Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו טווינגו, לפי מה שרשום על המכסה מנוע אני צריך להשתמש במצת של בוש מדגם W9DC בגודל 0.9 MM

לא מצאתי את המצתים בארץ ואני נאלץ לרכוש מאיביי. הבעיה ששם אין התייחבות למידות של המצת. השאלה האם דגם X אומר שהמידה היא Y או שלכל דגם יש כמה מידות.

קישור לאיביי

http://www.ebay.com/itm/New-Bosch-Spark-Plugs-W9DC-/320862450762?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4ab4e4744a

האם זה מתאים למה שאני צריך?

פורסם
יש לי רנו טווינגו, לפי מה שרשום על המכסה מנוע אני צריך להשתמש במצת של בוש מדגם W9DC בגודל 0.9 MM

לא מצאתי את המצתים בארץ ואני נאלץ לרכוש מאיביי. הבעיה ששם אין התייחבות למידות של המצת. השאלה האם דגם X אומר שהמידה היא Y או שלכל דגם יש כמה מידות.

קישור לאיביי

http://www.ebay.com/itm/New-Bosch-Spark-Plugs-W9DC-/320862450762?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4ab4e4744a

גם ליבואן של BOSCH, חברת לדיקו, אין את המצתים האלו? מה לגבי NGK?

פורסם
גם ליבואן של BOSCH, חברת לדיקו, אין את המצתים האלו? מה לגבי NGK?

חיפשתי בערך 10 חנויות שונות. המחירים למוצרים "דומים"/"מקוריים אבל לא זה" וכו' עולים בין 160 ל199 שח.

אני מעדיף באיביי ב40-60 שח את המוצר המקורי, השאלה מה פשר ה0.9 מ"מ שרשום במדבקה והאם זה תואם לקישור באיביי

פורסם

נראה שכן.

כאן אתה יכול לראות ממה מורכב המק"ט של הפלאגים של בוש, ה W מציין מרווח של 0.9 מ"מ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין שום קשר בין ה-W למרווח. מרווח אתה יכול לכוון עם פילר גייג'.

אם אין בוש לרנו חפש אקוויאם,צ'מפיון,מרשל או צרפתי אחר. לא פלג יפני.

פורסם

קישור לאיביי

אין שום בעיה עם פלאגים יפנים NGK (זוהי החברה המקורית של הרבה יצרניות מאירופה) כמו כן אין בעיה גם עם DENSO (גם היא בשנים האחרונות יצרנית מקורית של רכבים מאירופה).

כמו כן יש סיכוי סביר שאת הפלאג הספציפי הפסיקו ליצר לפני שנים רבות בכל חברות הפלאגים ותאלץ להסתפק בתחליף (דגם של פלאג שיהיה עם שינוי קטן ולא משמעותי)

צירפתי קטע מקטלוג פלגים NGK ומקטלוג פלגים DENSO :

DENSO SPARK PLUGS CATALOG.jpg

NGK CATALOG.jpg

AUTODAT TWINGO.jpg

פורסם
אין שום בעיה עם פלאגים יפנים NGK (זוהי החברה המקורית של הרבה יצרניות מאירופה) כמו כן אין בעיה גם עם DENSO (גם היא בשנים האחרונות יצרנית מקורית של רכבים מאירופה).

כמו כן יש סיכוי סביר שאת הפלאג הספציפי הפסיקו ליצר לפני שנים רבות בכל חברות הפלאגים ותאלץ להסתפק בתחליף (דגם של פלאג שיהיה עם שינוי קטן ולא משמעותי)

צירפתי קטע מקטלוג פלגים NGK ומקטלוג פלגים DENSO :

מצאתי באיביי את המקוריים..(ובחצי מחיר בהשוואה למה שדרשו פה בארץ "למקורי עם סמל של רנו"

פורסם

כמו שאתה רואה בחלק התחתון של המדבקה גם פלאגים של NGK אפשריים על ידי היצרן , וזה גם מה שמספקים במוסכים המורשים של רנו. אני משתמש בהם.

• תוכן חדש...