Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ! (: קודם כל בשעה טובה ומבורכת לפני חודש סיימתי את המלווה שלי (:evil::evil:)

רכשתי לפני כשבועים הונדה אקורד EX 2000 אחלה אוטו שבעולם !!

בכל מיקרה סתם היתענינתי לדעת , מכיוון שהקניה וישור הקו שעשיתי לאוטו באמת שחטו אותי לעומק:oops:

האם ישנה דרך כל שהיא להרכיב מערכת שנועדה לבית ברכב?

יש ברשותי מערכת 500RMS שכוללות 2 קדמים 2 אחורים וסנטר (Z5500 האגדית ............ למי שמכיר ) וסאב 10"

המערכת בהחלט עוצמית ולרכב אני חושב שזה יהיה ממש פאנן להישתמש בה

ישנה דרך כלשהי ??

כמובן שלמערכת יש בסאב עצמו מגבר , ויש מעין "בקר" שליטה שמאשר לשלוט בעוצמת הסאב , סנטר , סאבוופר אחורים וכו' ..

האם ישנה דרך כל שהי לגרום למערכת הזאת לעבוד במקביל לאיזה סוג של רדיו דיסק ??????

אים כן כמה תעלה השקעה כזאת ?

תודה:lol:

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

חח זה ממש לא מה שאתה חושב זה רמקולים של אלפי שקלים מערכת של בערך 700RMS אים סאב של 12" תאמין לי שזה לא מבייש את הבן אדם ששומע בה כלל .8)

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

אם אתה מדבר בrms זה כבר מצביע על חוסר ידע בנושא שכן זה לא מצביע על כלום.

ואם אתה כבר כן מסתכל על הנתון הזה אז זה הוא בכלל לא משהו אם אתה מדבר על אלפי שקלים.

ולעניינו, יש הבדל מרכזי בין רמקולים ביתיים לרמקולים לרכב והוא הרכב החומרים ועמידותם בתנאים של לחות חום וכו׳ שהם יצטרכו לעמוד בהם ברכב.

אם לא איכפת לך להרוס אותם אז אין בעיה.

פורסם

אל תעשה את זה.

לפני תקופה חיברנו אצל חבר סאב של סוני 12" שהיה מוצהר משהו כמו 123456RMS למגבר של JBL1004,

אחרי יום הוא נפטר :lol:

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

גם לי יש את המערכת הזאת בבית,

וכדי שהיא גם תשאר בבית תשקיע קצת כסף או שתמכור אותה ותביא לאוטו משהו איכותי.

ולזה שלמעלה לא יהיה צורך לחבר אותה לשום מגבר כי יש מגבר מובנה בתוך הסאב עצמו.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...