Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב מאזדה 626 שחבר שלי מעונין בה

הרכב עבר התקנה מנוע מיבוא במוסך מאזדה בכפר סבא עם קבלות ביד 2 כתוב שהוא גם החליף את כל המכלולים מסביב במוסך מאזדה הכל עם קבלות

הרכב עבר עד עכשיו במנוע החדש 40 אלף ק"מ

פורסם

לא יודע לענות לך אבל אני בטראומה מהדברים האלה.

הייתה לנו מיציבושי לאנסר מודל 92' ובאמת נהנו מכל רגע באוטו הזה, צריכת הדלק הייתה משהו כמו 1 ל 14.

ביום בהיר אחד, המנוע שלה שבק חיים והיינו צריכים להחליפו.

מאותו יום האוטו פשוט שתה דלק בכמויות מסחריות, משהו כמו 1 ל4 או 5.

בקיצור זה רק הנסיון שלי עם החלפת מנוע ואין לי מושג לגבי מקרים אחרים, אך אני מתרחק מזה כמו מאש, רק בעיות נגמרו לנו מרגע החלפת המנוע.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אם ההתקנה בוצעה במקצועיות והמנוע שהושם היה במצב משביע רצון - אינני חושב שיש מניעה לקנות.

למען הסר דאגה, ממליץ לקחת את הרכב למוסך (שמתמצא בדגם) שאתה סומך עליו שיחווה דעתו בנדון.

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה צריך לזכור שזו בסה"כ מכונה - מחליפים בה חלק, היא ממשיכה לעבוד.

אם החלפת המנוע מתועדת בקבלות ובוצעה ע"י מוסך מורשה של החברה - לא רק שאין מניעה, יש לך רכב עם מנוע ומכלולים חדשים יותר - זה טוב יותר מלרכוש רכב עם מנוע עם בלאי גדול יותר, בנוסף על הדרך הרכב טופל והוחלפו בו עוד מכלולים - הרכב שלך באופן פרקטי במצב טוב יותר מבחינת בלאי ויישור קו מכאני-טכני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני הרבה שנים בני החייל נהג ברכב המשפחה בלילה ואיבד מים עקב קרע בצנור הרדיאטור. כיון שהוא גילה זאת מאוחר נאלצנו לגרור את המכונית ולהחליף לה מנוע ( כל ראש המנוע והבוכנות התעוותו).

העבודה בוצעה במיקצועיות רבה ונהנינו מהמכונית שנתיים נוספות. לאחר מכן מכרנו את המכונית (אופל) במהירות רבה ובמחיר טוב (לאחר שהקונה ביצע בדיקה יסודית ואף ביקר במוסך שבו בוצעה העבודה).

פורסם

אצלנו חברת טויוטה החליפה מנוע 'חדש מהארגז' ,לפני בערך שנתיים וחצי ,עקב בעיות בוצה וב"ה הכל מתפקד כמו שעון יפני

פורסם

אני חושב שבהתחשב בדגם המדובר "626", יש מקום להניח שהמנוע אינו "חדש מהמדף" בעת ביצוע ההחלפה.

אני סבור שבדיקת קומפרסיה תיתן לך תמונה "הוגנת" על מצב המנוע. ככל "שחולפים" הקמ קיים פחת מסויים "בכוח" המנוע, ולכן השוואה של הנתונים מול הנתונים התיאורטים תסייע לקבלת אינדיקצייה למצב המנוע.

בנוסף הייתי גם מבקש לראות כרטיס עבודה מסודר של הרכב במוסך שבו טופל.

מניסיון אישי, לא שהמקרה שלי משליך על הכלל- הוחלף מנוע לברלינגו בכ- 210Kקמ, המנוע "החדש" היה, על פי התעודה שקיבלתי בעל עבר של כ- 60Kקמ, ושירת אותי בנאמנות עוד כ- 80Kקמ, טרם מכירת הרכב.

פורסם

לפני שנים רכשתי 306 1.8 ליטר, ידנית, משומשת, שהוחלף לה מנוע. המוכר ציין שהוחלף מנוע, אני שאלתי לסיבות, הרכב היה במצב חדש עד לרמת הבורג ולא היתה סיבה להימנע מהעסקה. המחיר היה נמוך בגלל שהבחור מראש חשב שהאוטו שווה הרבה פחות...הוא שירת אותי היטב, בהנאה מרובה, ועד היום כל 306 אדומה שעוברת אני מסתכל בגעגועים על המספר, אולי זה האקסמפלר ההוא.

זה לא החלפת לב לאצן מרתון. כולה מנוע.

אם הרכב תקין, המנוע תקין, וכל היתר לשביעות רצונכם, שקללו את המחיר שאתם מציעים, בשוק הגרוע למוכרים היום + פרמיה על עאלק "ירידת ערך" בגלל שהוחלף מנוע ויש מקום לעסקה ממש טובה.

סה"כ - לא סיבה להימנע להעסקה.

בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...