Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבזור של הג'טה-הם רציניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקבל הנחה אצלהם וההפרש יחזור מאד מהר בצריכת הדלק. הממוצע בדיזל יכול בקלות להגיע לאזור ה-18-19 ק"מ/ל', מניסיון של לקוח שיש לו אחת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל אני לוקח את הרכב בליסינג מהעבודה, ולכן אין לי אפשרות לקבל הנחה וההפרש בדלק לא יתקזז.

פורסם

נייט דריב אומר שהפלואנס 2 ליטר שווה את זה 131 אלף שקל

אגב במגזין ידיעות אחרונות מסכם שהפלואנס 2 ליטר היא דיל מצויין ברמת האיבזור הגבוהה 131 אלף ש"ח לפי המחירון באתר של רנו ( 1000 ש"ח יותר מרמת האותנטניק הנמוכה יותר בלבד וכ8000 אלף יותר מכול מכונית אחרת 1600 ברמה בסיסית בלבד )

הפלואנס לדברי העיתון היא דיל מצויין כי מקבלים רכב מרווח ומפנק של קטגוריית מנהלים חזק מספיק ובקטגוריה אחת פחות ברמת מחיר.

פורסם

היא שווה 131 אבל נמכרת בפועל בפחות.

מה שכן צריך לקחת בחשבון שזה אוטו נוח ומפנק אבל ממש לא אוטו להשתולל איתו. לא שהוא לא בעל אחיזה טובה וכוח אלא שהוא פשוט לא מתקשר או מושך אותך לזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון שהפער הולך ונסגר בין הקוריאניות לאירופאיות, ולדעתי, בשביל לפתוח שוב את הפער הם (צ'מפיון) חייבים להרגע עם המחירים. כי מכוניות טובות כבר יש להם.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם
נכון שהפער הולך ונסגר בין הקוריאניות לאירופאיות, ולדעתי, בשביל לפתוח שוב את הפער הם (צ'מפיון) חייבים להרגע עם המחירים. כי מכוניות טובות כבר יש להם.

בi35 שנסעתי , איכות הנסיעה עדיין לא כמו בפורד דור ראשון מבחינה שלדה , והיגוי

אבל יכול להיות שבi30 שמכוון יותר לאירופה עם מתלים מתוחכמים יותר הפער נסגר הרבה יותר

בשאר הדברים , תא נוסעים , שימושיות, מרווח ,איכות הרכבה , יונדאי באוטו שאני נסעתי בהחלט סגרו פער לדעתי

פורסם
אבל ממש לא אוטו להשתולל איתו.

תן לי שם של משפחתומטית מודרנית אחת בטווח המחירים הזה שגורמת לך להשתולל אתה.

אין דבר כזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...