Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שהם אנוכיים, אבל ככה גם אתה. כביש נס הרים הוא לא מגרש משחקים, ואם אתה רוצה לשחק, תחלק אותו למקטעים עם רכב מוביל כשאתם מתקשרים באמצעות מכשירי קשר.

צריך לתת להם לרכב ואנחנו לנהוג ברוגע, ובמועדים מיוחדים לתת לנהגים לשחק בכביש ובמועדים אחרים לרוכבים.

עד אז חובת הזהירות הכללית חלה גם עליך, ובמקרה שחס וחלילה תדרוס רוכב אופניים האשמה תהיה שלך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שאני דיברתי באופן כללי על תופעת הרכיבה בכבישים, לאו דווקא כביש נס הרים שהאמת לא יצא לי עדיין להיות בו. אבל כשאני נוסע בכביש החוף בנתיב הימני ופתאום יש כמה רוכבי אופניים על שול שמספיק בקושי לעצירה של רכב אז אני מתעצבן, ואפילו עובר שמאלה אם אפשר. בסופו של דבר המטרה של הכביש היא להוביל רכבים מנועיים מנקודה א' לב'. אם בכבישים האלה יבנו שוליים רחבים מספיק כך שרוכבי אופניים יוכלו לנסוע בהם בבטחה זה יהיה טוב לכולנו כי זה יוריד גם מהעומס בכבישים ויועיל לי כנהג. עד אז - כל רוכב אופניים שרוכב בשוליים צרים של כביש הוא מבחינתי מטומטם ואנוכי. חבל שלי ערך החיים שלו חשוב יותר מאשר לו עצמו.

פורסם

אין כזה דבר שול רחב מספיק! גם עשרה מטרים נעלמים במהירות נסיעה בינעירונית תוך שבריר שניה. רוכבי האופניים לא נהרגים כי הם רוכבים על שול צר אלא בגלל שהנהגים סוטים דווקא לכיוונם. מה לעשות שאנו נוהגים לכיוון אליו עינינו משקיפות!

הפתרון הוא לא לרכוב בשוליה של דרך בינעירונית פתוחה ואם מישהו ממש חייב - אז לארגן רכב שיסע מאחור עם אורות מצוקה בתור מחסום קשיח.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כנראה שהטייטס הצמוד והקסדה חוסמים להם את זרימת הדם למוח.

לא פעם אני רואה את החוצפנים האלה על הכביש, כש5 מטר מימין יש שביל מיוחד לרצים ורוכבי אופניים.

אני לא יודע מה החוק אומר, אבל צריך לאסור עליהם לרכוב בכבישים. לא מתאים להם? שילכו לרכוב באירופה המהוללת או שיבנו לעצמם מסלולים מיוחדים. הכביש נועד למכוניות, נקודה.

ואת זה אני אומר בתור אחד שנולד עם אופניים ברגליים והאופניים שימשו לו כמכונית לפני שהייתה לו אחת.

פורסם

ועם האופניים איפה היית רוכב, על המדרכה?

למה לדעתך המדרכה זה מקום בטוח לרכיבה לרוכבים או להולכי הרגל?

הכי קל להגיד 'בוא נאסור עליהם', אבל מה אתה מציע במקום, תן פתרון.

אחרת, תמשיך לנסוע בזהירות תוך התחשבות מקסימלית בכל המשתמשים בכביש.

אותו הדבר אפשר לומר על כל הנהגים, בא לכם להתגרזן בכבישים, לכו לאירופה המהוללת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תשתית אספלט לרכיבת אופניים לצד הכביש שבמקרה הטוב תהיה מופרדת מהכביש לחלוטין ובמקרה הריאלי תתבטא פשוט בשול רחב מספיק. (כן חן ג, כמה מטרים זה בהחלט רחב מספיק).

פורסם
ועם האופניים איפה היית רוכב, על המדרכה?

למה לדעתך המדרכה זה מקום בטוח לרכיבה לרוכבים או להולכי הרגל?

אחרת, תמשיך לנסוע בזהירות תוך התחשבות מקסימלית בכל המשתמשים בכביש.

אותו הדבר אפשר לומר על כל הנהגים, בא לכם להתגרזן בכבישים, לכו לאירופה המהוללת.

אדם שרוכב במהירות נורמלית, ולא עושה מירוץ על המדרכה, אין שום סיבה שיפגע במישהו. יותר מ20 שנה נסעתי על מדרכות ולא פגעתי באף אחד, ואף אחד לא פגע בי.

אני הייתי נוסע הרבה פעמים גם בדרכי עפר, ואם היה צורך, הייתי הולך עם האופניים ברגל. לא בשביל להתחרות עם אף אחד, כי פשוט זאת הייתה הדרך שלי להגיע ממקום למקום. מכונית לא הייתה לי, ותחבורה ציבורית השתמשתי רק כדי להגיע למקומות רחוקים.

פתאום כל אחד שקונה בגד גוף ומשקפי שמש חושב את עצמו למינימום לארס ארמסטרונג, ובטוח שהכביש שייך לו.

הפיתרון פשוט מאוד, שיבנו לעצמם מסלולים מיוחדים לצידי הדרך, או שלא ירכבו.

מי שרציני ורוכב בצורה תחרותית ורשמית, אפשר גם שיארגן טור של רוכבים עם מכונית מלפניו ומכונית בסופו, כל עוד זה לא תוקע את התנועה.

אבל בצורה שהם רוכבים כרגע, זאת פשוט התאבדות.

הם מסכנים בראש ובראשונה את עצמם, ויותר חשוב, אותי ואת מי שנוסע לידי.

פורסם
זו החלטה שלהם, אבל כשמתאבדים עליי זה כבר הופך להיות לבעיה שלי.

בכל אופן אין מה לעשות, עדיף להתרחק משם בשעות של רוכבי האופניים.

הם צריכים להרחיק אותנו מדרכים שנסללו למכוניות? לאיפה הגענו?

הכביש נועד לרכב מנועי לא לאופניים,

צריך לעשות תיקון לחוק שאופניים לא עולים על כבישים בינעירוניים נקודה!

רוכב אופניים שעלה לכביש בינעירוני שיחטוף 1500 ש"ח קנס, למה? ככה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אופניים זה לא רכב מנועי שלא יהיו על הכביש - לא בנס הרים ולא בכביש 4,

הכי קטע שאני עוצר פעם אחת על השוליים בכביש 4 לייד מעברות, - בא לי רוכב אופנים

ואומר לי "סליחה אדוני, השוליים זה לאופניים" עד שבאתי לענות לו הוא נסע,

עזוב זה, גם בשטח הם גורמים לי לעלות על כל מיני מסלעות כדי לעקוף אותם,

הם נתקעים כמו עצם בגרון באמצע הכביש/שביל/דרך.

ויש משפט שאומר:

שאני הולך רגל אני שונא נהגים

כשאני נהג אני שונא הולכי רגל,

אך בשני המקרים אני שונא רוכבי אופנים,

לדעתי צריך לאסור כניסה של אופניים לכבישים בינעירוניים,

מסכים. עדיף שלא יסעו בכבישים מהירים כי הם מסכנים גם את עצמם וגם את הנהגים.

פורסם
הם צריכים להרחיק אותנו מדרכים שנסללו למכוניות? לאיפה הגענו?

הכביש נועד לרכב מנועי לא לאופניים,

צריך לעשות תיקון לחוק שאופניים לא עולים על כבישים בינעירוניים נקודה!

רוכב אופניים שעלה לכביש בינעירוני שיחטוף 1500 ש"ח קנס, למה? ככה!

הדרכים נסללו לרכב, מנועי ושאינו מנועי. אז עגלה עם סוסה כבר לא באופנה, אבל אופניים כן.לכן זכותם של רוכבי האופניים לרכב בדרך.

השאלה הבאה היא האם התנהגותם של רוכבי האופניים חכמה - ובמקרים רבים התשובה לכך שלילית. נהיגה צמודה לקו הצהוב או אף משמאלו, רכיבה זה בצד זה, חציית רמזורים אדומים ועוד כהנה וכהנה נטילת סיכונים לא סבירים. העניין הוא שכנראה אין כל אכיפה כלפי רוכבי האופניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שום שוליים בשום רוחב ובשום ארץ אינם ערובה לבטיחות. כל הרוכבים, והולכי הרגל, והנהגים (...) שנהרגו בשולי הדרך, לא נהרגו דווקא כי הם עצרו במקום צר ונפגעו מרכב שנסע בנתיבו, אלא מפני שהם היו בשוליים ורכב סטה ל כ י ו ו נ ם! במצב כזה, שום שול רחב ושום אפוד זוהר, משולש אזהרה, אורות וכל השאר - לא יועילו.

הפתרון היחיד הוא לא להיות בשוליים - לא באופניים, לא ברגל ואפילו לא בתוך רכב. זה נכון גם ב"אירופה המהוללת" בדיוק כמו בישראל ובכל מקום אחר. אף אחד לא אמור לעמוד (או לנסוע לאטו) לצד תנועה שנעה במהירות תלת-ספרתית, ובטח שלא בגוף חשוף! לכל היותר - או שתהיו מאחורי גדר הבטיחות או שתשיגו רכב שיסע מאחוריכם ויהווה מחסום קשיח.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הרוכבי אופניים האלה מתאבדים,גם כשנוהגים את הכביש רגוע ומנהלתית(מה שקורה לי פעמיים ביום-בבוקר ובערב),הם עדיין מהווים סכנה רצינית,הרבה פעמים הם רוכבים אחד ליד השני כדי לדבר וחוסמים נתיב שלם,ובעצם גורמים לך לבצע עבירת תנועה ולחצות פס לבן.

:evil:

פורסם
כבר ב 6 בבוקר הכביש עמוס ברוכבי אופניים שכמובן נוסעים ממש במרכזו.

ואם חלילה תדרוס מישהו מהם, אזי אתה רוצח חסר לב, גם אם זה באשמת הרוכב.

עם כל ה"בונוסים" שבאים עם זה,שזה להיגרר לבתי משפט ואז לשבת בכלא, ואז להתמודד עם משפחת הבבון והעובדה שאהפוך להיות מפורסם, כך שזה ידפוק לי לחלוטין את המשך הקריירה. גם הנזק שהמועמד לפרס דארווין יעשה לאוטו שלי, כי אם החיים שלו לא שווים בשבילו כלום, למה שהם יהיו שווים שריטה אחת על האוטו שלי.

כנראה שהטייטס הצמוד והקסדה חוסמים להם את זרימת הדם למוח. טייטס זה לבוש של פרחות, היפסטריות, וכאלה שחושבים שהם בטור דה פרנס. לא היה להם דם במוח מלכתחילה :-P

לא פעם אני רואה את החוצפנים האלה על הכביש, כש5 מטר מימין יש שביל מיוחד לרצים ורוכבי אופניים.

אני לא יודע מה החוק אומר, אבל צריך לאסור עליהם לרכוב בכבישים. לא מתאים להם? שילכו לרכוב באירופה המהוללת נראה כמה מטרים הם יעברו עם האופניים באוטובאן עד שמשטרה גרמנית תשלח אותם לאישפוז בכפיה או שיבנו לעצמם מסלולים מיוחדים. הכביש נועד למכוניות, נקודה.

ואת זה אני אומר בתור אחד שנולד עם אופניים ברגליים והאופניים שימשו לו כמכונית לפני שהייתה לו אחת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...