Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות H4 מאייבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להזמין נורות דמוי קסנון פיליפס דיאמנוד ויז'ון.

הבנתי שיש נורות כאלה מסין שהם פחות איכותיות ומגרמניה שהן האכותיות יותר, איך אוכל לדעת איזה מוכר מוכר את הגרמניות?

משהו יכול להמליץ לי על מוכר/אתר?

האם הן מסין?

http://www.ebay.com/itm/Philips-Diamond-Vision-5000k-H4-Halogen-Headlight-Foglight-Bulbs-Pair-/280857010038?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item416461df76&vxp=mtr

נ.ב

H4 מתאימות לפיג'ו 306?

פורסם

קשה לדעת מכיוון שגם אם אתה קונה את המנורות ממוכר הנמצא בגרמניה המנורות עשויות להגיע אלייך מסין.

אתה יכול לבדוק מהיכן המנורות נשלחות אבל גם זה לא בטוח ב-100 אחוז.

Item location: Hong Kong, China

אני אישית לא מזמין כלום מהסינים מכיוון שניתקלתי במספר מקרים של תחמנים רמאים ושקרנים בצורה יוצאת מהכלל.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל אני חושב שחבל לך לבזבז כסף על הדימונד ויז׳ן כי ת׳כלס זה לא קסנון וה״חיקוי הסיני״ ייתן אותה תוצאה ויחזיק אותו דבר שלא לדבר על ההפרש במחיר! במחיר של דיימונד ויז׳ן אתה מביא מפעל של נורות סיניות ככה שגם אם הם יתקלקלו אחרי שבוע נפלת בגג 3 דולר אני חושב שתוכל לספוג את זה… חוצמזה באיביי אין משחקים אם קיבלת משו שלא כפי שמתואר באתר אתה מחזיר ומקבל החזר ולפעמים הם גם לא לוקחים ממך את המוצר אפילו

פורסם

http://WWW.POWERBULBS.COM

זה אתר בריטי אמין וידוע ומשווק של אוסרום ופיליפס, שים לב, כל הנורות של פיליפס ושל אוסרום האתר מוכר. הזמנתי מהם את הדיאמונד לפני כמה חודשים, הגיע תוך 6 יום. אם הפנסים שלך תקינים, נקיים, אתה אמור לקבל תוצאה יפה, גוון 5000K, וכמובן הכל מקורי. בהצלחה.

• תוכן חדש...