Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דולקת לי נורית המנוע (כתומה) סקודה אוקטביה בנזין מנוע 2000 מודל 2003.

בבדיקת המחשב יש התראה על ממיר קטליטי.

המוסכניק אמר שזה לא נורא ואפשר להמשיך לנסוע ככה, המליץ על תוסף לדלק K44

האמנם?...

זה בעייתי? האם אפשר להתעלם? אם לא, כמה עולה להחליף? מקורי? תחליפי?

תודה

פורסם

אני לא מכיר אוקטביה בשנתון הנ"ל בנפח 2000 סמ"ק בכל מקרה אתה כנראה מתכוון למנוע 1.8T וממולץ כן להחליף ממיר על מנת לשפר את תיצרוכת הדלק והסחיבה של הרכב.

פורסם

תודה על התשובה אבל... יש לי אוקטביה שנת 2003 נפח מנוע 2000 סמ"ק בנזין...מה לעשות?...

ולא 1.8T

אשמח לתשובה (תוכל להתרשם משלל מכוניות כאלו בלוח מכירת אוקטביות)

• ספונסר פורום
פורסם

א) תקח בחשבון שאם אתה מגיע לטסט עם הנורת מנוע דולקת אז לא תעבור את הטסט עד שתתקן את התקלה.

ב) תוסף K44 בהחלט מומלץ לשימוש (תלוי בגיל הרכב וכמות הק"מ) אבל הוא לא יתרום לך לפתרון הבעיה.

ג) תפקיד הממיר הקטליטי ברכב הוא לצמצם את גזי הפליטה הרעילים. לממיר יש אורך חיים מוגבל וכנראה ששלך החזיר את נשמתו לבורא.

במידה ותציין מאיפה אתה, אשמח להמליץ לך על מוסך באיזור מגורייך.

פורסם

הנורה בעצם אומרת כי חיישן החמצן האחורי הנמצא לאחר הממיר הקטליטי זיהה

שינוי, אפילו מינימלי, בגזים הנפלטים, קרי פעולת הממיר פוחתת.

מבחינת העקרון הוא בסך הכל אומר "קצת כואב לי", אפשר להמשיך לנסוע ככה לא מעט ולא תרגיש שום שינוי

בצריכת הדלק וגם תוכל לעבור טסט כנראה בלי בעיה בחודשים בקרובים(מבחינת זיהום אויר ).

בשורה התחתונה אתה כנראה תצטרך להחליף ממיר ועדיף מוקדם מאשר מאוחר.

בהצלחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

בבקשה, פנה ליואל ממוסך הלב, אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...