Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

JUVEnivTUS אם הצלחתה להחליף את הטאץ' בנפרד כמו בקישור אז יש לך לא סתם מסך מזוייף אלא האמא של כול הזיופים על מסך מקורי או תחליף נורמלי זה פשוט בלתי אפשרי להפריד בין הLCD לטאץ'.

אתה בטוח שלא החלפתה את כול הסט כמו שעושים תמיד? זה אמור להראות ככה.

אודי A4

דימה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דימה, זה לא הוא החליף, אלא הבחור מהמעבדה. טוב שהוא פירסם את השם שלו, כדי שכולנו ניזהר מהנוכל הזה.

ידעתי שמשהו מסריח בסיפור הזה.

Stay Dirty

פורסם

היה ברור לי שלא מדובר במקורי. אבל אני לא מרגיש בהבדל והכל עובד כמו שצריך.

גם הכפתור בית שהוזמן מאיביי לא מקורי. נו אז?

פורסם

זה כבר לא בקטע של מקורי, אלא פשוט שהבנאדם רמאי.

דבר ראשון, אני כמעט בטוח שבסה"כ היה מדובר בקונקטור שהיה צריך לעבור עליו עם חומר ניקוי מעגלים. כנראה הבחור הראשון שעזר לך בהחלפת כפתור הבית נגע בקונקטור והשאיר שומן מהאצבעות. אתה עצמך אמרת שפתאום חלק מסויים במסך הפסיק להגיב לנגיעה, ולאחר פירוק והרכבה מחדש, נותר חלק קטן יותר שלא מגיב.

דבר שני, גם אם כן נהרס הטאצ' (נקרע הכבל בפירוק הראשון), מוזר שאתה אומר שהוא החליף רק את הזכוכית ולא את כל מכלול התצוגה בשלמותו. משהו שם לא בסדר ואני אישית לא הייתי חוזר למעבדה הזאת.

Stay Dirty

פורסם

הוא כן עבר על הקונקטור עם חומר ניקוי ומברשת בצורה יסודית בהתחלה, ללא הצלחה.

ניסה לאחר מכן מספר פתרונות אחרים (אני לא זוכר במדויק), הכל בגדר המתן עזרה ללא תשלום, אך גם ללא הצלחה.

אני משוכנע שלא מדובר פה ברמאי, אלא בבעל מקצוע עם ידיים טובות שיודע את העבודה.

והוא באמת האחרון שהייתי חושד בו שיבוא לדפוק לקוח ולעשות עליו קומבינות.

הבחור יושב שם ופותח מכשירים ללא הפסקה ומסדר לאנשים בעיות תוך שניות ושולח אותם לדרכם ללא תשלום!

אני עוד לא נתקלתי בבעל מקצוע כזה שלא לוקח כסף על "בדיקת מעבדה".

פורסם

תודה רבה על הטיפ עם האלכוהול, הכפתור מגיב הרבה-הרבה יותר טוב. :wink:

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לפני שאתה רץ לשלם ולהחליף כפתור

אני ביצעתי לפי הסרטון הזה:

השתמשתי באלכוהול 70%

בצורה כזו תיקנתי 2 אייפונים (אייפון 4) של חברים לעבודה

מקפיץ לומר תודה, עבד כמו קסם.

עכשיו רק נשאר לכייל מחדש את האגודל שלי כדי שלא יפעיל לחץ של 7 ק"ג על הכפתור כל פעם כדי שיעבוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...