Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחידת ראש - alpine ida-x100

מעבד - alpine pxa-h100

הגברה - sundown 125.2+50.4

אלמנטים - hybrid audio l8+l3

עכשיו צריך חיווט. מאיפה ניתן היום לרכוש חיווט איכותי של 2 (האם 4 יספיק?) גייג'? לא מצאתי ברשת.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כבלים של רתכת הכי טוב שתוכל לקבל.

יש בשני גדולים 36ממ בערך 2-3G, ו25 מ"מ בערך 4G (צבע כתום:) )

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

יוני מה ההבדל בין הכבלים רתבת לכבלים רגילים של חברה נורמלית?

ככה אני הולך לחנות חשמל ואומר שאני רוצה כבל רתחת 36מ"מ?

מה מחיר של כבל כזה למטר בערך?

Scan Speak

פורסם

לאחר קריאה שעשיתי פה בפורום אני יכול להגיד לך שההבדל בין כבל רתכת לכבל ייעודי לרכב הוא לא משמעותי ואפילו יש יתרון לכבל הרתכת מכיוון שיש לו עוד שכבה שמגנה עליו.

בנוסף כבלי רתכת בדכ עשויים רובם מנחושת(מוליכה טובה), כבל 4G של רתכת שזה בערך 25ממ אמור להעביר זרם שאתה אפילו לא תתקרב אליו.

בנוסף בדכ הם זולים יותר מכבלים ייעודים.

פורסם

בגדול, כבל רתכת יהיה תמיד קצת יותר עבה מכבל אודיו יעודי (בתנאי שהנ"ל מחברה טובה), הבדל לטובת כבל מתח יעודי הוא כמות הסיבים שבו, שגדולה יותר מזה של כבל רתכת באותו העובי, ונאמר לא פעם כי הזרם עובר בהיקף הגיד או הסיב, ולא בשטח החתך שלו, כך שאם יש יותר גידים, יש יותר מוליכות.

לגבי מחירים, כבל רתכת 50 מ"מ עולה בסביבות ה30 שקלים למטר, כבל של 35 ממ עולה בערך 20-24 שקלים למטר, כמובן שהמחיר למטר יותר ככל שתיקח יותר.

רכשתי לא מזמן 7 מטר של כבל 35 ממ, ושילמתי פחות מ-200 (קניתי עוד כל מיני שטויות בחנות, ואני לא מוצא את הקבלה לראות כמה עלה הכבל עצמו).

אגב, מבחינת יחס עלות תועלת, הם עולים על כבלי מתח אודיו יעודיים

פורסם

אני יכול להביא לך כבל 2 גייג לרכב, במידה ואתה רוצה שלח הודעה לפרטי

HEAD UNIT: ALPINE INA-W987D

AMPLIFIERS: TWO BOSTON ACOUSTICS GT-2200

MONO: ALPINE PDX-M12

COMPONENT SET: TWO BOSTON ACOUSTICS SPZ-60 SUBWOOFER: BOSTON ACOUSTICS SPG-555

פורסם

אני חושב שהבעיה היחידה עם הכבלים האלה יכולה להיות הגמישות שלהם - מעבר לכך, הם יעשו את העבודה נאמנה.

אה כן והסאונד שלך עלול להיות קצת פחות "קריספי" בגלל שה"פריכות" של כבל רתכת בתחום תדר הגבוה לא תהיה זהה לכבל מקביל של חברת "ואן דר פלוץ" אז אל תתפלא עם פעמונים ישמעו לך קצת "מפוררים" :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מבין שהL3 של אליקו מצא בית חדש

:-P

מזל טוב - תתחדש.

נקודות חיתוך שאני רוצה להמליץ לך לנסות.

L8 מ35 הרץ עד 700 הרץ סלופ 12 (תבדוק פאזות הפוכות)

L3 מ350 הרץ ומעלה סלופ 24 פאזות ישרות.

תיקון זמנים רק לצד שמאל בין 0.2 ל 0.8 מילישניות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מקווה שה100 PXA-H מספיק גמיש בשביל זה, ימים יגידו. בכל מקרה התוכנית הייתה לחתוך את הL8 ב40 או אפילו 50 (40 מומלץ סלופ 24, חשבית על 50 ב12), כי לפי מה שהבנתי הקאבין גיין אמור לפצות על זה לא? ולחתוך למעלה ב1000 עם 12 כמו שאמרת ואת הL3 משהו כמו 500 עד 16 עם סלופ 6 בקצה.

אני עדיין מנסה להבין את כל עניין הסלופים ואורכי גל, אני מניח שברגע שזה יהיה יותר "הנדס און" אני אבין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

סלופ 12 ב50 הרץ יהיה ממש טוב לL8 לדעתי - תבדוק אותם גם עם פאזה הפוכה בגלל הסלופ.

לL3 בכדי ליצור חיבור יותר טוב בינו לבין הL8 - באמת אם אתה חותך את הL8 ב1K אז את הL3 תחתוך ב500HZ - אבל סלופ תיתן לו גבוה יותר מזה של הL8 - לפחות 18 אבל אני מציע באמת 24

לגבול העליון של הL3 אני חושב שלא כדאי לך לחסום אותו כי אתה תסרס אותו לגמרי - תן לו לנגן עד הסוף, או באמת סלופ 6 איפשהו בין 16 ל 18 קילו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתם יכולים לדבר עברית?!@#?!@

איך חתכתם את הרמקול, עשיתם עליו לופים, ואז מדדתם משקל וואטים?! WTF

או בקיצור :

אני יגיע למפגש אודיו השבוע אם יהיה כדי שיכוונו לי המגבר :(

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

עם סכין טרמית

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...