Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בסוף השבוע האחרון יצא לי להשתמש לראשונה בתוכנת WAZE בנסיעה ממרכז הארץ לאילת.

נסעתי עם חבר שאת הסלולרי שלו קיבל מהעבודה (אייפון אם אני לא טועה).

אני משתמש בטלפון סלולרי ללא חיבור לאינטרנט ואין כוונה לשדרג לטלפון חכם .

רציתי לשאול האם קיימים מכשירים נוספים כגון ףמחשב נייד או אחרים ,עליהם ניתן להתקין את תוכנת הניווט המעולה ?

שאלה נוספת ,לגבי חיבור לאינטרנט ברכב, WAZE מחייבת חיבור לאינטרנט ,האם קיימת אפשרות להתחבר לאינטרנט ברכב וזאת ללא תשלום חודשי לאורנג' ? (אני מנוי של אורנג')

כל העניין חדש לי ,אשמח לקבל הסברים על הנושא על מנת שאוכל ללמוד ולהחכים .

תודה רבה מראש על המענה

פורסם

לפי האתר של WAZE, האפליקציה מותאמת במיוחד לטלפונים סלולריים שיש בהם GPS מובנה,אינטרנט סלולרי.

תומכת במערכות הפעלה של סמרטפונים: אייפון,אנדרואיד,בלקברי,נוקיה.

http://www.waze.co.il/

היא לא מיועדת (כרגע) לעבוד עם מחשב נייד או טאבלט מכיוון שאין להם חיבור סלולרי וGPS מובנה.

לפי דעתי חבל שאתה לא מתקדם עם הטכנולוגיה ונהנה מהסמארטפונים, יש חברות יותר זולות מאורנג'.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יש תוכנות ניווט שעובדות על המחשב כמו igo8.3 וsygic fleet שכך הכל צריכות אנטנה gps usb.

אותם תוכנות גם עובדות בסמרטפון ללא צורך באינטרנט סלולרי

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

היא לא מיועדת (כרגע) לעבוד עם מחשב נייד או טאבלט מכיוון שאין להם חיבור סלולרי וGPS מובנה.

waze עובדת מצוין על motorola xoom ואם אני לא טועה אז גם על ipad.

רק עם אין חיבור לאינטרנט אז פשוט תוכנה לא שימושית, יש תוכנות אחרות שעושות עבודה כנדרש: igo, ituran ,sygic

פורסם

יש לי מכשיר GPS בו ניתן להתקין תוכנות ניווט שונות ,בעבר השתמשתי ב IGO וכעט אני משתמש ב AMIGO .

מצא חן בעניי היכולת לבחור בין שני מסלולים אפשריים , WAZE בחרה לבד את המסלול המועדף .

תודה רבה על המענה על השאלה שלי.

נ.ב

אני לא רוצה לשדרג לסמארפון בגלל שיש בו כל כך הרבה דברים מיותרים בהם אף פעם לא אשתמש וגם בגלל שכל פיפס הכי לא משמעותי גורם לתקלה (יש לי חבר שעובד בשירות תיקונים באחת מן החברות הסלולריות, המשפט לא נאמר סתם אלא מבוסס על הניסיון שלו )

אני מעדיף טלפון סלולרי שישמש אותי לתקשורת בלבד,כל המסביב פשוט מפריע ומעמיס .

פורסם

הסיבה שבגללה החלטתי לשדרג את הטלפון שלי לסמארטפון היא כלכלית גרידא: סמארטפון חוסך לי כסף.

מעבר לכך שבכל חודש אני בשורה התחתונה משלם לסלקום פחות ממה שהייתי משלם עם המכשיר הקודם במסגרת החבילה הקודמת, הסמארטפון הוא מכשיר שבעצם הרכישה שלו אני פטור מלרכוש מכשירים נוספים שבסיטואציה אחרת הייתי רוכש, כגון: GPS, טאבלט/מחשב נייד, פנס כיס, מצלמה איכותית, מצפן, תרגומון וכו'.

WAZE זה רק הבונוס. יש לסמארטפון עוד הרבה מאוד יישומים נוספים, בחו"ל לדוגמה הוא היה מאוד שימושי עבורי (כשחיפשתי מכבסה, משרד נסיעות, בנק וכו', כשתקשרתי עם המקומיים בשפתם ושמרתי על קשר עם הארץ ללא עלות כלשהי).

אל תהיה נעול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגבי גלישה באינטרנט, עם יש לך WIFI במכשיר אין צורך לקחת חבילת גלישה של חברת הסלולר. היום יש לא מעט מקומות בהם מותקן ראוטר פתוח כך שמה כול מה שאתה אמור לעשות הוא להפעיל את הWIFI במכשיר ולגלוש חינם.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תרים אמולטור אנדרואיד על מחשב ברכב ותריץ waze.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

Waze עובד מצויין על Ipad באיכות מרשימה. במקביל מוחזק מכשיר אנדרואיד עם שיתוף רשת לאינטרנט, והIPAD פשוט משתמש בו כHOT SPOT

Waze אמור לעבוד היטב גם על מכשירים כגון Parrot asteroid, כמו גם על שורת מותגים סינייים אחרים שמציעים מערכות דאבל דין מבוססות אנדרואיד. (חפשו באיביי...).

פורסם

בעוד שבוע יגיעו לחנויות דבל דין מבוסס אנדרואיד בעברית מותאם לארץ יצא לי לראות את הראשון שהביאו לניסיון של חברת "ניפון" המכשיר מדהים אפשר להוריד את כל האפליקציות של הסמארטפונים ,אין גבול אפשר לדבר בסקייפ בזמן אמת ברכב מטורף

פורסם
בעוד שבוע יגיעו לחנויות דבל דין מבוסס אנדרואיד בעברית מותאם לארץ יצא לי לראות את הראשון שהביאו לניסיון של חברת "ניפון" המכשיר מדהים אפשר להוריד את כל האפליקציות של הסמארטפונים ,אין גבול אפשר לדבר בסקייפ בזמן אמת ברכב מטורף

גם אני אשמח על פרטים של המכשיר

פורסם

נשמע מעניין מאוד

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...