Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שדי ירדתי מתוכניות כוח, קשה לי להרים דדליפט 130 ק"ג ב9 בערב אחרי יום עבודה ארוך..

אבל הלהיט הבא זה תוכנית GVT לפלג גוף עליון- 10X10, ו- BREATHING SQUATS-AKA WIDOW MAKER בפלג גוף תחתון

כל הסקוואט מסתכם בסט אחד רצוף של 3 דקות בערך ו-20 חזרות עם משקל שאתה מסוגל להרים רק 10. מומלץ לכל מי שמחפש לגוון ולא מפחד להקיא בסוף הסט 8)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסית את התוכניות הליניאריות 5X5?

אני כבר כמה שנים רץ עם התוכניות האלו (עם הפסקות בין לבין), מבסוט מאוד.

אני יותר בכיוון של כוח מאשר מסה, אז אני נראה יחסית קטן :)

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לא אהבתי ממש את התוכניות כוח בסגנון של ה5X5 או SS, הן משעממות ומזניחות שרירים קטנים ומייצבים.

עד לא מזמן עבדתי על תוכנית ABC -חזה+גב,רגליים,כתפיים+ידיים בדגש על כוח ועם קצב חזרות משתנה

ככה אני יכול לשחק עם המשקלים והטמפו, מצד אחד אני נשאר בטווח של עד 5 חזרות, מצד שני אני יכול למשוך סט של 5 חזרות ל-20 שניות או יותר בשביל היפרטרופיה.

שניר- איפה אתה קונה חלבון (אפילו 2 ליברות) ב35 דולר עד הבית?? אני גם רוצה!

פורסם

הזמנתי כרגע מ BB.com סחורה בשווי 107$ (כולל משלוח).

בהנחה (אמיתית) שהמכס פותח לי את כל החבילות, מה ההשחלה שאני הולך לקבל מהם ?

תודה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

א המכס לא פותח לך את זה

ב וגם אם כן אז אין על זה מכס

אתה אמור לשלם על זה מעמ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המכס פותח גם פותח (אם תרצה תמונה של הקופסא אני מבטיח לצלם בפעם הבאה)

אני הזמנתי מ VITACOST (הגיע אחרי חודש וחצי, וחבילה אחרת כבר חודש ו 3 שבועות ועדיין לא כאן) - והאריזה הגיע פתוחה לגמרי (אני בטוח שהם לא שלחו ככה).

פורסם

הפנמת הנקרא

קרא סעיף ב שוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא אהבתי ממש את התוכניות כוח בסגנון של ה5X5 או SS, הן משעממות ומזניחות שרירים קטנים ומייצבים.

עד לא מזמן עבדתי על תוכנית ABC -חזה+גב,רגליים,כתפיים+ידיים בדגש על כוח ועם קצב חזרות משתנה

ככה אני יכול לשחק עם המשקלים והטמפו, מצד אחד אני נשאר בטווח של עד 5 חזרות, מצד שני אני יכול למשוך סט של 5 חזרות ל-20 שניות או יותר בשביל היפרטרופיה.

על טעם ועל ריח...

אני דווקא חושב שהן ממש לא מזניחות את השרירים הקטנים, כי השרירים הקטנים עובדים בכל תרגיל שאתה עושה חוץ מסקווט ודד ליפט, בין אם זה לחיצת חזה, לחיצת כתפיים, מתח וחתירה.

פעם הייתי עובד בכל התוכניות המפוצלות, חוץ מסתם נפח ובזבוז זמן האימון, לא הייתה כאן שום יעילות. אני כבר 3 שנים עובד במסגרת של תוכניות ליניאריות ולי ממש טוב, מה גם שזה סה"כ 3 פעמים בשבוע והאימון לא עובר את השעה. אז מה רע? :wink:

דעתי שאם אתה לא מזריק, אז אין טעם בכלל לעבוד בתוכניות עתירות נפח בסגנון ABC.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...