Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לשאול שאלה שמטרידה אותי זמן רב... מתי חלה השתתפות עצמית ומתי הביטוח משלם את הכל.

עד עכשיו הייתי שרוי תחת הידיעה שלא משנה מה קורה, ברגע שהפעלת את הביטוח אתה קודם כל משלם השתתפות עצמית ואם עדיין נשאר מה לשלם אחרי זה הביטוח משלים.

מכיוון שההשתתפות העצמית שלי על רכב ספורט היא מאוד גבוהה בכל מצב תמיד העדפתי לספוג את הנזק הכספי (גם אם אני לא אשם) השאלה אם פעלתי נכון או שיכולתי להמנע מתשלום?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
היי,

רציתי לשאול שאלה שמטרידה אותי זמן רב... מתי חלה השתתפות עצמית ומתי הביטוח משלם את הכל.

עד עכשיו הייתי שרוי תחת הידיעה שלא משנה מה קורה, ברגע שהפעלת את הביטוח אתה קודם כל משלם השתתפות עצמית ואם עדיין נשאר מה לשלם אחרי זה הביטוח משלים.

מכיוון שההשתתפות העצמית שלי על רכב ספורט היא מאוד גבוהה בכל מצב תמיד העדפתי לספוג את הנזק הכספי (גם אם אני לא אשם) השאלה אם פעלתי נכון או שיכולתי להמנע מתשלום?

השתתפות עצמית חלה רק כשאתה תובע את חברת הביטוח שלך.

ארז רונן

פורסם

אם מישהו אחר אשם הוא צריך לשלם ולא אתה.

אם אתה הוא האשם יש לך תמיד השתתפות עצמית אלא אם מדובר באובדן גמור או באובדן גמור להלכה או בגניבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי, ואם אין את מי להאשים - נגיד שחניתי בלילה את הרכב ברחוב ובבוקר קמתי וראיתי תוהו ובוהו?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

כאשר אין את מי להאשים , אתה מפעיל את הביטוח שלך ומשלם השתתפות עצמית.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה הכוונה בכך שאם מפעילים את הביטוח צריך לחשוב פעמיים כי אח"כ הם יעלו לך את המחיר?

ואם מישו יעזוב בסוף החוזה את הביטוח שלו ויילך לחברה אחרת גם אז יעלו את המחיר ?

מה זה פרימה ??

פורסם

חברות הביטוח מעניקות ללקוחות האידיאליים, אלה שרק משלמים ביטוח אך לא מפעילים אותו/ משתמשים בו הנחה על "היעדר תביעות".

הפעלת הביטוח {שימוש בביטוח לתיקון הרכב לאחר פגיעה כלשהי} מסמנת נהגים/בעלי רכב כבעלי סיכון - כאלה שעשויים להפעיל את הביטוח. אז יעלה הצורך לברר כמה תביעות הוגשו בפרק זמן נתון וחברות הביטוח עשויות לקבוע תעריף אחר לנהגים "מסוכנים".

מכאן שהפעלת ביטוח עשויה לגרום להעלאת התעריף בחידוש הבא.

במקרים של ריבוי תביעות, לחברות ביטוח שמורה הזכות לא לבטח עפ"י שיקול דעתן.

לא משנה לאיזו חברה תלך, יבקשו מימך להציג אישור היעדר תביעות.

פרימה היא הוצאת התפרים, ניתוק התפרים, פתיחת קשר, התרת קשר

פרימה, היא גם המרווח הראשון בין המרווחים המוזיקליים. מרווח של אפס צלילים. יש שני סוגי פרימה:

• פרימה זכה שמרווחה הוא אפס טון, הנשארת באותו תו, כמו בין דו לדו. זהו מרווח זך. פרימה זכה נקראת גם אוניסון.

• פרימה מוגדלת שמרווחה הוא חצי טון, כמו בין דו לדו דיאז או כמו בין רה לרה דיאז. זהו מרווח דיסוננט.

:-)

פורסם

מצטרף לשאלה- אם אני מפעיל את הביטוח מתי יעלו לי את המחיר?

האם באותה חברה יעלו לי את המחיר או רק אם אני אעבור לחברה אחרת?

פורסם

גם וגם.

אתה מגיע לחברה חדשה היא מבקשת ממך מסמך היעדר תביעות או מצב תביעות מהחברה הקודמת ( 3 שנים האחרנות )

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...