Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לסייר החרוץ :-)

בהודעה הראשונה שלך ציינת את סקודה רומסטר אך נדמה לי שמשום מה בהמשך ויתרת עליו. מדוע? לדעתי מדובר ברכב שיכול להתאים לכם, הן מבחינת המרווח במושב האחורי והן מבחינת המחיר. יש גם רכב נוסף שדי דומה לו מבחינת המרכב, ניסאן נוט, גם הוא יכול להתאים. שני הרכבים האלו טובים יותר מאופטרה או ויואנט, בהחלט מומלצים וגם המחיר שלהם מליסינג לא מאוד גבוה.

יש גם רכב מעניין נוסף, שקצת נעלם בתקופה האחרונה מהסוכנויות אבל עדיין מגיע פה ושם, יונדאי מטריקס.

אגב, צריכת דלק של מאזדה 6 בתוך העיר לדעתי תהיה גבוהה מצריכת דלק של רומסטר או נוט בנסיעה דומה. נכון שאם אתה לא נוסע הרבה זה לא יהיה מאוד קריטי אבל כדאי לזכור את זה.

פורסם

טוב, אחרי יומיים של חיפושים הכנסתי את כל ההצעות הרלוונטיות לטבלה אחת. לצערי, חלק מההצעות הטובות שקיבלתי פה לא מצאתי בשטח (לא מצאתי פורטה, מיצובישי מצאתי דווקא את הקלאסיק, שברולט קרוז לא מצאנו בתקציב וכו')...

נתתי משקל לכל קטגוריה, לפי עניות דעתי כמובן . חלק מהנתונים בטבלה הם הנתונים היבשים של כל דגם, חלק קיבלו מממני דירוג לפי ההתרשמות שלנו (למשל נוחות+גימור ומרווח ספסל אחורי).

מרכב=> 1 לסטיישן, 0 לסדאן.

בעלות=> 1 לליסינג, 0 לשכירות.

מקווה שזה ברור...1MU1y.png

לפי השקלול הנ"ל, המוביל מבחינתי הוא הסקודה רומסטר 2009 שנמצא ב- 3 המקומות הראשונים במבחן העלות ובמבחן האובייקטיבי (שקלול ניקוד ללא עלות). בירוק מסומנים 3 המקומות המובילים.

מה דעתכם על המשקלים? הקטגוריות? מה לא הבאתי בחשבון?

ומה דעתכם על המסקנה? :)

פורסם

היי

סחטיין על ההשקעה.

אני לא מבין איך רומסטר 2009 (מספר 3 ) מקבלת ציון גבוה יותר ממאזדה 6 2008 ? ושתיהן באותו המחיר ?

הרי זו בכלל לא אותה הקטגוריה והרכבים לא דומים בכלל. אתה מחפש משפחתית?

אני אישית, מבצע בדיקה מדוקדקת במכון לפי בחירתך, כיסוי כל הרג'קטים ע"ח חברת הליסינג, מבקש שיזרקו פנימה 4 צמיגים חדשים, מצבר חדש ואני לוקח את המאזדה בעיניים עצומות.

לא נראית לי שאלה בכלל

אולי כבר קנית עד שקראת את התגובה אז בהצלחה בכל אופן

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...