Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מתקרב לאף אחת מה"מערכות" האלה בינתיים , הן פשוט זבל טהור ושפיכת כסף מיותרת

אם החלטת ללכת על משהו בסגנון אז תבדוק את Innotrends CA-FI 620

יש עליה פה ביקורת ודיון רציני http://www.mp3car.com/android-tablet/150109-innotrends-ca-fi-on-order-will-review.html

תבדוק טוב טוב שהדברים האלה עונים לך על הצרכים , כי ברוב המקרים מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל

אמולטור זה פתרון מעפן במיוחד ולא הייתי ממליץ עליו בחיים

לא יודע מה המצב של android-x86 כיום אבל אולי זה הכיוון שאתה צריך לבדוק אם אתה מחפש לעבוד על pc רגיל

בנוסף , כמו שאמרו אתה חייב חיבור data בשביל waze אז אני לא רואה את הטעם להתעסק בה בכלל במצב שלך... יש מספיק תוכנות offline שעובדות טוב אני לא הייתי משלם 20-30 שקל בחודש לפחות רק בשביל חיבור data לgps

אם אתה מחפש רק gps אז יש לך מספיק מכשירים מבוססים wm6.5 או android יד שנייה בזול ( מקס' 500 שקל ) שיתנו לך אחלה פתרון

יש גם מכשירים עם igo ותמיכה בtmc שבדיוק כמו waze יתחשבו בעומסי תנועה ויכוונו אותך למסלול הכי מהיר

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...