Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 107 לזוג צעיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי רוצה אוטו קטן מאוד לנסיעות בתוך העיר וגם מחוצה לו.

האוטו אמור לצאת מהעיר כול יום מירושלים לאזור נתב"ג.

אנחנו יכולים לקבל אותו ב67K במבצע של "חבר".

מדובר בדגם האוטומטי, היא לא רוצה לשמוע על ידני.

מעניין אותה דלק, היא לא מחפשת כוח ולנסוע על 140 כול הנסיעה, היא יותר רגוע מרגוע....

מה דעתכם על הרכב?

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

לנסיעות בעיר מבחינת גודל הרכב אידיאלי, במיוחד כאשר יהיה צריך לחפש חנייה. יש כאלה שנוסעים עם רכבים כאלה ללא בעייה מחוץ לעיר. בכל אופן, לדעתי כדאי לכם לעשות קודם נסיעת מבחן על רכב כזה בסוכנות כדי להרגיש אם אתם מתחברים לרכב.

הרכב חולק מכלולים עם טויוטה, הגיר הוא רובוטי למיטב ידיעתי ולא אוטומטי מסוג הרגיל.

אהבתי את החתימה שלך.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה דעתכם על הרכב?

הרכב חביב, אבל לא מתאים בכלל לאופי הנסיעות שאתה מתאר. גם בגלל המנוע החלש, גם בגלל הגיר הרובוטי וגם בגלל שמדובר ברכב פצפון שממש לא מרגיש בבית על כביש 1 המהיר.

אם מסגרת התקציב שלכם היא 65-70 אלף ש"ח ואתם חייבים רכב אוטומטי חפשו סופר-מיני משומשת. היא תתאים לכם הרבה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חברה שלי רוצה אוטו קטן מאוד לנסיעות בתוך העיר וגם מחוצה לו.

האוטו אמור לצאת מהעיר כול יום מירושלים לאזור נתב"ג.

אנחנו יכולים לקבל אותו ב67K במבצע של "חבר".

מדובר בדגם האוטומטי, היא לא רוצה לשמוע על ידני.

מעניין אותה דלק, היא לא מחפשת כוח ולנסוע על 140 כול הנסיעה, היא יותר רגוע מרגוע....

מה דעתכם על הרכב?

אין אוטומטי, יש רובוטי. זה קצת שונה, ולא בטוח שתאהבו את התחושה. עשו נסיעת מבחן.

בניגוד לנאמר פה, לרכב הזה אין בעיה לצאת מחוץ לעיר, גם אם זה על בסיס יומי. אם חברתך

מסתפקת ב100 קמ"ש, הוא ירגיש בבית גם בכביש 1.

פורסם

אני במחיר דומה הייתי מעדיף את היונדאי i10, הרבה יותר אוטו באותו מחיר כמעט,

בחריגה גדולה יותר יש את הפיקנטו אבל היא גם דורשת המתנה ארוכה ומעצבנת עד מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור ירושלמי ובעלים של C1, באמת ישנו חוסר כוח בעליות.

שבוע שעבר נסעתי עם עוד שלוש חבר'ה באוטו בעליות של מעלה אדומים והמקסימום שנסעתי זה סביבות 80.

בתור אוטו חסכוני אחר עם זמינות יותר טובה של כוח, הייתי הולך על פולו או איביזה.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם
בתור ירושלמי ובעלים של C1, באמת ישנו חוסר כוח בעליות.

שבוע שעבר נסעתי עם עוד שלוש חבר'ה באוטו בעליות של מעלה אדומים והמקסימום שנסעתי זה סביבות 80.

בתור אוטו חסכוני אחר עם זמינות יותר טובה של כוח, הייתי הולך על פולו או איביזה.

בהצלחה!

אני חושב שעם גיר ידני בעיית המחסור בכוח הייתה נחסכת ממך

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

אחרי נסיעה של בערך 10 אלף ק״מ, אני לא יודע כל מה אנשים כותבים, אין ממש שום חוסר כוח, צריך למשוך קצת הילוך שני בעליות. האוטו סוחב מצויין בעליות, עליתי בדרך משה (חיפה, נשר - אוניברסיטה), במהירות 90-100 שמ״ש, צריך יותר מזה? כן, מנוע עובד קשה, אז מה ? בכביש 6 כשנוסעים 120-130, גם אין שום בעיה עם 107. חסכוני כמעט כמו רכב דיזל טוב.

חסרונות - אין תא מטען. כלומר, כמעט ואין. לכן, אם יש עגלת תינוק, זה בעיה. רק 2 מקומות במושב האחורי.

גם להושיב מישהו בספסל אחורי נראה קצת מפחיד, המרווח בין מושב לבין קצה הרכב - מינימלי. הדלת האחורית היא זכוכית.

• תוכן חדש...