Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Vladcar היקר,

לרומסטר אין שום בעייה בצריכת דלק - להיפך. הרומסטר האוט' מצויידת בתיבת DSG ולא פלנטרית רגילה (כמו בנוט).

מנסיון אישי - שלי מגיעה בקלות ל-15 ק"מ לליטר (לפי NetCar צריכה ממוצעת 14 ק"מ לליטר).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פסלת ניסן נוט בגלל צריכת הדלק, אבל לא מצאת שום מינוס ברומסטר אוטומטית?

במידה וסופית תרד מטויוטה ספייס וורסו ,תצטרך להחליט, על מה להתפשר:

מחיר,

מרחב פנים\בגאז'

צריכת דלק

אין לי תכניות בשלב זה לרדת מטויוטה ספייס ורסו- להיפך, כרגע נראה לי שאני די שלם עם הבחירה (אבל זה כמובן יכול להשתנות בעוד 5 דקות..).

לגבי הרומסטר- זו פשוט אופציה שהייתי מודע לקיומה אבל איכשהו לא ממש הרגשתי צורך לבדוק אותה לעומק עד עכשיו.

פורסם

לפי KML,

ג'אז 1.4 גיר רציף צורכת 1:17.9 ק"מ לליטר (לא מצליח לצרף לינק).

רומסטר 1.2 DSG:

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%A1%D7%98%D7%A8_2012_11013

ניסן נוט:

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%9F_%D7%A0%D7%95%D7%98_2012_10898

ניסן נוט, למרות המנוע 1.6+גיר אוטומטי פלנטרי, רכב חסכוני למדי, לא כמו ג'אז, אבל לא מפסיד לרומסטר טורבו בנזין .

אגב, גם לטויוטה ספייס וורסו צריכת דלק פחות טובה משל ג'אז.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שאלה בעקבות הדיון בגיר הרציף: האם המנוע והגיר של הספייס ורסו זהים לאלו של היאריס החדשה? או, במילים אחרות, האם אותן בעיות שתוארו (לגבי רעש, האצה וכו׳) אמורים להיות גם ביאריס? חשוב לי לדעת... תודה!

פורסם
בעקרון אני מסכים איתך, אבל כשהרכב אמור להספיק למשפחה זה לא עוזר לי להשוות ספייס ורסו למכוניות שהן במובהק קטנות מדי, ולכן אני משווה אותו לאפשרויות האחרות שגדולות מספיק- וכאן הוא דווקא יוצא בין הזולים (בפרט: סקודה רומסטר אוטומטי, הונדה ג'אז אוטומטי, ניסאן נוט, קיה סול- כולם עולים יותר מה-Terra שעליה אני חושב; וכמובן שמשפחתית "רגילה" גם יקרה יותר). אין לי מושג מה ההגיון מאחורי התמחור, אני רק בוחר מבין האפשרויות שעונות על דרישות המינימום שלי. אם הייתי מחפש רכב שני, הייתי כמובן הולך על אחת הקטנות.

זה נכון שאין מה להשוות בין הספייס ורסו לסופר מיני, וזה גם נכון שמבחינת כל שאר האפשרויות הקיימות כיום בשוק הספייס ורסו משתלמת ביחס לאחרות.

הטענה שלי פשוטה מאוד: אני מאמין שנראה עוד ירידות מחיר בדגמי המכוניות החדשות שיגיעו. השוק בארץ עובר שינוי טוב, וכרגע השינוי הזה הגיע רק לכמה קבוצות מצומצמות. לדוגמה, אני מאמין שהמיקרוואן החדש של פורד יתומחר נמוך יותר מהספייס ורסו לאור ההתנהלות האחרונה של דלק מוטורס.

לכן, אני יכול לומר על עצמי שכיום לא הייתי מוכן לשלם 110,000 ש"ח על ספייס ורסו חדשה. זה לא אומר שזו מכונית בינונית, מאחר ואני נהנה ממנה מאוד - אבל אני מניח שאם הייתי מחזיק כיום ברכב טוב ודומה בן 6 כמו הג'אז שלך לא הייתי ממהר להחליף אותו (כדי שזה לא יישמע מוזר, אני חייב לציין שעל המכונית שלי קיבלתי הטבת מס שחתכה את המחיר באופן משמעותי).

אבל, בסופו של דבר אף אחד לא יכול לדעת מה הכי יתאים לך חוץ ממך. אני בכל אופן מאחל לך שתקבל החלטה שתהיה שלם איתה לגמרי.

פורסם
לפי KML,

ג'אז 1.4 גיר רציף צורכת 1:17.9 ק"מ לליטר (לא מצליח לצרף לינק).

אגב, גם לטויוטה ספייס וורסו צריכת דלק פחות טובה משל ג'אז.

קח את הנתונים באתר הזה בערבון מוגבל כי כל אחד יכול לעדכן שם מה שהוא רוצה. הנתון הזה עודכן ע"י 8 גולשים מאירופה

שכנראה לא סובלים מפקקים...

מניסיון שלי עם ג'אז 2008 אוטומטית, כולל נסיעות בעיר ופקקים, היא תגיע לממוצע של 15 ק"מ לליטר לכל היותר, שזה מכובד.

(בכביש בינעירוני במהירות קבועה של 90-95 קמ"ש אפשר להגיע ל-21 ק"מ לליטר)

פורסם
זה נכון שאין מה להשוות בין הספייס ורסו לסופר מיני, וזה גם נכון שמבחינת כל שאר האפשרויות הקיימות כיום בשוק הספייס ורסו משתלמת ביחס לאחרות.

הטענה שלי פשוטה מאוד: אני מאמין שנראה עוד ירידות מחיר בדגמי המכוניות החדשות שיגיעו. השוק בארץ עובר שינוי טוב, וכרגע השינוי הזה הגיע רק לכמה קבוצות מצומצמות. לדוגמה, אני מאמין שהמיקרוואן החדש של פורד יתומחר נמוך יותר מהספייס ורסו לאור ההתנהלות האחרונה של דלק מוטורס.

לכן, אני יכול לומר על עצמי שכיום לא הייתי מוכן לשלם 110,000 ש"ח על ספייס ורסו חדשה. זה לא אומר שזו מכונית בינונית, מאחר ואני נהנה ממנה מאוד - אבל אני מניח שאם הייתי מחזיק כיום ברכב טוב ודומה בן 6 כמו הג'אז שלך לא הייתי ממהר להחליף אותו (כדי שזה לא יישמע מוזר, אני חייב לציין שעל המכונית שלי קיבלתי הטבת מס שחתכה את המחיר באופן משמעותי).

אבל, בסופו של דבר אף אחד לא יכול לדעת מה הכי יתאים לך חוץ ממך. אני בכל אופן מאחל לך שתקבל החלטה שתהיה שלם איתה לגמרי.

יש הגיון במה שאתה אומר ויכול מאד להיות שאתה צודק. אבל מבחינת דגמים חדשים- אני מעריך שלא יהיו כאלה בארץ בחודשים הקרובים אלא רק בטווח של שנה-שנתיים קדימה, ולכן השאלה היא אם מתאים לנו לדחות את הקניה בשנה בתקווה שמשהו ישתנה לטובה. כמו שכתבתי- הג'אז שלנו כבר מתחילה קצת לזייף ולכן נראה לי שהבחירה שלנו תהיה בכ"ז להחליף אותה עכשיו.

תודה בכל אופן!

• תוכן חדש...