Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מלון נחמד (שלושה כוכבים), לא יוקרתי (חבל להוציא כסף על מלון, כי בקושי נהיה בחדר), עם עדיפות לאווירה יותר ביתית (לא מלון "פלסטיק" לאנשי עסקים). מכיר ואוהב לישון באזור מדלן בואכה שאנז אליזה.

אם מישהו מכיר, אשמח לקבל המלצות מנומקות.

בין המשיבים נכונה יוגרל סוף שבוע זוגי בגדרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני הרבה שנים לנתי, עם המשפחה, במלון שנקרא Hotel de la Cite Rougemont ברובע ה-16 (בקרבת האופרה). מלון בסיסי ביותר (2 כוכבים) אבל ההתיחסות היתה מאוד נעימה, וקיבלתי הרבה עזרה כאשר הגעתי עם ילד בן 3 חולה. עוד כמה משפחות שאתן נסעתי לנו במלונות שכנים באותה סמטה, השיכים לאותה משפחה, והיו מרוצות גם הן. תחנת המטרו הקרובה היתה במרחק כ-5 דקות הליכה.

לגבי מחיר - בדק באתר, אני עוד שילמתי בפרנקים.

עריכה:

בכל מקרה - למד את חוות הדעת ב-tripadvisor לגבי המלונות הרלונטיים. אותי האתר כנראה כבר הציל יותר מפעם, ומצד שני כיוון אותי למלונות טובים (שאותם הזמנתי דרך האתרים שלהם).

בהודעה של רועי מומלץ booking.com - אני מצטרף להמלצה, הזמנתי דרך אתר זה כמה פעמים והייתי שבע רצון, ואפילו קרה לי שהזמנות שבוצעו עבורי על ידי גורמים מסחריים נשאו את הלוגו של האתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

booking.com

לסדר לפי customer rating וזהו. מעל 10 הזמנות עד היום, ואף פעם לא התאכזבתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
booking.com

לסדר לפי customer rating וזהו. מעל 10 הזמנות עד היום, ואף פעם לא התאכזבתי.

נו, זה אני יודע לבד. חיפשתי המלצות קצת יותר אינטימיות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Holiday Inn Paris Bastille - זה לא באזור שרצית אבל זה מלון מאוד מומלץ. המלון שופץ ב2008 או 2009, הוא לא גדול במיוחד (אבל זה גם לא מלון משפחתי של 5 חדרים), וממוקם בין כיכר הבסטיליה ובין Gare de Lyon, כלומר שהנגישות משם לכל פאריז היא מעולה.

האמת היא שלא התאכסנתי בו כבר שנתיים בערך, אבל זה היה המלון הקבוע שלי בפאריז כשעבדתי שם.

פורסם

מלון מישל במונפרנס.

זה לא מפואר, אבל ארוחת בוקר טוב (המאפים של הצרפתוקים האלה אלוהיים, אפילו סתם לחמניה מהסופר), חדר נחמד ונקי ביותר.

יתרון אדיר - זה מאוד מאוד קרוב לתחנת מטרו מרכזית מונפרנס בינאווניו וגם לתחנת הרכבת גר דו מונפרנס והנגישות מעולה.

גם יש אחלה מגוון של מסעדות, בתי קפה ושופינג בסביבה הקרובה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אל תכנס למלון סטלה ברובע הלטיני !

עשו שם ספונג'ה אולי פעמיים ב- 300 שנים האחרונות שהוא קיים, ומכונת כביסה זה בגדר שמועה שם.

הבעיה במלונות בפריז זה הכריות המחורבנות שלהם, בכל מלון שדגמתי היו אותן 2 כריות למיטה : האחת בצורת גליל

צר ומאוד לא נוח, והשניה מלבנית ודקה אבל בגודל שליש מיטה.

• תוכן חדש...