Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרכב הכי חסכוני ממה שציינת זו המיקרה. לאחר מכן באה הפיאסטה.

נראה שמוקדם מידי לקבוע עד כמה הפיאסטה חסכונית,

אין עדיין מדידה רצינית ששמענו מבעלים של הרכב, כי השיווק רק התחיל.

so far so good so what

פורסם

במגזין הרכב של ידיעות שיצא היום בדקו את הפיאסטה, מיקרה

ופאביה הידניות והזולות, התוצאות- מקום ראשון פאביה שני פיאסטה

ושלישית המיקרה, בצריכת דלק -מיקרה 14.1 לליטר פאביה 13.9

פיאסטה 13.2 .

פורסם

לגבי מיקרה - נסעתי במיקרה גיר רציף שבוע אחרון, סה״כ 800 ק״מ, נסיעה רגועה ביותר, עם רגל ״קלה״ על הגז.

תוצאה טובה מאוד : 1 ל 16, אומנם רוב נסיעה (80%) היא בינעירונית מישורית (חדרה-חיפה), אך, יחד עם זאת, כל יום נכנסתי לחיפה ועליתי לאזור אוניברסיטה. אני מעריך כי עם גיר ידני ניתן להגיע לתוצאה עוד יותר טובה.

פורסם

בדיוק בגלל זה אמרתי שאי אפשר לדעת עדיין,

עד שלא יהיו תוצאות מדודות ואז יהיה אומדן כלשהו,

ולא מבחני דרכים וכתבות או פרוספקט.

so far so good so what

פורסם

האם מדובר ברכב יחיד או שני במשפחה? אתה עם 3 ילדים - סופרמיני יהיה צפוף מאוד, במיוחד אם הוא במבנה הוצ'באק עם תא מטען זעיר. כאשר הייתי במצבך הסתדרתי עם יונדאי אקסנט, אבל זה בפירוש "הסתדרתי" ולא יותר מכך - היה צפוף מאוד, וכן לרכב מבנה סדאן עם תא מטען יותר משמעותי מההאצ'באקים.

אם יש לך תינוק עליך לודא אפשרות לסבטל את כרית האויר הימנית על מנת לאפשר נהיגה כאשר תינוק נמצא מלפנים (גב לביוון הנסיעה) ושני הגדולים+האשה נדחקים בספסל האחורי.

לכן, לדעתי, עליך לחפש רכב משפחתי, גם אם הדבר יוצר קושי כלכלי מסויים, ואם אתה מעדיף סופרמיני הרי שצריך אחת עם מבנה 3 קופסאות, ואני לא מכיר כזה בטווח המחירים שעליו אתה מדבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי סם וסליחה על העיכוב.

רק השבוע יצא לי לבצע את נסיעות המבחן.

בפיאסטה. ובכן, אני כנראה נושא ונותן פחות טוב ממה שאני חושב. .. לפחות בשלב הראשון לא הורידו לי כלום ולא נתנו כלום.. יש אולי אפשרות מסוימת, אבל דבר איתי בפרטי ואתן לך את הטלפון שלי.

ספריאל. מתאים לא מתאים, זה הכסף שיש, ותנאי המימון דורשים חדש. לגבי הצפיפות. תשמע. קניתי משהו שנקרא צ׳ימיגג. לנסיעות ברכב מלא זה פותר את הבעיה. מי שירצה שיבדוק באתר שלהם. זה לא מושלם בכלל, אבל נותן פיתרון מצויין לנסיעות חריגות, ומקטין את הצורך באוטו גדול. כשאין שום ציוד בתא הנוסעים, יש מספיק מקום לחמישה.

בכל אופן, מכל נסיעות המבחן יצאתי מבולבל. הכי נוחה הייתה הרנו בכלל. ומפנקת באופן נהדר. אבל, יש את עניין שמירת הערך וצריכת הדלק.

הפאביה הייתה בהחלט חזקה יותר, וכללה לא מעט קוסמטיקה נחמדה (חיישן לצמיגים עם לחץ אויר נמוך!), אבל, יש לה רק 4 כוכבי בטיחות, וכמו שכתב פה מישהו השבוע, למכונית המבחן היה קלאץ׳ מזעזע! הבחוריקו של צוות נסיעות המבחן אמר י שזה לא אמור להיות ככה. תודה רבה לך באמת. ומה זה אומר על הרכב??

הפיאסטה. יש משהו מעצבן בלקנות רכב חדש ולהרגיש שקימצנו עליך. בלי מחשב דרך? בלי דרך לכוון את גובה המושב?? אממה, 7כריות ותחושה פחות זולה ליד ההגה. מהסיאט ירדתי משיקולי שמירת ערך. איש המכירות המגומגם ענה לשאלתי - הפינוק הוא בזה שיש לך רכב חדש.

ככל הנראה אערוך עוד נסיעה בפורד ואז אחליט.

פורסם
מה כל כך קריטי במחשב דרך, מה אתה כבר נותן מחשב דרך ?

לא דברים מהותיים בכלל לפי דעתי לפחות.

צריכת דלק...(שכמעט תמיד מוטה מעט כלפי מטה)

פורסם

אפי אני אענה לך שתי תשובות.

הראשונה רציונאלית, השניה לא.

א. צריכת דלק. חבר מוסכניק שנסע איתי אמר שאני שערוריה בתחום.

ב. אני קונה רכב חדש ב2k12. תן להרגיש את זה יבואניקו. מה נהיה.

פורסם

זה לא סוד מקצועי. קשה לי להאמין שהם הציעו לך משהו שלא ממש הציעו לאחרים.

אפשר גם פרטי אם תרצו.

פרטתי זאת בשרשורים אחרים ואין לי בעיה לכתוב זאת פה.

לי היא הוצעה ב76K על הכביש כולל מיגון וחיישנים. זה בתנאי שאני לא משתמש באופצית המימון ללא ריבית והצמדה.

פורסם

תוכל לומר לי מאיזו סוכנות קיבלת את ההצעה למימון בלי ריבית והצמדה ?

אני מעדיף הטבה כזו במקום אבזור

המון תודה

• תוכן חדש...