Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים הונדה סיוויק 2008 1800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, וחג שמח

ברשותי הונדה סיויק כמצוין למעלה, לאחרונה יש לי רעשים מעין לחישה שמגיעה כנראה מכיוון המנוע (לא בטוח יתכן ומהגלגלים) ושנפסקת כאשר אני לוחץ על הבלמים (לא מדובר ברעש חריקות של בלמים) אלא רעש שיותר דומה לשריקה ומעין רעש שנוצר שמועכים פורצלן..(אני מקווה שזה ממחיש מעט יותר).

האם למישהו יש מושג מה זה? אציין כי בעבר הייתה ברשותי גולף שהפיקה רעשים דומים, לפני שמשאבת המים קרסה..

האם מדובר כנראה במשאבת המים? האוטו עשה 78 אלף ק"מ. וטופל לפני כ5 חודשים. ברקסים הוחלפו למקוריים לפני כ 20 ק"מ

אודה לתשובותכם.

בברכה ליאור.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מאזור המרכז, הייתי קופץ למוסך מועדים, מומחה לרכבים יפניים עם ניסיון רב בדגם שלך.

תעדכן אותנו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובה המהירה, באוטו הוחלפו רפידות מקוריות לפני כ20 אלף ק"מ לא מוקדם מידיי להחליף שוב?

ומדוע שהדיסיק "ילך מדובר באוטו שבקושי עבר 80 אלף?

בברכה ליאור.

פורסם

אולי הצלחות בלם מעוותות וגורמות לרעשים לסירוגין? רצוי שתגש למוסך, שם יעלו את הרכב על ליפט, יסובבו כל גלגל בנפרד, וישמעו את מקור הרעש.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון, מדובר בצלחות ורפידות בלימה קידמיות, החלפתי לצלחות תחלפיות עם רפידות מקורייות, "הנזק" במוסך הרץ (מורשה יבואן) בלוד הוא 800 ש"ח כולל מע"מ, מאוד יקר לטעמי, אך עבודה מהירה ומקצועית.

בברכה ליאור.

• תוכן חדש...