Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלקסי S2 לא מזהה את ה-SIM card

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, עוד שאלות:

1. DATA הכוונה ל-wipe data? אחרי זה הטלפון יהיה בלי כל האפליקציות? ומה עוד?

2. מה הקשר בין הבעיה ברום לבעיה ב-IMEI?

3. איזה רום אתה ממליץ לי לנסות? ה-villain מאוד התאים לי. יש לו כבר גרסה חדשה? אם כן - יש לך לינק להורדה?

4. האם אפשר יהיה להתקין רום חדש ואז לעשות ריסטור מה-TB ולקבל את כל המידע והאפליקציות בחזרה?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1.הוא יהיה באותו מצב כמו שקיבלת אותו מהחנות\התקנת עליו את ווילאין ולפני ביצעת wipe data כלומר חדש.

2.אין קשר ישיר אבל אני רואה שיש לך בעיה נוספת פרט לIMEI ואתה לא יכול לבצע את הפעולות הבסיסיות כדי לטפל בבעיה של הIMEI. לכן עדיף להתחל את המערכת ולמנוע את כל הבעיות הקטנות.

3.ווילאין הוא גם הרום שאני זוכר לו חסד נעורים והוא פשוט מצויין.המפתח שלו לא מעוניין לעבור כרגע לשום גירסה חדשה כי הוא טוען שישנם בעיות שסמסונג יצרו עם הזמן [אישית ניסיתי כמעט את כל הבסיסים של סמסונג ולא שמתי לב למשהו מיוחד]

יכול להיות שיהיה עוד מעט גירסה חדשה שלו ואחרונה על GB,אבל אני מאמין שהוא כבר יתחיל לפתח לICS.

יש המון אלטרנטיבות ברומים,אני אשמח לעזור לך בהם אבל קודם צריך לפתור את הבעיה הIMEI.

4.כן בוודאי.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כרגע אני מחכה שהוא ייטען כשהוא מכובה כי הוא היה על 15% סוללה בערך, ועבד בלי הפסקה אז הסוללה לא הוטענה.

אח"כ אפעיל ב-recovery ואעשה wipe data.

מה לנסות משם? ריסטור ב-TB? או להתקין רק את ה-root explorer ולראות אם הוא עובד? ואם הוא לא עובד - לנסות את ה-astro שוב ולראות אם הפעם הוא מראה שיש קבצים בתיקיית ה-EFS?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ריסטור מהTB הוא לא נחוץ בכלל,קודם תנסה להפעיל סייר קבצים עם גישה לקבצי מערכת [רוט אקספלורר] ונסה לפעול לפי המדריך.

במיקרה ואין לך עדיין גישה נסה את התוכנה GS2 שהורדת. אם שוב פעם יש בעיה,אז לא יהיה מנוס מלהתקדם לרום חדש.

כי כמו שאמרתי אצלי הפעולות הולכות חלק בלי בעיה.

אגב למה אתה לא יכול להוריד שום דבר מהמרקט? אין לך wifi?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אם הרוט אקספלורר לא יעבוד - איך אני יכול לאפשר לו super user?

איך הרום החדש שאני אתקין (או אולי את אותו הרום שיש לי כבר?) יעזור לבעיה?

אין לי wifi בבית לצערי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אין סיבה שהוא לא יעבוד,רק אם התוכנה פגומה.

סופר יוזר ניתן להוריד מהמרקט,בעיה אם אין לך wifi מקסימום נחפש לך apk

שידרוג רום לא יודע איך יעזור לך אבל במידה ושום דבר לא עוזר יש לי תחושה שזה כן.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בעיה חדשה - אחרי wipe data ו-restart הטלפון לא עולה. תקוע על מסך הפתיחה של ה-villainrom. מה יהיה? :-(:roll:

הבנתי שצריך להוריד רום stock דרך odin בשביל לפתור את הבעיה. אני לא מוצא קובץ מתאים על המחשב שלי.

בשרשור הזה:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278

יש רשימה מאוד ארוכה החל מההודעה השנייה. מה להוריד?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תודה, מוריד. התקנה דרך ה-PDA ב-ODIN נכון?

כמה בעיות... :?

נ.ב. כן, אחרי שעשיתי wipe זה נכנס לבוט לופ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בעיקרון ניתן.

אבל כשמחליפים רום,הוא חוזר להיות ברירת מחדל של אותו הרום הצרוב ולא הרום המקורי של סמסונג.

בשביל לחזור לרום המקורי של סמסונג צריך לצרוב אחד כזה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

רומים מקוריים צורבים בתוכנה ODIN דרך המחשב.

רומים מקוסטמים דרך הריקוברי במכשיר.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אחרי 5 שעות או יותר של כאב ראש - נפתרה הבעיה. המון בזכות PSYRAX - תודה רבה רבה!

ממליץ לכולם להוריד KTOOLS ולעשות גיבוי לספריית ה-EFS. זה היה חוסך לי הרבה בלגן היום...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...