Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1400 tsi.

fast
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי שירוקו 1.4 TSI עם 160 כוח סוס, ובמקביל אליה לפולו GTI יש גם 1.4 TSI עם 180 כוח סוס, רציתי לדעת מה ההבדל במנוע שעושה את זה, תוכנה שונה?

שבוע טוב.

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם

המנוע זהה לחלוטין רק תוכנת ניהול מנוע שונה.

זה בדיוק כמו ה FR והקופרה.

למנוע הזה 3 ורסיות הספק.

150 כוח סוס

160 כוח סוס

180 כוח סוס

פורסם
המנוע זהה לחלוטין רק תוכנת ניהול מנוע שונה.

זה בדיוק כמו ה FR והקופרה.

למנוע הזה 3 ורסיות הספק.

150 כוח סוס

160 כוח סוס

180 כוח סוס

אפשר לקנות FR ולהפוך את העדכון תוכנה כך שהוא יעבוד בדיוק כמו מנוע של קופרה שהרגע יצאה מהחברה ?

פורסם
אפשר לקנות FR ולהפוך את העדכון תוכנה כך שהוא יעבוד בדיוק כמו מנוע של קופרה שהרגע יצאה מהחברה ?

כן אין שום בעיה אפשר להגיע אפילו להספק הרבה יותר גבוה מהקופרה.

פורסם

הבנתי תודה,

עכשיו אני עושה מ0 ל100 ב8 שניות והפולו GTI עושה ב6.9 אני יודע שעם ג'יאק אני יגיע לתוצאה יותר טובה אבל אני לא רוצה להגיע ל210-220 כוח סוס כי בכל זאת מנוע קטן וזה לפי דעתי יעמיס עליו יותר מדיי, יש תוכנה שפשוט זהה לזאת של הפולו GTI שנגיד תאפשר לי לעלות ל180 כוח סוס ? אפילו לעשות העתק מהתוכנה/מחשב ניהול המקורית שיש בפולו GTI?

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם
הבנתי תודה,

עכשיו אני עושה מ0 ל100 ב8 שניות והפולו GTI עושה ב6.9 אני יודע שעם ג'יאק אני יגיע לתוצאה יותר טובה אבל אני לא רוצה להגיע ל210-220 כוח סוס כי בכל זאת מנוע קטן וזה לפי דעתי יעמיס עליו יותר מדיי, יש תוכנה שפשוט זהה לזאת של הפולו GTI שנגיד תאפשר לי לעלות ל180 כוח סוס ? אפילו לעשות העתק מהתוכנה/מחשב ניהול המקורית שיש בפולו GTI?

אני מציע לך לפנות לאחת הסדנאות, במקרה של GIAC זו כמובן E&A ולשאול אותם, תוך 2 דקות יש לך את כל התשובות.

פורסם
הבנתי תודה,

אין שום בעיה אני נוסע באיביזה FR במקור 150 כוח סוס עם תוכנה מקורית של קופרה 180 כוח סוס.

המנוע זהה לחלוטין בשתי הדגמים רק תוכנת ניהול המנוע שונה.

אה ועוד דבר הייתי צריך להגדיל את האינטרקולר כי בקופרה הוא מגיע יותר גדול מה FR.

אבל המגדשים זהים לחלוטין.

פורסם

ראיתי שירוקו כמו שלך בראשל"צ מנוע 1400 שעברה שדרוג ע"י APR, הסאונד לבד שיצא ממנה עשה לי ממש טוב, אבל לא ראיתי תאוצה או משהו כדומה.

אגב היה STAGE 2 או 1 לא זוכר בדיוק.

Opel Adam S 2017

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי שירוקו 1.4 TSI עם 160 כוח סוס, ובמקביל אליה לפולו GTI יש גם 1.4 TSI עם 180 כוח סוס, רציתי לדעת מה ההבדל במנוע שעושה את זה, תוכנה שונה?

שבוע טוב.

כן, מנוע זהה, תוכנה שונה. לפי דעתי, כמדיניות שיווקית של היצרן, גרסאות הGTI הן החזקות ביותר

פורסם
אין שום בעיה אני נוסע באיביזה FR במקור 150 כוח סוס עם תוכנה מקורית של קופרה 180 כוח סוס.

המנוע זהה לחלוטין בשתי הדגמים רק תוכנת ניהול המנוע שונה.

אה ועוד דבר הייתי צריך להגדיל את האינטרקולר כי בקופרה הוא מגיע יותר גדול מה FR.

אבל המגדשים זהים לחלוטין.

האינטרקולר הוא אותו אינטרקולר.

• תוכן חדש...