Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי כסף וחברים הולכים ביחד רק אם צריך להתחלק בחשבון במסעדה. מעבר לזה - אעדיף שלא אכנס לזה, כי אני יודע שאאבד גם כסף וגם חבר.

תאמין לי אתה צריך להודות לאלוקים שהציל אותך מהשותף הזה

או לשותף לעתיד שהציל אותך מעצמו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחד הלקחים שהפקתי ממנו הוא שאין שותפים מלבד משפחה

אני מקווה שאתה לא מתכוון לשותפים לעסקים? לא עושים עסקים עם משפחה. עדיף לאבד "חבר" מאשר קרוב משפחה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

eran26, אם הרעיון מוכתם עבורך אולי תשתף אותנו ברעיון? :)

ככה שנוכל לחוות את דעתנו על הרעיון ולראות במה מדובר..

תודה

פורסם
שכח משותפים בעסק.... שותפים לאורך זמן? לא מאמין בזה, לא בעסקי גינון ולא בחברות הייטק. .

מסכים עם כל מילה.

השותף היחידי שאני מוכן לסבול זה הבנק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטרף לבקשה. אם במליון אחוז אתה לא מוציא את זה לפועל, אז פנק אותנו במתכון..:-P

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כולם פה התחילו ״להרביץ״ משפטים , אז נפרגן גם באחד טוב ומוכר :

״אם שותף היה דבר טוב , ה׳ היה לוקח לו אחד״.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
מצטרף לבקשה. אם במליון אחוז אתה לא מוציא את זה לפועל, אז פנק אותנו במתכון..:-P

הלוואי ויכלתי זה היה לוקח את השרשור למקומות יפים,תנו לי קצת זמן לחשוב על זה.

נ.ב : אחד הסיבות לכך היא מכיוון שהזבל המדובר הוא חבר בפורום הזה (לא פעיל במיוחד),ולא מתאים לי לפתוח חזיתות.

Gn'f'R

פורסם

לכל עסק יש הרבה שותפים שהמשותף לכולם הוא לקבל ממך מיסים כשיש רווח והם נעלמים כאשר העסק מפסיד.

היחיד השונה מהם הוא הבנק שנחמד בימים טובים ורע בימים רעים. אלק שותף!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,הבנק הוא השותף הטוב ביותר.

אפילו במקרה שלי : היו לי K 70 והזדקקתי לעוד 50 K כדי להרים את העסק,על ה 50 האלו שלא היו לי נאלצתי להכניס שותף.

לעומת זאת אם הייתי ניגש לבנק ולוקח מהם הסיפור שלי כנראה היה נגמר אחרת.

הבנק נותן ולוקח ריביות ואין לי בעיה עם זה בכלל ,איחרת בתשלום והבנק קונס -גם זה לגיטימי ,

אך עדיין זה השותף הטוב ביותר כי אין שם רגשות ,בערך כמו להיות עם נערת ליווי -אתה לא נשאר לאחר האקט המיני כדי לשמוע איך עבר עלייה היום.

Gn'f'R

פורסם

אין שם רגשות ,בערך כמו להיות עם נערת ליווי -אתה לא נשאר לאחר האקט המיני כדי לשמוע איך עבר עלייה היום.

:lol: :lol: :lol:

העצה היחידה שיש לי לתת, היא: לנסות לא לערב רגשות בשום עסקה שתעשה בחייך.

כשרציתי לקנות רכב, אי שם לפני כ-4 שנים, התרגשתי כמו ילדה קטנה כשראיתי את המאזדיינת במגרש. את הרכב הקודם שלי איבדתי בתאונה כמה שנים לפני זה, והייתי אכול בעסה מזה, ונורא נורא רציתי שוב רכב. מרוב רגשות, לא בחנתי את הרכב באובייקטיביות, לא קראתי עליו באינטרנט, לא התייעצתי פה, וקניתי.

3 שנים של סיוט היה האוטו הזה.

אם הייתי קצת מחפש עליו ברשת, הייתי מוצא את הבעיות ה"קטנות" שיש עם הרכב הזה, והייתי מחפש משהו אחר או ממתין לשעת כושר טובה יותר.

הסיפור הוא יותר ארוך ומורכב מזה, וכולל תיסבוכת פיננסית קטנה- הייתי צריך לעשות המון מאמצים כדי לקנות את הרכב, כולל הלוואה (הפעם הראשונה בחיי שלקחתי הלוואה מהבנק) ועוד מאמצים כדי לגרד את הכסף.

הרכב הנוכחי שלי גם נקנה מתוך רגש, אבל אני מכיר את הרכב היטב (לאנסר, כמו שיש לאבי). הפעם בדקתי היטב את הרכב, ולקח לי יותר משבוע לסכם את הרכישה. ומה היה הקטע של הרגש פה?

כל כך הייתי שבוז סופית מהמאזדיינת, שלא רציתי להמתין ולמכור אותה, ולקנות לאנסר בלי לקחת עוד הלוואה... מוסר השכל: אל תערב רגשות עם עסקים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לנסר זה אוטו הכי לא מעורר רגשות.

הרגש היחידי שזה עורר אצלי זה "וואו, אוטו יכול גם לנסוע, וגם לא להוזיל שמן" :shock:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרגשות היו "רק להיפטר מהמאזדה, רק להיפטר מהמאזדה, רק להיפטר מהמאזדה"...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק בקשר למנטרת ה"אין שותפים", זה כמובן שטות מוחלטת.

לפעמים מכניסים שותף עם הון, לפעמים עם רעיון (כלומר ההון הוא שלכם), לפעמים כי הוא משלים אתכם ביכולותיו, לפעמים כי הוא משלים אתכם בתחומיו. אם אל היו "שותפים", כמעט ולא היו חברות.

הדבר הנכון הוא כמובן להיעזר בעו"ד שיכין לכם הסכם מתאים. גם זה לא ערובה לכלום, אבל לפחות במהלך הכנתו אתם רואים היכן הדברים עומדים אצל השותפים האחרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

BAR72

אין ספק שאתה צודק וזו גם הייתה דעתי עד לא מזמן.אולי זה זמני והבטחון שלי באנשים יחזור לעצמו,אבל בינתיים יש לי פשוט סלידה בכל הקשור למה שנמצא מחוץ למעגל האישי שלי.נהייתי קנאי לפרטיות שלי באופן שלא היה בעבר אבל שוב פעם -כנראה שזה זמני כי אחרי הכל נכוותי די קשה נפשית.

אני אדם מאוד פורה מבחינת רעיונות ואני ממשיך במסע שלי להגשמה עצמית ,אני יודע בוודאות שאני אמצא את הכיוון שלי מפני שאני אדם שמאוד מאמין בגורל ובכך שדברים קורים מסיבה מסויימת.

ברווז

אם הבחירות שלי ברכבים לא היו מעורבות ברגש אז כנראה שהייתה לי מאזדיינת אחת משלי והייתי נבלע בין העדר..

Gn'f'R

פורסם
אם הבחירות שלי ברכבים לא היו מעורבות ברגש אז כנראה שהייתה לי מאזדיינת אחת משלי והייתי נבלע בין העדר..

גם אם אתה חובב רכב מהמהדרין שבמושבעים, בסופו של דבר אותה המכונית שקנית תשמש אותך ב95% מהזמן לנסיעות מ-A ל-B, ואחרי שתרד ההתלהבות הראשונה מהאוטו, תתחיל לראות את הצדדים הרעים בו (חוסר מקום/צריכת דלק/עלויות אחזקה/וואטאבר), ועם הזמן תתחיל לפזול בכיוון המאזדהליסינג.

בדיוק כמו שתקנה סמארטפון מטורף, ואחרי שיימאס לך לשחק איתו, תתחיל להשתמש בו ל-SEND ו-END, ואז יתחילו להטריד אותך גודל וחיי סוללה.

לפעמים להיראות כמו חלק מהעדר זה דבר טוב, יש בזה את היתרונות שלו. חשוב לא להפוך נפשית לחלק מהעדר, ולקחת דברים בפרופורציה.

• תוכן חדש...