Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך רכב שני להסעת שני ילדים לגנים בעיר ולנסיעות של ~20 ק"מ ביום בפקקים.

חשבתי לקנות סוזוקי אלטו אוטומטית משומשת. השאלה היא האם מאחור יש מקום לשני כסאות לילדים (על עגלה בבגאז' אני מניח שאין מה לדבר בכלל).

תודה!

פורסם

אין לי ניסיון עם האלטו, אבל מבחינת גודל הרכב נראה לא כל כך מתאים לצרכים האלה, הילדים מצריכים את המושבים המיוחדים? או שהם כבר מספיק גדולים לשבת רגיל?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

השאלה המתבקשת היא האם אתה בסדר עם הרמה הבטיחותית של הרכב הלוקה בחסר.

להסיע בו 2 עוללים.

אני גם חשבתי לקנות כזה רכב או טווינגו,

אבל לאחר שראיתי את השירשור על התאונה של האלטו שהאישה נהרגה והסרן הרחורי ממש יצא מהמקום הזדעזעתי והחלטתי שחרף צריכת הדלק ברכבי המיושן,אני מעדיף להישאר איתו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לדעתי המינמום גודל למטרה כזאת זה יהיה גודל כמו של ההונדה ג'אז

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הונדה ג'אז רכב נהדר, אבל המחשבה שלי הייתה לקנות רכב משנתון מתקדם.

אין לי תקציב מוגדר אבל אני חוסך לקניית דירה וכל שקל שילך על הרכב יחזור פי שתיים בחוב למשכנתא...

לגבי הבטיחות אני יחסית בסדר עם זה כי הנסיעה עם הילדים מתבטאת בחמש דקות פיזור לגנים בבוקר, אחר כך זה אני והפקקים.

פורסם

לגבי הבטיחות אני יחסית בסדר עם זה כי הנסיעה עם הילדים מתבטאת בחמש דקות פיזור לגנים בבוקר, אחר כך זה אני והפקקים.

תאונה מתרחשת גם ביציאה מהחניה ליד הבית

גם הקטלניות שבהם

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם כבר מיני אז תעלה טיפה בבטיחות: נסה את היונדאי i10, או פיאט פנדה לפחות יש להן עוד "כוכב" במבחני הבטיחות וזה משמעותי.

אתה יכול לקנות גם גרנדה פונטו רובוטית שתהווה לדעתי את השילוב הכי טוב בין שנתון גבוה, מרווח טוב לכיסאות מאחור (וגם תא מטען סביר לעגלה וכדומה), לבטיחות מרבית ולצריכת דלק טובה מאוד.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אם כבר מיני אז תעלה טיפה בבטיחות: נסה את היונדאי i10, או פיאט פנדה לפחות יש להן עוד "כוכב" במבחני הבטיחות וזה משמעותי.

לפנדה יש 3 כוכבים במבחני הריסוק, בדיוק כמו לאלטו.

4 כוכבים יש לC1, אייגו, 107, i10, פיקנטו וספארק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אפשר לחשוב שאלטו זה סכנת חיים ממש,הבעיה עם הרכבים הללו הם פגיעה מאחור,שם כול רכבי המיני יגלו חולשה רצינית.

האלטו מיועדת ל4 אנשים כך של2 ילדים יהיה מקום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שהמושבים של הילדים לוקחים יותר מקום מאשר 2 מבוגרים

פורסם

המושבים לוקחים מושב ועוד קצת,לא צריכה להיות בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מציע לרדת שנה\שנתיים בשנתון ולקנות סופר מיני בטיחותית.

היה לי את הרכב לחודש מהשכרה ולהגיד שאני לא מתגעגע אליו זה אנדרסטייטמנט. לא מצאתי בו תכונה חיובית אחת, אולי הרכב חסכוני בדלק, אך הייתי צריך לנסוע כמעט כל הזמן עם מצערת פתוחה רק כדי לנסוע בקצב סביר ולא להפריע לתנועה.

שלא נדבר על חוסר תחושת הבטחון ברכב, והחוויה הכי גרועה לנהוג בו בחורף על רטוב.

פורסם

בדיוק השיקול שהיה אצלנו בבית,

חשבנו תחילה על רכב קטן חדש, אחרי זה רכב קומפטי משומש (בין יונדאי I20 למזדה 2 תקציב עד 70), בסוף קנינו רכב משפחתי ניסן טידה, החלטנו שלקנות רכב קטן לנסיעה שנתית פחות מ-10 אלף לא משתלם (לפי החישוב גם אצלך) מבחינת חיסכון בדלק זה לא יהיה משמעותי כל כך מבחינתנו, אם השיקול שלך היא מבחינת חניות אז אולי כן אבל עדיין ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן על הרכב.

פורסם
לפנדה יש 3 כוכבים במבחני הריסוק, בדיוק כמו לאלטו.

4 כוכבים יש לC1, אייגו, 107, i10, פיקנטו וספארק.

טעות. ראשית, לפיקנטו 5 כוכבים. שנית, לפנדה עם בקרת היציבות 4 כוכבים.

חג שמח.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...