Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם במצב היפוטתי נסעתי בכביש מסויים שהמהירות המותרת היא 100, המהירות הממוצעת היא 100-110 והמהירות שלי הייתה 140 בעת עקיפה בנתיב השמאלי ביותר כאשר יש עוד שני נתיבים שיש בהם מכוניות. התנועה לא צפופה ולא חתכתי אף אחד הכל נעשה תוך כדי איתות וכו'. במהלך העקיפה (במצב היפוטתי כן?) אני קולט שוטר מממל"ז מהניידת אך דבר לא קורה ואני ממשיך בשלי.

במצב כזה, אין שום חשש לקנס וכו'? שהרי ממה שידוע לי ברגע שהשוטר תופס אותך עליו לעצור אותך ולהראות לך את המכשיר? זאת אומרת שום קנס לא יכול להגיע הביתה וכו'. שהרי גם אין לו איך להוכיח שזה אני שנסעתי מהר.

תודה לעונים.

• תוכן חדש...