Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן בסביבות 20K-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב של צעירים כזה רכב ספורטיבי שיהיה קטן בסגנון של אודי A3 ,איביזה,אבאו,פולו.

חשוב לי שיהיה חסכוני ואמין ונוח בנסיעות.

רוב הנסיעות עם מחוץ לעיר

לגבי שנתון רצוי שיהיה גבוהה בהתחשב בתקציב

תודה רבה לכולם ויום טוב

פורסם

:lol:

רגיל או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד עכשיו נהגתי על רנו קליאו ידנית ואני מחפש אוטומט

מה לגבי האבאו וA3 קראתי קצת בפורום והבנתי שלאבאו היו הרבה בעיות

אשמח לדעת יותר נותנים על הA3 ואבאו

פורסם

אתה באמת מתבלט ביניהם??

האבאו דרק,פלסטיק זול ומקרקש,בטיחות על הפנים...

האודי בעניין הזה עדיפה בהרבה אך לא זולה לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מתלבט אני פשוט בראש פתוח ובגלל זה אני מתייעץ בפורום לפני שאני יעשה טעות מרה בבחירת הרכב

אולי יש עוד דגמים שיכולים להתאים לי גם רשמתי לגבי האיביזה או פולו ואני בטוח שיש עוד דגמים שהם לצעירים

תודה

פורסם

אוואו זה צואה מוטורית. נא לוותר.

A3 נמצאת בקטגוריה מעל כל השאר פה, היא גדולה יותר, חסכונית פחות, יקרה יותר לאחזקה וכו׳

גם סובלת ממס׳ בעיות שכל דגמי mk4 סובלים מהן.

פולו או איביזה לדעתי האופציות הטובות יותר כאן, רצוי עם מנוע 100 כ״ס וגיר ידני.

V5

פורסם

שלום ותודה על העזרה

תוכל בבקשה לפרט לי יותר על האיביזה מבחינת הרכב איך הוא

הנתונים שלו אמינות אני מתעניין לגבי מנוע 1600

פורסם
שלום

אני מחפש רכב של צעירים כזה רכב ספורטיבי שיהיה קטן

אבאו רחוקה אלפי שנות אור מלהיות רכב ספורטיבי... וגם רחוקה אלפי שנות אור מלהיקרא רכב...

בתקציב שלך הייתי שוקל גם פונטו ויונדאי גטס מהשנתון הגבוה - לא ספורטיבים אבל לא ישאירו לך חורים בכיס

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...