Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יודעי דבר מלחשים ש....

סיגל, כן זו מאוו ספידומטרים, נרתמה לבקשה שפרסמתי כאן, ערבבה מספרים בטלפון שלה עד שמצאה אילתי, סער שמו, בעל מקצוע הקשור עמה בקשר מסחרי, שהתנדב ברצון לסייע ליורם לפתור את בעיית החשמל בטרקטור.

שאפו גדול.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ובהמשך לעדכונים:

אחרי פתיחת ציר בכביש 12 אושר ליורם לצאת לדרך.

מזה כשעתיים הטרקטור מטפס בהרי אילת לכיוון הפנייה למצפה רמון וזה עתה חלף על בסיס ח"א עובדה.

מזג האויר טוב יותר מאתמול, אין אבק באויר ועדיין קריר.

שומם לחלוטין - אף לא רכב עבר עדיין והטרקטור מתנהג יפה.

(מקווה שימשיך לשעמם ללא הפתעות)

פורסם

יורם.

אנחנו עוד לא מכירים מספיק.

אבל עוד נכיר בהמשך הפעילות במסגרת מועדון ה-5.

אני מלא הערצה לך.

המשך מסע בטוח.ללא תקלות.ונסיעה נעימה.(עד כמה שאפשר)

בכר יעקב

שברולט בל אייר, אופנוע BMW

פורסם

והנה כבר צומת שזפון, נאות סמדר ו"חורש" הלאה בגאון...

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
יודעי דבר מלחשים ש....

סיגל, כן זו מאוו ספידומטרים, נרתמה לבקשה שפרסמתי כאן, ערבבה מספרים בטלפון שלה עד שמצאה אילתי, סער שמו, בעל מקצוע הקשור עמה בקשר מסחרי, שהתנדב ברצון לסייע ליורם לפתור את בעיית החשמל בטרקטור.

שאפו גדול.

אכן מדובר בבחור ששמו סער מחברת סינרג'י באילת שהתנדב לעזור.

וזה הקישור לבחור.

http://www.seanergyachts.com/pages.yecms/%D7%A6%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%94

פורסם

עידכון כרגע מיורם :

"יום הכי קשה עד כה.

במכתש רמון כעת.

מסמר בגלגל.

אשאיר אותו שם עד מצפה רמון.

גם נזילת סולר תוקנה.

ממשיך לזחול קדימה בפול קצב"

עדי גולדנברג 13399

פורסם

המסמר הסורר הוצא....:? והיה קצר דיו כדי לא להגיע לפנימית.:-D

מזל, כבר שעה שאני מחפש פנצ'ריה במצפה רמון ופשוט אין!!!

כרגע יורם נפגש על אם הדרך עם ד"ר רחמימוב שהיה בדרכו לאילת, כשעה לפני הגעתו למצפה רמון.

לא עוזבים אותו לרגע, חברי המועדון... 8):wink:

פורסם

יורם היקר

כולי הערכה למבצע, התמדה ונחישות מצד שניכם (אתה והטרקטור).

משוכנע שתצליחו במשימה, ובוודאי שעם עורף כפי שנראה בפורום אין לי ספק שזה מספיק "דרייב" למשוך הלאה.

ניפגש ביום ו' בגברעם לקראת יציאתך לכיוון אסא ונוקיה.

מצא משה

פורסם

לילה טוב מאכסניית שדה בוקר.

ליורם יש בעיית גלישה באינטרנט ולכן אינו מעדכן.

היום היה יום הנהיגה הקשה ביותר והוא עבר בשלום יחסית.

הטרקטור סחב נהדר בעליות מהמכתש, האורות הקדמיים שוב הפסיקו לעבוד, נזילות הסולר לא משמעותיות.

בדרך - מפגש אקראי עם נמרוד רחמימוב על הכביש, הפתעה וההורים באו ללוות מהמכתש לנקודת החנייה.

הגוף כואב, מפורק אבל מצב הרוח טוב והכל מתקדם על פי התכנון בדיוק של דקות!

מחר ב0730 יציאה ליום פשוט יותר עד לחניית הלילה בגברעם.

יורם מבקש להודות לכל התומכים והמתעניינים והעוזרים. הרוח הגבית הזו דוחפת אותו חזק קדימה!

תודה.

פורסם

היי

גם אני מגיע לצילומי אוויר מחר בבוקר מוקדם -בגברעם

וידאו ותצלומים מהאוויר

דורון כנראה יגיע .כך שנסריט מהאוויר תוך כדי תנועה איטית ( טרקטור) קדימה

בטוח שייצא יפה ..בהחלט יוסיף מימד ומבט נוסף ושונה.

GUY

פורסם

עדכון מבוקר 03.05.12

לארץ שלי 4 פינות.

לאחר שהמסע עבר בראש הנקרה, מג'דל שאמס וטאבה, יום אחד לפני הסיום - לוחות הזמנים מסתדרים כמתוכנן ויורם מחליט לסטות מהנתיב ולגעת בפינה הדרום מערבית והרביעית במסע - מעבר כרם שלום, תוספת של כשעה ליום הנסיעה והשלמה חשובה למסע העוטף.

הטרקטור יצא בשעה 0700 (רווח של חצי שעת נסיעה) וב 1020 הוא כבר חלף בשטחי צאלים - מתקדם בבטחה.

פורסם
עדכון מבוקר 03.05.12

לארץ שלי 4 פינות.

לאחר שהמסע עבר בראש הנקרה, מג'דל שאמס וטאבה, יום אחד לפני הסיום - לוחות הזמנים מסתדרים כמתוכנן ויורם מחליט לסטות מהנתיב ולגעת בפינה הדרום מערבית והרביעית במסע - מעבר כרם שלום, תוספת של כשעה ליום הנסיעה והשלמה חשובה למסע העוטף.

הטרקטור יצא בשעה 0700 (רווח של חצי שעת נסיעה) וב 1020 הוא כבר חלף בשטחי צאלים - מתקדם בבטחה.

קובי, גלגלצ פראייר לידך... :-D

• תוכן חדש...