Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגיע לשמוע P99 :-P

גם אני עוד לא כיוונתי בכלל, אפשר להגיע שאפילו עוד לא נגעתי בו כמעט מאז שהתקנתי וזה נדיר בשבילי ועוד שיש לי כזה מכשיר ברכב..

אבל מה לעשות עבדתי קשה כמעט כל השבוע מ- 8 בבוקר עד 20:00 בערב, 12 שעות כמעט כל יום.

אני מקווה שיצא לי היום לשבת לכוון אותו קצת, מחר אני לא עובד.

פורסם

ולדרמה !!! :lol:

valderama.jpg

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
נראה לי שאתה הבנאדם היחיד שמכוון לspl ודואג לכיוונים..:lol:

מה נעשה אחי חח אכפת לי לא רק מהעוצמה, גם מאיכות.

פורסם

מצ'ק פוסט סע לכיוון נשר, משאל תראה מוסך רנו-ניסן, זאת הכניסה. שם תראה שופרסל, סע עד לכיכר, שמאלה בכיכר תעבור את שופרסל. תתקדם ישר , תהיה לך אפשרות להמשיך ישר או לקחת שמאלה, קח שמאלה. תראה שלט של URIEL - זה המקום. בד"כ ליד הקיר של הבניין. יש שם גדר רשת. אם שופרסל מאחור, אז החניה היא מימין.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

תאתר את החנות של פעמית סטור, מולה יש חניה. אם אתה מזהה שם שולחן והונדה סיביק לבנה ליד - יוני שם. או שאף אחד לא הגיע עדיין (אני לא מגיע, אז אני לא שם :-) )

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...