבדל בין המגברים בעקרון הגודל, הקטן נחמד יותר ובמצב שלכם בארץ עדיף אותו כי קל יותר להחביא וגם נראה טוב יותר אם רואים.

מקווה שעזרתי, אם תצתרך עוד עזרה בכיף, ההתקנה פשוטה אבל אם משהו תשאל פה

תודה רבה!

• תוכן חדש...