Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער אם הדברים לא נועדו לפורום הזה, הייתי מפרסם באוף טופיק אך אין לי הרשאה לבנתיים.

בשבוע שעבר קיבלתי דו"ח מהמעביד שלי על עצירה במקום אסור בתל אביב (רחוב ברזילי ליד חברת החשמל) מהתאריך 26/9/2011.

הדוח הגיע אל המעביד רק בסוף פברואר.

המעביד רוצה לגלגל אליי את תשלום הדוח (250 ש"ח) מכיוון שאני הייתי במשמרת עם הרכב באותו הזמן.

לי לא זכור שקיבלתי דוח או שעצר אותי פקח אי פעם במהלך העבודה שלי אבל אני כן מסתובב הרבה באזור הזה עם הרכב.

שתי שאלות

1. האם העמביד יכול לגלגל עליי את הדוח או שזה נחשב חלק מהתפקיד (התפקיד שלי הוא לסייר עם הרכב באזור הזה) ולכן הוא צריך לשלם את הדוח?

2. אני עדיין מתעקש שלא קיבלתי דוח כזה ונראה לי תמוה שהעירייה החליטה להוציא את הדוח רק אחרי כמעט חצי שנה בלי תשלומי כפל/ריבית וכדומה (כאילו עברתי את העבירה בפברואר). האם יש לי עניין לערער על ההחלטה בטענה שהם נזכרו מאוחר מדי ואני עכשיו לא יכול לשחזר את המקרה (לא זוכר...)? יש תקדים? (לכאן או לכאן...)

תודה על העזרה ושוב מצטער אם זה לא בפורום הנכון

יום טוב!

פורסם

למיטב ידיעתי,

1. המעביד יכול לגלגל את הדוח אליך (אתה גם מודה שאתה זה שנהגת ברכב המדובר והסתובבת באזור).

2. בדוח כתוב את שעת העבירה כך שניתן לראות אם זה בשעות העבודה או לא, וגם אם זה כן בשעות העבודה, עצם העמדה במקום אסור היא החלטה של הנהג ולא של החברה כך שאין עדיין אין פסול לדעתי.

3. לא חלה התיישנות על הדוח שכן עברה רק חצי שנה.

אברה קדברה

פורסם

כל דוח תנועה אמור לעבור על חשבון הנהג. אין הצדקה לנהג לקבל דוחות חניה (אפילו אם הוא מסייר באיזור) אלה במקרים מוגבלים כאשר המעביד מקבל על עצמו אחריות בשל תנאי עבודה מסויימים ביותר.

במקרה הזה אין ספק כי על העובד לשלם את הדוח.

פורסם

מיכאל, אתה טועה ומטעה וחבל.

אנשים כאן באמת מקשיבים למידע שהם מקבלים כאן ופועלים לפיו והמידע שאתה נתת מוטעה מיסודו.

הפקחים לא חייבים לצלם את הרכב ודו"ח שניתן ללא תצלום הרכב יהיה חוקי וכשר למהדרין.

העיריות נוהגות לצלם את הרכבים שעוברים עבירות כדי להקל על ההוכחה בבית המשפט אך הן אינן מחוייבות לכך על פי חוק.

פורסם

המקום הנכון של השרשור הזה הוא בפורום המשפטי.

הכל תקין , סביר שאתה לא זוכר מה אכלת לפני יומיים .

קיבלת דו"ח על השמשה , רוח העיפה , מישהו חמד לו לצון ולקח את הדו"ח לעשות ממנו עפיפון.

אחרי שחלפו 90 היום לתשלום , והדו"ח לא שולם , המחשב מוציא דו"ח ושולח אותו לבעל הרכב הרשום בדואר רשום

הדו"ח הוא על הסכום המקורי מתוך ההנחה שבעל הרכב לא קיבל את הדו"ח המודבק..

המעביד מפשפש בניירותיו רואה מי נהג ברכב ביום הזה בשעה הזו , ומפיל את עול התשלום על הנהג "העבריין".

אם הפקח צילם את הרכב יהיה רשום בדו"ח כי הרכב צולם ואז אתה יכול לבקש את הצילום.

לא צולם עדיין תקין לחלוטין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה מתסכל ביותר! אני לא זוכר שפקח שם לי דוח ואני צמוד לרכב כשאני לא מחנה בתוך אחד המתקנים של החברה... אז מה שאתם אומרים זה שאין לי דרך להוכיח אחרת

פורסם

1. האם העמביד יכול לגלגל עליי את הדוח או שזה נחשב חלק מהתפקיד (התפקיד שלי הוא לסייר עם הרכב באזור הזה) ולכן הוא צריך לשלם את הדוח?

2

מדוע שהמעביד ישלם את הדוח?

הרכב צמוד אליך, אתה נוהג בו ומשתמש בו, לכן חובת האחריות חלה עליך לנהוג לפי כללי התעבורה.

לדוגמא אם תנהג מהר ותקבל דוח ממצלמה אתה תשא באחריות ולא המעביד.

אני מבינה שהדוח הוא דוח של עיריית ת"א?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ניתן לשלוח מכתב עורך דין לעירייה שהדוח תמוהה ומדוע הגיע רק אחרי חצי שנה ובלה בלה אבל בשל כך שעברה רק חצי שנה, כנראה שזה לא יעזור יותר מדי..

אברה קדברה

פורסם

שמת לרגע וקפצת לקיוסק לקנות עיתון / סיגריות / פיתה עם משהו / שתיה. או קפצת להשתין .

חסר סיבות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן בדוח הוא של עיריית תל אביב

ברור לי שזה מילה שלי נגד מילה של הפקח... (תמיד יוצאים מנקודת הנחה שהפקח צודק?)

פורסם

פקח אין לו אינטרס, הוא לא מכיר אותך לא יודע מי אתה,

ובמיוחד שמדובר בדוח שמודבק על השמשה.

הוא עובד במשמרת, רואה רכב שחונה שלא כחוק,

ומנפיק לו דוח.

אתה יכל לפנות במכתב לעיריית ת"א ולבקש שהדוח יבוטל מנמוקים שאותם תציג להם,

אולי יצליח ולא תשלם את הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...