Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי הזמנה ע"ס 190 דולר (230 כולל משלוח) מ-BB.COM

מתוך ידיעה שאין על תוספי תזונה מכס ואני אצטרך לשלם רק 16% מע"מ, ואולי עוד עמלות שקר ע"ס 150 ש"ח בערך.

האם אני מפספס פה משהו והולכים להשחיל אותי במכס? מישהו כבר הזמין בעבר?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזמנתי ב100 דולר ולא שילמתי שקל, אני מתאר לעצמי שעד 300 דולר הסיפור יהיה זהה.

תעדכן על מנת שנלמד מניסיונך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

החבילה תיאצר במכס ואתה תגיש להם התהרה שהתוספים לשימוש עצמי. אתה גם יכול ליפול על בדיקה של רוקח שיכול לטעון שאחד התוספים מכיל חומר שנחשב כבר לתרופתי ואז אכלת אותה.

מבחינת עלויות, אם תילך לדואר ראשי ביד אליהו תשלם מע"מ ועמלת מחשב של כ50 שקל.

פורסם

משקל החבילה שלי היה קצת יותר משלוש קילו, אבל על הקרטון היה רשום מעל ארבע.

Ahbarony, הזמנתי כבר כמה פעמים חבילות גדולות בDHL ומעולם לא נתקלתי בבעיות.

מה שכן, לפני החוק החדש זה היה נתפס במכס והייתי משלם סכום נמוך מאוד יחסית לעלות החבילה.

נ.ב

יש פה בחור נוסף שהזמין והיה איתי בקשר בתיבה האישית, אם ירצה יגיב ויספר לכולנו איך זה נגמר. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מזמין המון מBB וvitacost לא עשו לי אף פעם בעיה וגם לא שילמתי על זה מיסים למרות שזה כבר מכס.

ברב התוספים אין בהם שום חומר שיכול להיות תרופתי כי אחרת יהיה אסור למכור את זה באתרים כאלו.

וBB שולחים לארץ רק מוצרים שאכן מאושרים לייבוא בארץ (יש מוצרים שמשרד הבריאות לא אישר).

כל עוד לא הזמנת את זה דרך UPS או Fedex במשלוח מהיר לדעתי לא תיהיה בעיה.

גם אם תיהיה בעיה לBB יש שירות מצויין תוכל תמיד להתקשר אליהם או לדבר איתם בצ'ט באתר להסביר להם שהמשלוח שלך תקוע עקב מחיר גבוהה והם יסכימו להחזיר אותו אליהם ולהחזיר לך את כל הכסף.

S2000

פורסם

אמנם עברה כמעט שנה מאז החבילה האחרונה שהזמנתי מBB, אבל מנסיון שלי(3 חבילות שהקטנה בהן הייתה 5 קילו והגדולה 8) לא ביקשו שום הצהרה על שימוש עצמי, ולא נעליים. 3-4 שבועות מרגע ההזמנה החבילה נחתה בסניף דואר הקרוב אליי עם חיוב על מע"מ ודמי העושק הרגילים על סה"כ כ100-150 שקל.

פורסם

מה שכן, הם שולחים דרך DHL GLOBAL MAIL שזו דרך נוראית.

זה נופל בין הכיסאות, כי בארץ זה מגיע דרך הדואר - שאוטומטית יורים את המשפט "לאאא זה מספר עם הרבה מאוד ספרות אין לנו כזה, אין דרך לאתר" - ובאתר של DHL GLOBAL MAIL כמעט ואין שום פירוט איפה החבילה.

בקיצור אין שום דרך לדעת איפה זה עומד. (גם VITACOST וגם BB לא יודעים מה לעשות ואיפה החבילה, ו"מוכנים" להוציא חבילה חדשה אחרי 31 יום)

אם היו שולחים USPS זה היה עדיף.

נ.ב אני מחכה לחבילה שיצאה ב 27.2 ועדיין לא הגיעה.

פורסם

בחבילה האחרונה שלי שנשלחה בסופר סייבר, הם ידעו לומר לי באיזה תאריך היא נכנסה למכס. אחרי לא פחות מ3 וחצי שבועות הובלה (!) המכס עיקב אותה עוד שבוע.

פורסם

השאלה אם בסופו של דבר זה יוצא משתלם, לפני מע"מ וירקות החסכון למוצרים שאני רוצה הוא בערך 200 ש"ח. מה משלמים מעבר למע"מ?

פורסם

נאמר לי שלא כדאי להביא אריזות גדולות בגלל עלויות משלוח והסיכוי 'להיתפס' בכניסה לארץ

בנוסף דלי חלבון 2.3 ק"ג מייקר לך את המשלוח בלא מעט כסף, בגלל המשקל הנוסף..

מבחינת המחירים-

הזמנתי קריאטין 1ק"ג - 22 דולר (בארץ 200 שקל)

180 כדורי אומגה 3 בריכוז גבוה משהו כמו 14 דולר (בארץ חצי מהכמות עולה 100 שקל)

ויטמין סי - 7 דולר (80 שקל בארץ)

מולטי ויטמין - סביבות ה20 דולר ל180 כדורים (180 שקל 'פיראטי', או 280 שקל בחנויות)

זה יוצא משמעותית יותר זול מהארץ וגם ניצלתי את הקופונים שהם מחלקים כדי לקבל 10% הנחה.

הקוד של הקופון: RetailMeNot , בקנייה של מעל ל75 דולר מקבלים 10% הנחה.

תהנה..

• תוכן חדש...