Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Ford Edge Plus

Mitubishi Pajero King

Jeep-Chyrsle Grand Chiroki

פורד אדג'

מיצובישי פאג'רו קינג

ג'יפ-קרייזלר גרנד צ'ירוקי

עזבו רגע את העניין של המחיר אפשר להתקזז נגיד לקנות ג'יפ שהוא יותר יקר אבל שנה פחות,

איזה מבינהם עדיף?

והאם יש עוד ג'יפ בסביבות המחיר הזה שיותר טוב מהם?

תודה מראש

פורסם
Ford Edge Plus

Mitubishi Pajero King

Jeep-Chyrsle Grand Chiroki

פורד אדג'

מיצובישי פאג'רו קינג

ג'יפ-קרייזלר גרנד צ'ירוקי

עזבו רגע את העניין של המחיר אפשר להתקזז נגיד לקנות ג'יפ שהוא יותר יקר אבל שנה פחות,

איזה מבינהם עדיף?

והאם יש עוד ג'יפ בסביבות המחיר הזה שיותר טוב מהם?

תודה מראש

פורד אדג' זה לא ג'יפ, אלא פרייבט קצת גבוה ולא יותר מזה !!!

2 האחרים טובים מאוד ואיזה מהם שלא תקנה תהנה ממנו

פורסם
יודע מה אז לא אדג', פורד אקספלורר

איך הם גם מבחינת מולטימדיה וחיבורים

גם פורד אקספלורר זה לא ג'יפ אלא ג'יפון גדול

בנסיעה בשטח הפורד אקספלורר מחליט לבד מתי להעביר ל-4X4 לפי האחיזה, הבעיה שהוא מעביר רק אחרי שהרכב נתקע !!!

בגרנד צ'ירוקי ופאג'רו יש לך שליטה לבד על הילוך 4X4 HIGH ועל הילוך LOW

פורסם

אז בשביל מה ג'יפ? למה לשלם על קיומן ותחזוקתן של מערכות ריבוי ההינע אם אינך צריך את היכולת?

צולטימדיה - תתקין לבד מה שבא לך.

תקנה יונדאי IX55 (שהחליף את הסנטה-פה) או קיאה סורנטו החדש (התאום שלו). שניהם לא לשטח, מפוארים ואיכותיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אמרתי לך אחי העניין של השטח פחות חשוב מעניין אותי מראה מבפנים, גודל מבפנים, מולטימדיה, תא מטען ועוד

אני מבין שיש לך עודף כסף, בגלל זה אתה רוצה רכב שיראה כאילו הוא שטח והטיפולים שלו יעלו כמו רכב שטח אמיתי ?

קנה BMW או מרצדס ותקבל את כל הפינוקים שאתה רוצה בפנים !!!

פורסם

מה אתה מתייעץ בפורום שטח לגבי רכב שהוא לא שטח?

כל הרכבים שציינת לא שווים כלום בשטח,

אם אתה מחפש תא מטען ענק + פאר, יש למרצדס גירסאות סטיישן מפוארות עם תא מטען עצום,

Mercedes-Benz_E320_wagon_W211.jpg

אם מרצדס לא התקציב שלך, אז אתה יכול להרשות לעצמך פורד מונדיאו סטיישן,

ג'יפ אתה לא צריך,

ג'יפים משמשים לדברים האלו:

http://www.youtube.com/watch?v=xDirkz1Ueik דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(נ.ב. לדעתי צריך לעשות תת פורום לפורום הזה תחת השם "סטיישנים דמוי-שטח")

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אתה רוצה ג'יפ אמיתי זה סופה, ועוד ישאר לך מלא עודף מ-150.... אם אתה בקטע של פינוקים אל תקנה ג'יפ, חבל על הכסף... וכן, פ'גרו קינג לעומת סופה.... איך להגיד את זה... ג'יפ הוא לא...

פורסם

אני אוהב תמראה של הג'יפ ות'גובה שלו מה זה מפריע לך שבא לי אוטו כזה?

אני לא מבין מה הקטע שלכם להיכנס לאנשים להחלטות,

כל אחד נהיה לי מבין בג'יפים

פורסם

חלילה, לא מפריע לי בכלל.. תקנה איזה אוטו שבא לך.... פשוט התייעצת אז עונים לך.

לגבי יכולות עבירות ושטח אין על הסופה, לדעתי. בתור מי שהחזיק סמוראי ועכשיו סופה כבר 5 שנים אני לא הייתי מתקרב לפג'רו. אבל לי חשוב העבירות, האמינות, יכולת לטפל באוטו בקלות בעצמי, יכולת לשדרג ולמצוא חלפים בזול.

ודרך אגב לגבי הגובה, קח בחשבון שהוא מוסיף רק לפוזה, ב-90% מהמקרים אין בו צורך, והוא סתם מעלה את מרכז הכובד של הרכב מה שהופך אותו לפחות יציב.

פורסם
אתה רוצה ג'יפ אמיתי זה סופה, ועוד ישאר לך מלא עודף מ-150.... אם אתה בקטע של פינוקים אל תקנה ג'יפ, חבל על הכסף... וכן, פ'גרו קינג לעומת סופה.... איך להגיד את זה... ג'יפ הוא לא...

הגיע שלב השטויות בשקל?

נכון, סופה היא 'הרד קור', אבל לקטול פאג'רו בגלל זה מעיד על הרבה חוסר הבנה.

סופה סטנדרטית ופאג'רו 2008 סטנדרטי - הפאג'רו ישאיר את הסופה מאחור. בשטח. (ולו רק בגלל הנעילה האחורית המקורית), וגם אם לא, ההבדלים בהם יהיו שוליים לחלוטין, ויבוטלו על ידי הנהג.

להציע לאדם סופה זה לא רציני. זכותו לרצות פאג'רו או אדג' או גרנד, בשביל להרגיש גבוה. 95% מהג'יפים בעולם (ובארץ) נמכרים מסיבה זו בדיוק...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פאג'רו לא שווה כלום בשטח?

טוב אחי.

אין לו סרנים, יש לו שלדה אחודה (בדומה לפרייבטים) הוא נמוך, ויש לו צמיגים בחתך בדיחתי לשטח,

כן פג'ארו לא שווה כלום בשטח! איזה מהלך מתלה יש לו? חוץ ממהירות הוא לא שווה כלום,

אני עם טנדר GMC 1987 לועס כל פג'ארו מהדגמים החדשים כמו כלום,

אני אוהב תמראה של הג'יפ ות'גובה שלו מה זה מפריע לך שבא לי אוטו כזה?

אני לא מבין מה הקטע שלכם להיכנס לאנשים להחלטות,

כל אחד נהיה לי מבין בג'יפים

אתה בקשת עיצות, אז אל תתחצף! יש כאן אנשים שחיים את השטח ומבינים יותר ממני וממך יחד,

יש לי את הידע שלי והוא די נרחב, - איש אינו נכנס לך כאן להחלטות, ביקשת יעוץ? קיבלת!

זוהי דעתי ואתה חופשי לקבל אותה או שלא, אני לא מצמיד לך אקדח לרכה, זה כסף שלך בס"ה

רק שתדע שהרכבים שהזכרת כאן הם לא רכבי שטח, (אולי הגראנד) אנשים פה הם ברובם נוסעים

על רכבי שטח אמיתיים, אתה יודע... שלדה, סרנים, וכיו"ב. אל תחשוב שכל סטיישן גבוה זה "ג'יפ"

הינה מילון קצרצר לרכבי שטח עבורך (במידה ואינך יודע מהו רכב שטח)

ככה נראה JEEP אמיתי:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/1980_Jeep_CJ7.JPG

ככה נראה טנדר פולסייז:

http://carphotos.cardomain.com/ride_images/4/633/2469/39081234007_large.jpg

ככה נראה טנדר "מיד סייז":

http://moogi.org/off_road_pic/DSC01828.JPG

ככה נראה SUV "פולסייז" (לא ג'יפ! SUV)

http://i302.photobucket.com/albums/nn105/NCTyphoonKid/87%20K5%20Blazer/013-3.jpg

כך נראה SUV "מייד-סייז"

http://static.cargurus.com/images/site/2008/12/05/16/44/1992_nissan_pathfinder_4_dr_xe_suv-pic-53353.jpeg

כך נראה SUV "סמול-סייז"

http://www2.izook.com/images/1313777.jpg

וככה נראה SUV פלצני שכולו רעש פוזה וצילצולים, אך הוא לא שווה כלום בשטח, - לכן אינו נחשב "רכב-שטח"

http://www.automotivescycle.com/wp-content/uploads/2011/02/mitsubishi-pajero%20%2812%29.jpg

קאפיש?

הגיע שלב השטויות בשקל?

נכון, סופה היא 'הרד קור', אבל לקטול פאג'רו בגלל זה מעיד על הרבה חוסר הבנה.

סופה סטנדרטית ופאג'רו 2008 סטנדרטי - הפאג'רו ישאיר את הסופה מאחור. בשטח. (ולו רק בגלל הנעילה האחורית המקורית), וגם אם לא, ההבדלים בהם יהיו שוליים לחלוטין, ויבוטלו על ידי הנהג.

להציע לאדם סופה זה לא רציני. זכותו לרצות פאג'רו או אדג' או גרנד, בשביל להרגיש גבוה. 95% מהג'יפים בעולם (ובארץ) נמכרים מסיבה זו בדיוק...

עוד פעם? הסופה הרבה יותר חסונה ובריאה מהפג'ארו, יש לה סרנים חיים (יתרון משמעותי)

היא חסונה יותר למפגעי הטבע והשטח, היא פשוטה לטיפול ותיקון שטח,

היא חזקה ולא נשברת כמו שבטוח ישבר הפג'ארו אם אני אקח אותו לשטח שאני נוסע בו,

בסופה האלקטוניקה היא מעוטה, ואילו בפג'ארו יש לך בכל מקום אלקטרוניקה המועדת לתקלות,

זה שיש לה נעילה מקורית זה סבבה, אבל הפ'ארו לא מגיעה עם צמיגי שטח במקור,

לכן. לא משנה אם יש לך נעילה או אין, ברגע שהצמיגים שלך הם יותר כביש פחות שטח,

אתה כבר מאבד יתרון משמעותי, שלא נדבר על המרווח גחון, על הזווית בטן, וזוויות

גישה/נטישה, לאור כל הנתונים האלו, ההודעה שכתבת היא על תקן "בולשיט טהור"

נכון שהסופה לא קשורה למה שהבחור מבקש (פוזה ודעאווין) אך גם הבחור פנה לפורום הלא נכון,

זה פורום שטח, משמע, מייעצים פה לגבי רכבי שטח, מה שהוא מבקש זה סטיישן כבישים עם

מערכת AWD (בדיוק כמו של הסובארו לגאסי B4 - שבינה לבין שטח אין ולא כלום) ושיהיה קצת גבוה,

(כדי לבלוט ולעשות פוזה מיותרת של "יעני שטח") שיבושם לו, אני אמרתי את דברי...

אנשים, אם אין לכם ניסיון בשטח עדיף לא לדבר,

שיהיה לכולנו ערב שקט,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...