Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר בסופר לנסר שנת 94' אוטומט

דוושת הגז לא מגיבה במהירות כמו שצריך, האוטו לא נותן תאוצה כמו שצריך, ממש כאילו הגז שלו מאוד כבד (לא הדוושה פיזית) (בהשוואה לסופר לנסר אחרת)

וגם כבר כשהאוטו במהירות, לחיצה יותר חזקה על דוושת הגז לא מוסיפה לו כוח כמעט....

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

פורסם

אוטומט.

עוד משהו שחשוב לציין,

לפעמים בקיק הטורים עולים מהר והאוטו נותן תאוצה יפה, ולפעמים פשוט הסל"ד מטפס לאט ויש הרגשה שהרכב נורא איטי.

לרוב קורה הטיפוס האיטי של הסל"ד.

פורסם

אהלן, גם לי יש סופר לנסר מאותו שנתון ואוטומט.

בקשר לאי סחיבה, הייתה לי את הבעיה, לא יודע אם ברמת חומרה שלך , אבל בניקוי יסודי של המצערת הבעיה נפתרה וכל לחיצה על הגז מניבה תגובה חדה כרגע אצלי.

בקשר לקיק דאון, הייתה לי את אותה בעיה ופתחתי על זה אפילו נושא בפורום, אל תשכח שיש כפתור בסוף דוושת הגז(בתאורה טובה בקלות אתה יכול לראות אותו מאחורי דוושת הגז) שהוא אחראי לקיק דאון,הדוושה צריכה להגיע עד אליו.

הבעיה אצלי הייתה שהשטיח עלה על הכפתור הנ"ל ולפעמים נלחץ ולפעמים לא, אז תבדוק את העניין אצלך ותבדוק האם אתה נותן לחיצה מספיק גדולה כשאתה רוצה להוריד את ההילוך.

*אל תשכח שהרכב ישן ומ 1994 המון סוסים ברחו מהאורווה, אני לא אומר שהרכב צריך להיות עגלתי אבל קח את זה בחשבון :)

Miata ND2

פורסם

בקשר לכפתור של הקיק דאון אני יודע והוא חשוף והכל בסדר.

אני גם יודע מתי אני לוחץ עליו ומתי לא.....

ובקשר לבית מצערת, זו לא הבעיה, לפי מה ששמעתי פה ושם יכול להיות שמדובר במזרק דלק אחד שהוא סתום או משהו כזה?

כי גם בגלישה האוטו בקושי זז, וגם אם אני במהירות ופתאום אני עוזב לגמרי את הגז, אני מרגיש כאילו הכוח של הרכב יורד משמעותית עם העזיבה של הגז.....

מה יכולה להיות הבעיה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...