Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאבא שלי קרה המקרה הנ"ל,היינו בדרך לאילת ובכביש היה נתיב אחד לכל כיוון,

נסענו מאחורי משאית ורצינו לעקוף אותה,בין שני הנתיבים היו 2 קווים,בנתיב שלנו היה קטע קטעים(כלומר מותר לעקוף) ולנתיב הנגדי היה קו הפרדה רצוף(לבן),התחלנו בעקיפת המשאית(להזכירכם לנו היה קטע קטעים ולנתיב הנגדי קו הפרדה רצוף) ולפניה היו עוד שני רכבים שעקפנו,במהלך העקיפה הקווים השתנו וייצא שבנתיב שלנו(זה שהתחלנו ממנו את העקיפה)נהיה קו הפרדה רצוף ובנתיב הנגדי היה קטע קטעים.

מאחורינו נסע שוטר סמוי שעצר אותנו ונתן לאבא שלי דו"ח

לפי חוקי התעבורה ברוסיה מה שעשינו זה דבר חוקי כי התחלנו את העקיפה בקו קטעים ולא ידענו שבשלב מסויים הוא הופך לקו הפרדה רצוף.

האם מישהו פה מסכים איתי?והאם מישהו פה יכול לתת לי קישור לחוקי התעבורה בנושא עקיפות??כל מה שקרה מצולם ע"י אבי(יש לו מצלמה שעומדת על הדש בורד ומצלמת תמיד כשיש מישהו שהוא נוסע על הרכב(למקרה של חס וחלילה תאונה או משהו כזה)

תודה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

כאן זה לא רוסיה והחוק כאן ברור ואביך עבר עבירה.

כדי להודיע לך שהקו המקוטע עומד להסתיים ותוכל לחזור לנתיב הימני יש לך קו קטעים צפוף לפני הקו הרציף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדוח שקיבלם יש סמל סעיף ( 4 ספרות ),

תחפש את אותו הסעיף בעמוד 21:

http://www.oryarok.org.il/webfiles/fck/file/hana_2011.pdf

בעיקרון, אין סעיף מיוחד למיקרה שלכם. זאת עקיפה תוך כדי חציית קו הפרדה רצוף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה VLADCAR

מר' ישה היקר

התואיל בטובך להיכנס ללינק שVLADCAR פרסם?

תחפש את סעיף 5440 כי זה הסעיף שהשוטר רשם לאבא שלי

רשום שם שאבא שלי חזר לנתיב שלו אחרי שהוא חצה קו הפרדה כפול!!

ולא כך היה המקרה כפי שהסברתי לך בנושא לכן אל תמהר לשפוט אנשים,לא חושב שיש לך את הזכות הזו בכלל!

ובנוסף לכל אני מציע לך להמנע ממשפטים שמו "כאן זה לא רוסיה",זה לא נעים ולא מכובד!

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
כאן זה לא רוסיה והחוק כאן ברור ואביך עבר עבירה.

כדי להודיע לך שהקו המקוטע עומד להסתיים ותוכל לחזור לנתיב הימני יש לך קו קטעים צפוף לפני הקו הרציף

מסכים איתך לגבי החלק הראשון

אך לא לגבי השני , קרה לי בדיוק אותו מקרה בלילה יצאתי לעקיפה של משאית תוך כדי שאני מסתכל קדימה ככל האפשר לוודא שהקו לא נגמר ולקראת סוף העקיפה פתאום בלי שום קווקו מקדים הקו המקוטע הפסיק והתחיל קו הפרדה רצוף , עכשיו אני גם מוכן להשבע שלמרות הכל חזרתי בזמן לנתיב ואולי ״דרכתי״ על הקו הרצוף עם הגלגל השמאלי האחורי בלבד !

לאחרי 20 שניות בא שוטר שבעצמו עקף את המשאית ונתן לי דוח ...

העניין של צפיפות הקטעים המקווקווים יכול להיות מאוד מועיל לסוגיות כאלו רק חבל שהוא קיים רק לעיתים רחוקות :-/

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

האמת שזרקתי את הדוח הזה לקיבינימט כי הוא עצבן אותי והוא התנפח עם הזמן ...

בסוף שילמתי אותו באיזה מבצע שהיה בזמנו כשביטלו את כל הריבית על הקנסות לזמן מוגבל :-)

אם אתה חושב שיש לך פה קייס שיהיה בהצלחה אבל לפי דעתי אתה מבזבז את הזמן

מה גם שאם תגיע לשופט עצבני הוא יכול לנפח לך את הקנס גם אם הוא יחשוד שאין עילה אמיתי לטענות שלך ושאתה מנסה לבזבז לו את הזמן

דבר נוסף ... אמרת שהייתם בדרך לאילת , האם הדוח ממשטרת אילת ?

מאיפה אתם ?

זה אולי יכול לבוא לעזרתך או לרעתך ...

פורסם

אם אני זוכר נכון החוק אוסר נסיעה מצדו הנגדי של קו הפרדה רצוף. כך שבמקרה שלכם, פשוט לשלם וללמוד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

למישהו פה יש השארות לגבי איפה המשפט יערך אם הוא יחליט להגיש בקשה להשפט ?

לפי דעתי זה יהיה בבאר שבע לא ?

ועם המחירים של הדלק בימיינו זה יהיה כמו כפל קנסות :lol:

פורסם

אני יודע שבתביעות אזרחיות- התובע הולך אחרי הנתבע בכל מה שנוגע למקום המשפט. לא יודע אם בתעבורה זה תופס.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
שלום לכולם,

לאבא שלי קרה המקרה הנ"ל,היינו בדרך לאילת ובכביש היה נתיב אחד לכל כיוון,

נסענו מאחורי משאית ורצינו לעקוף אותה,בין שני הנתיבים היו 2 קווים,בנתיב שלנו היה קטע קטעים(כלומר מותר לעקוף) ולנתיב הנגדי היה קו הפרדה רצוף(לבן),התחלנו בעקיפת המשאית(להזכירכם לנו היה קטע קטעים ולנתיב הנגדי קו הפרדה רצוף) ולפניה היו עוד שני רכבים שעקפנו,במהלך העקיפה הקווים השתנו וייצא שבנתיב שלנו(זה שהתחלנו ממנו את העקיפה)נהיה קו הפרדה רצוף ובנתיב הנגדי היה קטע קטעים.

מאחורינו נסע שוטר סמוי שעצר אותנו ונתן לאבא שלי דו"ח

לפי חוקי התעבורה ברוסיה מה שעשינו זה דבר חוקי כי התחלנו את העקיפה בקו קטעים ולא ידענו שבשלב מסויים הוא הופך לקו הפרדה רצוף.

האם מישהו פה מסכים איתי?והאם מישהו פה יכול לתת לי קישור לחוקי התעבורה בנושא עקיפות??כל מה שקרה מצולם ע"י אבי(יש לו מצלמה שעומדת על הדש בורד ומצלמת תמיד כשיש מישהו שהוא נוסע על הרכב(למקרה של חס וחלילה תאונה או משהו כזה)

תודה.

כאשר אתה כותב לי שלפי חוקי התעבורה ברוסיה זה חוקי אז אני צריך להזכיר לך שאנחנו לא ברוסיה אלא בישראל.

לכן לא ברור לי על מה אתה כועס.

לדבריך , יצאתם לעקיפה כאשר יש בצד שלכם קו קטעים , סיימתם את העקיפות כאשר בצד שלכם יש קו רציף.

קיבלתם דו"ח מוצדק . 500 ש"ח + 6 נקודות.

אילו השוטר היה רוצה להיות "נחמד" הייתם יכולים לסיים את זה גם עם הזמנה למשפט. סמל סעיף 6153

לגבי מקום המשפט

הולכים לפי מקום העבירה , ייתכן אילת ייתכן באר שבע תלוי היכן מיקום האירוע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפי חוקי התעבורה ברוסיה מה שעשינו זה דבר חוקי

בארה"ב, מותר לפנות ימינה בצומת, כאשר האור אדום.

וברמזור שאסור לפנות באדום, יש תמרור שאומר שבאדום יש לעצור.

וזה רק ההתחלה - מותר לפנות שמאלה בצומת למרות שיש תנועה נגדית שגם לה יש ירוק והיא חוצה את נתיב הפניה.

אם זה היה קיים בישראל, שנה לא היתה מסתיימת עם 400 הרוגים וגם לא עם 5,000.

ועוד טיפ: בארה"ב, כאשר שוטר רוצה לסמן לרכב לעצור, הוא נצמד מאחוריו ומדליק צ'קלקות (משואה מסתובבת). במקרה כזה, אתה חייב מיידית לאותת ולעצור בשולי הדרך. יש לדומם מנוע, לא לצאת מהרכב ולשים שתי ידיים על ההגה (שיראו שאינך חמוש).

תייר ישראלי שרגיל שניידות בישראל נוסעות עם מהבהבים כל הזמן, עלול שלא להבין את הסימן וימצא עצמו בסיטואציה של מרדף ואף מעצר.

לא נעים לשמוע בארה"ב, כאן זה לא ישראל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בארה"ב, מותר לפנות ימינה בצומת, כאשר האור אדום.

וברמזור שאסור לפנות באדום, יש תמרור שאומר שבאדום יש לעצור.

וזה רק ההתחלה - מותר לפנות שמאלה בצומת למרות שיש תנועה נגדית שגם לה יש ירוק והיא חוצה את נתיב הפניה.

עניין של סיבה ומסובב. האם הנהג הישראלי גרוע כיון שהחוק לא מחייב אותו להתחשב באחר, או שהאופי הבלתי מתחשב גורם למחוקק לכתוב חוקים נוקשים במיוחד? אין לי תשובה לשאלה זו. יתכן שאם החוק הישראלי היה מחייב את הנהג להתחשב בזולתו כל ההתנהגות בכביש הישראלי היתה יותר נינוחה.

אם זה היה קיים בישראל, שנה לא היתה מסתיימת עם 400 הרוגים וגם לא עם 5,000.

.

בישראל נהג לפי החוק הישראלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...