Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אלה חדשות ממש טובות. אחרי שסיאט ואופל התחילו לתת לנו "איבזור נוסף" ללא תוספת מחיר, גם טויוטה מצטרפת.

אני מאד מקווה שגם שאר היבואנים יעשו את אותו הצעד ויתחילו לראות בנו, בצרכנים, לקוחות ולא מה שהם ראו לפני זה. אני מחכה לשינויים גם בהונדה :-D

להלן קטע גזור:

חברת יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה , תחל לשווק החל ממחר ( 1 במאי ) , את דגמי הקורולה והאוריס המשפחתיים עם חבילת אבזור " פלטיניום " ( PLATINUM ) , ללא תוספת מחיר .

חבילת האבזור החדשה , כוללת מערכת מערכת מולטימדיה עם מסך מגע "7 הכוללת DVD , דיבורית BT , מערכת ניווט , חיבורים לנגן חיצוני ול- USB ועוד . בנוסף , יצוידו כל המכוניות בחישוקים קלים וספורטיבים ללא תוספת מחיר.

באופן חריג מהמקובל , מצהירים בטיוטה שכל דגמי הקורולה והאוריס יצוידו בחבילת האבזור במתנה כולל דגמי ה SUN וה- TERRA הפופולארים בציי הרכב.

מחירי הדגמים יישארו ללא שינוי:

- COROLLA PLATINUM - 127,500שקלים

- AURIS PLATINUM TERRA – 120,000 שקלים

- AURIS PLATINUM – 126,000 שקלים

- AURIS PLATINUM SR- 129,900שקלים"

פורסם

אם כל הדגמים מקבלים את החבילה (כולל המולטימדיה, חיישנים וכו' וגם חישוקי מגנזיום), וגם אני מניח שמדובר על אותו מנוע ואותו גיר, מה ההבדל שנשאר בין גרסאות הליסינג לגרסאות הבכירות?

פורסם
אם כל הדגמים מקבלים את החבילה (כולל המולטימדיה, חיישנים וכו' וגם חישוקי מגנזיום), וגם אני מניח שמדובר על אותו מנוע ואותו גיר, מה ההבדל שנשאר בין גרסאות הליסינג לגרסאות הבכירות?

אתה צודק 100%. הדגם הפשוט כמעט משתווה לדגם פרימיום.

פורסם

לא הייתי נסחף, פרימיום אין שם אבל יש הבדלים כמו בקרת אקלים, שליטה מההגה, 2 רמקולים יותר, דיפון מעט שונה בתא הנוסעים, גריל קדמי בצבע הרכב ובטח גם איזה משענת יד שונה או אחת גם במושב האחורי, ההבדל לא קריטי אבל עכשיו לדגם המאובזר נוספו גם חישוקי מגנזיום.

חבל שלא מדובר במערכת שקיימת ביאריס ובורסו שמגיעה גם עם מצלמת רוורס מובנית מקורית שלא מכערת את הפגוש ומאוד יעילה.

אני חושב שכל שינויי האיבזור האחרונים (7 כ"א, 4 חלונות חשמל גם בסאן ועכשיו המערכת) היה ראוי שיגיעו לפחות עם מתיחת הפנים איי שם ב-2010, היום הקורולה קצת פחות רלוונטית מול המתחרות החדשות כמו פוקוס. אבל כמו שכתבתי כבר בשרשור אחר היום יש אנשים שמבחינתם קיימת הילה סביב השם טויוטה והם יקנו אותה בלי להתלבט בכלל כי "פורד זה לא יפני" ו-"יונדאי לא שומרת על הערך".

פורסם

ספר את זה לאח של אבא שלי.

אחרי 15 שנה עם קורולה שהוא קנה מהניילונים הוא החליך שהוא מחליף את הרכב.

הבחירה שלו אוטומטית היתה קורולה.

יש לך כיום קהל שבוי שמחליף את הדגם בדגם שמחליף אותו אפילו בלי נסיעות מבחן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...