Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא אוהב לפתוח שרשורים על פארש, אז נמחזר קצת.

בקשר לשאלת הכבלים, נמצא ספק שנראה עם מחירים אטרקטיבים לכבלים של רתכות ולא רק.

בכל מקרה, התחלתי להתעסק עם השבלונה לפודים.

attachment.php?attachmentid=287305&stc=1&d=1337109444

attachment.php?attachmentid=287306&stc=1&d=1337109444

בעקרון רואים שתי זוויות שונות, לא ברמה היסטרית אבל עדיין. השאלה לי איך אני עושה כאלו בניות עם מספיק פתחים כדי שהם יחשבו לפרי אייר? בעקרון אני חושב לבצע חיתוך בצגכ בין שני האלמנטים כאשר מעבר לחיבורים לגוף הרכב הכל יהיה רשת נפלדה/נירוסטה מכופפת. זה יהווה מספיק כניסה/יציאה של אוויר בשביל להגדיר כ"פריאייר"/ אינפיניט באפל? האם כזו בנייה מהווה בעיה לעבודה של המידריינג' אל מול המידבאס?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אם הם יאווררו לאותו התא, זו עלולה להיות בעיה.

כדאי שתשים מאחוריהם קצת צמר סלעים, או צמר אקוסטי, השבלונה נראית מעולה!

תמשיך בכיוון הזה ותקבל תוצאות מעולות בהנחה שזה בקיק :)

מעבר לכך אני לא מצליח להבין הרבה מהתמונה :p אולי בעיניים אבין יותר

או שתרביץ בעוד תמונות ולא על הצד :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה תמונות קשות? הלוואי עליי מספיק מקום לכזה קיק פאנל!

איזה יופי זה נראה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצאתי פתרון מעניין. צפו עדכון היום. ואדי, אם אפשר שובה בקשר לפאזות? האם מדובר על פאזות ברמת חיווט או שברמת המעגל החשמל שיצריכו יישור?

Stay tuned

פורסם

אני דיברתי על הפיכת פאזות דרך הפרוססור - לא מחייב להפוך את הקטבים של הרמקול אבל זה מן הסתם גם יעבוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בספק אם הPXA-H100 יודע לעשות את הדברים האלו. בכל מקרה הבאתי אותו כנסיון ואם הוא לא יתאים אני יעבור לקרוס פסיבי עד שאני יכול להביא את הBIT 1 או משהו בסגנון.

Stay tuned

פורסם

כמעט נשבר לי הצוואר מהתמונות המסובבות שלך.

ועדיין לא הצלחתי לשים לב להבדל בין התמונות.

שתהיה לי בריא...

למה אתה לא בונה את המיד בדלת, ואת הטויטר (או מיד ריינג', איזה אלמנט זה?) בקיק?

לא יהיה חסר לך מקום בצד של הנהג בתצורה כזו?

מתחדשת*

פורסם

לא. בעקרון לבנות לדלת יהיה בלגן אני משמתדל להמנע מזה. הרבה יותר קל לבנות קיקים מאשר לייצר את ההגבהות לדעתי. גם ממש אין לי כח לבנות מחדש את הדיפונים מחדש ולא תקציב לבודד אותם בשביל כזה וופר.

Stay tuned

פורסם

יופי רומק. עכשיו אני שוקל שתי בניות בגללך. בכל מקרה, עקב מחסור במזן, אני קודם כל אנסה את הבנייה הנוכחית עם שינוי שעשיתי למיקום המיד. כדי שהוא לא יחלוק חלל עם הוופר, תיוצר במה בגובה של 50 מ"מ, בתוכה יחתכו פרוסות על מנת לאפשר זרימה איכותי.

בקשר לתהליך. זה החלק המעניין:

השבלונה שראיתם היתה רק לבדיקת התכנות. אחרי כמה שרטוטים מצאתי את מה שמתאים לי. החלקים יחתכו בלייזר על מנת שתהיה התאמה מושלמת, לאחר מכן יקבלו ציפוי של פיבר ופילר. השלב האחרון הוא לשלב רשתות הגנה לרמקולי ולפתחי האוויר בפלדה עם ציפוי אבקה.

רנדורים בקרוב. למה? כי אני יכול, זה למה.

Stay tuned

פורסם

טוב, זה מה שיש כרגע כולל איך אני רוצה בערך שזה יראה בסוף. אתמול הגיע הPXH שאני מקווה שלא יאכזב. היום ירכשו כל הכבלים (באותה נשימה, המלצה לRCA פשוט וטוב של מטר? אני אצטרך ארבעה זוגות)

attachment.php?attachmentid=288031&stc=1&d=1337591736

attachment.php?attachmentid=288032&stc=1&d=1337591736

attachment.php?attachmentid=288033&stc=1&d=1337591736

attachment.php?attachmentid=288032&stc=1&d=1337591736

Stay tuned

פורסם

רק חבל שהאליימנט בין האלמנטים אצלך הפוך...

הL3 צריך להיות רחוק יותר פיזית מאשר קרוב יותר פיזית לאוזן לעומת הL8.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...